Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 73 659
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Потвърждавам, този парфюм е множо страшен, мисто мъжки и суров. Абсурд е насляпо.

# 481
  • Отвъд алеята зад шкафа
За Xerjoff Starlight какво ви е мнението? Чудя се дали да го взема на сляпо.

# 482
Сърдечно ви благодаря, момичета - Ковачева и денси 🫠 Спряхте ме от още една безумна сляпа покупка. Тържествено обещавам, че спирам да се взирам в Елинор, пък нека са им добри намаленията.

# 483
За Xerjoff Starlight какво ви е мнението? Чудя се дали да го взема на сляпо.
За мен е Ок за на сляпо, но ако сте отворени и към по-подправково- амброви аромати. Кардамон, канела, амбра с меко и леко сладко звучене (не е мъжки и не е студено подправков като Ivory Route, който категорично не е за на сляпо). Зимата ще го нося доста, чудесен парфюм е- нищо сложно или трудно, overhyped, но все пак чудесен аромат.

# 484
  • The Evergreen State
Ооо колко много сте изписали, страхотни сте!

Честити нови парфюмни придобивки на всички, със здраве да си ги пръскате!

Дез честит рожден ден с малко закъснение, бъди жива и здрава и сбъднати мечти ти пожелавам!

Днес съм в омайния облак на Шалимар Филтре.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 04:37 от Athena

# 485
# 486
  • София
Темата не е за имитации. Арабските парфюми са си арабски, нито са луксозни, нито са оригинални.

# 487
  • Sofia
Темата не е за имитации. Арабските парфюми са си арабски, нито са луксозни, нито са оригинални.

Тези парфюми не са имитационна парфюмерия, най-нормални марки, които се продават наред с всички дизайнерски и нишови. Това, че приличат на известни парфюми не ги прави имитации. Точно за тук си е линка, няма нищо лошо.

# 488
Ако темата беше само за парфюми, които не приличат на никои други... Топлата вода отдавна е открита, както се казва.
 SOTD: Coffee Addict

# 489
Днес ми е цитрусово и спортно, и посегнах към Eros EdT. Прясно нарязани лимони поръсени щедро със захар, и резенче ананас за разкош. В драйдауна осезаеми нежни фрезии и дървесни нюанси. Идеален избор за дъждовен ХО ден. През лятото ми се губи и не ми се носи.
Страшно много го исках, въпреки разнообразието от аромати които имам, и наистина е различен лимонен аромат. Не е гурме като Лира, нито комплексен като Шалимар. За моментни лимонови настроения. Свежак, който слава Богу не ухае на почистващ препарат, а лимоните са капризно нещо в парфюм.

Харесва ми в пъти повече от новоизлезлите лимони на пазара. Мога да кажа, че съм лимоново доволна, и нищо ново не търся в тази посока.

# 490
Не вярвах, че ще го напиша, обаче... Shalimar Millesime Iris, след седмица разнасяне, ми харесва все повече и много повече от Shalimar Millesime Tonka (за съжаление, не успях да се добера до Vanilla Planifolia)... а преди, си мислех, че Тонката ми е голяма любов.
Ирис усещам слабо, но пухкавата ванилия и гушливия карамел, са ми много уютни, трайни и приятни.
Може би ще дам още един шанс на Тонката и после ще умувам, дали да не го сменя, а на негово място да се запася с втора бутилка Ирис.

# 491
И на мен ми харесва повече. Нося Ирисът с голям кеф. Също се зачудих за втора бутилка, но при моята бройка е срамно да мисля дори за това.

# 492
  • София
Ако темата беше само за парфюми, които не приличат на никои други... Топлата вода отдавна е открита, както се казва.
Да, това е парфюмът - който не прилича на никой друг и не можеш да го объркаш, а не само леко различен нюанс, който повечето и не биха уловили.
Но, всеки сам си избира и носи парфюма.
Но хвалебствените оди за арабските парфюми не издържат. Нито един арабски парфюм няма класа и свой почерк.
Забелязват се само драскулки от някой неповторим аромат.

# 493
geos, вие колко арабски парфюма познавате и носите, за да имате такова мнение?
И на бг пазара присъстват доста скъпи и нишови арабски марки, както и не всички парфюми с произход OAE се произвеждат в ОАЕ, а в Италия, Франция...
Класата в арабските страни вероятно се различава от класата в Европа или Северна Америка.

# 494
Да, това е парфюмът - който не прилича на никой друг и не можеш да го объркаш
В такъв случай ще трябва да се ограничим до много малък брой.

Общи условия

Активация на акаунт