Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 73 491
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Ще купувам и аз парфюм за мъж. Днес бях в Дъглас и се спрях на два. Вие какво мислите? Кой ще е подходящ за 47 годишен мъж?
Скрит текст:
Или

# 586
Chanel Coco много ли е ретро?
Не много според мен. Ретро е, но в това му е красотата. Амбров парфюм, секси, но по стилен начин. По мое мнение трябва да се чувстваш зряла и уверена в себе си, за да го носиш.

# 587
  • София
Скрит текст:
Момичета идвам с молба за помощ. Искам да подаря парфюм на мъжа ми в момента използва този, на мен ми идва една идея тежък, но все пак го харесвам.
Скрит текст:
Ходих в Дъглас, но след втория аромат всичко ми е еднакво.
Помирисах и така харесвания Dior sauvage, ми не ми хареса.
Иначе и за дамски и за мъжки парюми харесвам по леките и да не сладнят.
Моите любимци за тези.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Nona M. - Привет, бих погледнал Prada Luna Rossa Black / https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Luna-Rossa-Black-48682.html

Има го за тест, а вече и на по-добра он-лайн цена. Заслужава си вниманието.Hands Ok Hand

Скрит текст:
Ще купувам и аз парфюм за мъж. Днес бях в Дъглас и се спрях на два. Вие какво мислите? Кой ще е подходящ за 47 годишен мъж?
Скрит текст:
Или

Реа - Бих избрал Montblanc  Explorer for men. Чудесен парфюм! Hands Plus1

# 588
Cool Water е твърде масов. Зависи какво харесва господина. И дали е нещо за всеки ден или за официални събития. Също така за кой сезон ?

# 589
  • Sofia
Здравейте, можете ли да споделите нещо за Iris Malika Chopard? На какво прилича най-много и прилича ли най-вече на Velvet Orchid TM (от който ми става лошо Confounded)? Всякакви впечатления ще са ми от полза.
Благодаря!

SOTD: Alien Eau de Toilette + Electric Purple Lalique (чудна комбинация се получи! Heart)

# 590
Здравейте,

Бих искала да ви попитам, препоръчвате ли Armani my way intense на човек, който харесва по-наситени, трайни и излъчващи парфюми? Колебая се, въпреки че много го харесвам като аромат, но е доста скъп и не знам, ако не е достатъчно траен и силен дали си заслужава.

# 591
  • Бургас
Имах Ирис Малика и го продадох още в деня в който го взех.Мисля, че това е достатъчно за мнението ми за него, труден парфюм, с трудно за мен начало и сърце.В базата става по- хубав, но няма как да го чакам.С никой от известните парфюми не мога да сравня, не ми прилича на никой.С Велвет Орхид няма нищо общо, не е за на сляпо ако питаш това.Христина, хубав парфюм е Armani my way intense и траен, но знаеш за трайността при всеки е различна.Най- добре отиди в някой мол и се напръскай добре и си прецени за покупка, знам, че държиш най- много на трайност и шлейф.

# 592
Обсъжданият скоро Bouquet Ideale ми привлече вниманието като състав и поръчах мостра, в очакване съм.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 14:30 от bell_87

# 593
Обсъжданията скоро Bouquet Ideale ми привлече вниманието като състав и поръчах мостра, в очакване съм.
От къде поръчвате мостри?

# 594
Момичета и момчета аз също идвам с нужда от помощ.
Искам да подаря на ММ парфюм за предстоящите празници, та ще го водя да пробва, защото е претенциозен. Но искам да нахвърлям някои неща които да тестваме.

Той е голям фен на Dior Homme оригиналната версия която е спряна. Та бих искала нещо в този дух. Харесва и използва Montblanc Explorer. Много му хареса и един аромат на Franck Boclet, но не знам дали е удачно да му споменавам името😁, на мен също ми допадна.

# 595
Обсъжданията скоро Bouquet Ideale ми привлече вниманието като състав и поръчах мостра, в очакване съм.
bell, въпрос на вкус е, но благородно завиждам на всеки, който ще пробва Bouquet Ideale за първи път. Един от парфюмите, които ме е впечатлявал най - силно! Намирам го за изключително красив, пищен, женствен и обаятелен и вълнуващ. Според мен не е ежедневен аромат, но ако се харесате, ще го преоткриваш всеки път когато го носиш. Надявам се да ти допадне.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 16:31 от Magda Dimitrova

# 596
От starcorp. И преди съм чела за този сайт, но едва тази година започнах да го използвам. Добра работа върши.
Иначе днес нося Opium. Сгрява ме в това влажно, мрачно време. И действително усещам лека прилика със Слона на Кензо.

# 597
От starcorp. И преди съм чела за този сайт, но едва тази година започнах да го използвам. Добра работа върши.
Иначе днес нося Opium. Сгрява ме в това влажно, мрачно време. И действително усещам лека прилика със Слона на Кензо.
От този сайт съм поръчвала козметика. Парфюмите оригинални ли са?

# 598
Мисля, че дискусията за сайтовете не е за тази тема.

# 599
  • София
Някой познава ли / пробвал ли е дамския Merchant Of Venice La Fenice - да каже няколко думи и струва ли си или не? Във форума не намирам мнения за него. Във фрагрантика имаше коментар, че имал някаква прилика с Ellie Saab Girl of now. Четох, четох коментари във фрагрантиките и реших да се допитам до вас.
И какво ви е мнението като цяло за парфюмите на за тази парфюмна къща?

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 14:49 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт