Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 73 552
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Хвърлям ги.

# 526
  • София
Аз също.
Преди години ги пазех, но вече не пазя нищо непотребно.

# 527
Още не съм хвърляла, защото дъно не съм видяла, но ще отиват в кофата, освен ако не е пълнеща се. Нямам място за празни шишета.

# 528
Пазя ги с количество на дъното за припомняне.

# 529
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз вчера пробвах Xerjoff Bouquet ideale, допадна ми и го поръчах, докато още има намаление. Мисля да спра вече, за да мога да се порадвам на новите придобивки и да ги разнося. Днес обаче съм с Starlight, пълно блаженство. Кутията, бутилката ....красота.

# 530
  • Melmak
Ако са refillable можеш да си купиш пълнител и да си ги ползваш.

# 531
Paco Rabanne са помислили за това да не те е яд да хвърлиш някоя красива бутилка и са пакетирали колекцията Pacollection  в меки сашета, като опаковките за детски храни. Самите аромати също бяха интересни и ми харесаха, но не помня детайли.

# 532
Като остане малко количество, слагам с чекмеджето с бельото си.

# 533
Paco Rabanne са помислили за това да не те е яд да хвърлиш някоя красива бутилка и са пакетирали колекцията Pacollection  в меки сашета, като опаковките за детски храни. Самите аромати също бяха интересни и ми харесаха, но не помня детайли.
Част от парфюмното изживяване за мен е външния вид и материала на бутилките. Не заглеждам парфюми в евтини и грозни бутилки. Не бих дала много пари за аромат в пластмасова / евтина опаковка която няма да ми е жал да хвърля, да не говорим за парфюм в саше. Рефилите са друго.

# 534
  • гр.Пловдив
Дами,мъчно ми е за Beyond Paradise на Estee Lauder Sad
Защо е спрян ,да се чуди човек и аз късно го установих...да се допитам до вас за негов заместник ,нещо максимално близко?

# 535
  • София
Някой познава ли парфюмите на Khalis-арабски, дали са трайни?

# 536
Някой познава ли парфюмите на Khalis-арабски, дали са трайни?
Khalis Black Oud ми е траен няколко часа, от марката имам само него - ако изобщо е някакъв ориентир.

# 537
  • Germany
Днес пробвах Le Parfum Bridal Elie Saab Много алтернативна представа за сватбен парфюм според мен. Флаконът е наистина много красив и нежен, идеално си пасва на името, за парфюмът вътре не съм много сигурна. Аз не разпознавам в него нищо от пирамидата във фрагрантика, чак се чудих, дали съм пробвала същия парфюм. Le Parfum Bridal Elie Saab при мен е ирисов парфюм. От онзи червилен, леко землист несладък ирис, какъвто никак не харесвам. Усещам го влажен, грудков, но  и много козметичен. За ориентир бих дала Диор Ом или Ириса на Бушерон, в тази посока е. Аз усещам и много санталова, мъжествена дървесина в него, студена, зелена, тип Сантал 33 на Ле Лабо. Много унисекс, към леко мъжко начало, дори за мен, вади този сватбен парфюм. Опитвах се да го следя, но някак много бързо затихва, и освен нежен ирис, усещам само размити жълти цветя и някакво усещане за пясък и лосион за слънце. А в базата си е мек, чист, мускусен, с леки оттенъци на иланг, и онова нечистоплътно индолово усещане, което аз усещам при иланга. Мисля, че почитателите на ирисите и иланга ще го оценят, но аз не можах. Някак съм свикнала да свързвам парфюмите на Ели Сааб с пищност, със сладости, а този изобщо не е такъв. За мен е безцветен, консервативен, много политкоректен и незапомнящ се. А може пък точно това да е идеята на сватбеният парфюм? Някой пробва ли го вече, и има ли мнение за него?

# 538
Здравейте, момичета и момчета!
От известно време искам да напиша коментар в тази тема за лосиона за тяло на Angel на Thierry Mugler. Няма такава трайност и интензитет! Бие всички парфюми, които някога съм имала. Пропива се в дрехи, кожа и всичко до което се докосне. Направо е невероятен! След изпиране на дрехите, с които съм била и съм се мазала с този лосион, те продължават да ухаят. След това чудо няма нужда от парфюм, защото парфюмът просто се губи на неговия фон. Ползвала съм и други парфюмни лосиони, но такова нещо никога не ми се е случвало.

# 539
Здравейте, момичета и момчета!
От известно време искам да напиша коментар в тази тема за лосиона за тяло на Angel на Thierry Mugler. Няма такава трайност и интензитет! Бие всички парфюми, които някога съм имала. Пропива се в дрехи, кожа и всичко до което се докосне. Направо е невероятен! След изпиране на дрехите, с които съм била и съм се мазала с този лосион, те продължават да ухаят. След това чудо няма нужда от парфюм, защото парфюмът просто се губи на неговия фон. Ползвала съм и други парфюмни лосиони, но такова нещо никога не ми се е случвало.
Аз също го ползвам, близо 7години ми няма такъв лосион.Имах и този който е в кутия като крем лилав, не помня лак се водеше.От него също съм доволна Blush

Общи условия

Активация на акаунт