Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 626
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас/Пз
Защо ми трябваше да пробвам днес Новия Жадор. Знам си аз още след като Денси го описа, че ще ми хареса , ама той не просто ми хареса, направо цял ден само за него мисля и не спирам да си вдигам ръката към носа. Сега се чудя как ще се преборя с психологическата бариера да дам такава сума за парфюм. Досега дори не посягах към скъпи аромати , които не мога да си позволя. Обаче днес се изкуших … Признавам се, че досега никога не съм харесвала толкова много парфюм. Имам любимци, които са много мои и ги повтарям, но този ми отвя “носа” ❤❤❤

# 181
Ани, писах ти на лични.

# 182
Вчера си извадих Nuit et Confidences Goutal, доста се е изпарил от миналата зима. Почти една четвърт бутилка. Ако го имате го ползвайте с кеф и го наблюдавайте, че ангелския дял си върви.
Денси, може ли няколко думи за него, моля? Тъкмо скоро ми попадна в полезрението.
Топла подправкова, неядлива ванилия с тонка и тамян. Много красив парфюм за хладно време. Носи се лесно и стои докато не го отмиеш, без да трови, досажда и влиза в носа. Търпи много пръскания и единствения му недостатък за мен е това, че ми се изпарява явно.

Новият Диор е шедьовър и аз ще го купя, идва му ред. Вече много рядко купувам, много, но този си заслужава всяка стотинка. Изчаква се -25% намаление и тогава.

# 183
Благодаря, Денси! Набелязала съм го, макар че за момента се опитвам да стоя на пауза относно нови покупки.

# 184
Благодаря за новата тема, densi Flowers Bouquet !
Есента я започнах с тези аромати. Малко нежност, малко сладка круша и една нова градина на Ермес:
Скрит текст:

След като си взех 5 нови, желани аромата, не планирам нищо , освен някой discovery set евентуално. Сега чакам 4 виалчета от franciskurkdjian.com .

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 14:53 от Dari_77

# 185
  • Бургас
Maison Crivelli Hibiscus Mahajad става ли за на сляпо? Чакам проба и от него, но не зная кога ще дойде, вярно ли е, че това е Делина с кожено яке?

# 186
За теб абсурд насляпо.
Аз го обичам страстно, но това е толкова силен парфюм, че се впива в мозъка и буквално трови.
Ванилови рози с кожа, има леки допирни точки с Делина Ексклузив, но е по- сочен и силен.
С Делина няма общо.

# 187
Звучи ми точно като за мен Maison Crivelli Hibiscus Mahajad , от няколко дни го обмислям
Открих най- близкият до Valentino Donna Noir Absolu аромат

Много са сходни- черен  пипер, сантал и кожа….Усещам ги при всяко движение и полъх на вятъра, но една идея по- нежен ми идва този .

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 20:06 от macadamia

# 188
  • София
Брайт, подкрепям написаното от densi. Никой от ароматите на марката не препоръчвам за сляпа покупка. Изградените впечатления по нотките на парфюмите се разминават с реалните аромати. Иначе, самият аромат е хубав и присъствен.

# 189
  • Бургас
Благодаря, момичета пробвала съм засега само техния Ирис и е много хубав парфюм.Парфюмна приятелка ми каза, че много прилича на Делина и понеже и вярвам си мисля, че са много близки, а явно не излиза така.Не съм чела нищо за Хибискуса.Не харесвам Делина ексклузив.

# 190
Бягай далеч тогава. При тези пари…

# 191
Не знам, на мен ми се стори доста сходен с Делина, макар и не идентичен. Бих го препоръчала на някой който я харесва. Бих го взела и на сляпо, на мен е много приятен за носене, макар да е една идея натрапчив, защото не харесвам аромати с един и същ интензитет и звучене от край до край

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 08:51 от Солена Луна

# 192
И при мен има елемент на Делина, но е точно някакво Делина-звучене. Много по-комплексен, интересен и пораснал аромат е на моята кожа. Абсолютен crowdpleaser, лесен за харесване и носене е. За мен на сляпо е Ок, няма нищо страшно. Кривели имат невероятни предложения, според мен Хибискусът е най-безобиден и лесен.

# 193
За мен е микс от Делина и Ерба Пура-подобните. Не е мускусен но има нещо бонбоно-ментолово което усещам в днк-то на тези парфюми

Имам Ириса и Лис Солаберг, те са ми по-любими. Бях писала за тях в предишна тема. Ириса е един от най-класните парфюми, които съм мирисала, а Лис Солаберг един от най-странните. Имам любовно-омразна връзка с него

# 194
Ирисът харесвам много, но този Лис ме потресе.
А Уд Маракуя?
Имаше много отвратени физиономии от непарфюмани около мен хаха.

Общи условия

Активация на акаунт