Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 73 527
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Обещаните две-три думи за Smoking Hot By Kilian. Най-краткото, точно, ясно и изчерпателно описание на парфюма densi го е направила - най- реалистичната ябълкова шиша.
Съставките са изключително добре смесени. Да, ароматът на сочна ябълка и канела се усещат отчетливо, но пък приятната сладост и лека опушеност толкова добре ги допълват, че се е получил прекрасен, хармоничен и допълващ се микс. А в базата каква прелест става само, след като станат доловими и ванилово-карамелените нотки! Heart Eyes Много мек и топъл парфюм, абсолютно подходящ за есенните дни.

# 91
Плочух мостричка на Rêve de Cashmere Van Cleef & Arpels (някой тук го спомена и реших да пробвам) - много е хубав и доста напомня на Sand Dance Stéphane Humbert Lucas 777. Във втория има нещо по-кисело (не неприятно) което го прави по-остър и с по-силна проекция, но като цяло са много, много близки.

# 92
Има ли някои с впечатления от Atkinsons и по - конкретно oud save the queen?

# 93
Писала съм му ревю в блога. За мен е разкошен парфюм. Трябва да го извадя за утре.

# 94
Oud Save The Queen е разкошен аромат -точно сега му е сезона, но трябва да харесвате силни, цветни, ориенталски аромати - в топ 5 ми е

# 95
Имам Oud Save The King, затова се чудя дали би ми допаднал и този вариант.

# 96
Този е по- хубав. По- мек, по женствен.

# 97
  • виртуално
Малка случка от вчера, която ме върна години назад , във времето на мадам Оче...
Разхождаме се вчера с дъщерята в мола, тя с цел пазар на някакви дрехи, аз с бойна задача да сравня двете Прада Парадокс и да реша дали ще се купува.
Пръскам от двете на ръцете, изчаквам малко и пробвам. Класическата я познавам, харесва ми...
Интенза май не е много като за мен и все пак питам и дъщерята за второ експертно мнение...
Последва сбръчен нос, объркана физиономия, с която се опитва да ми каже нещо неприятно и репликата: Миризливка, ама като от Гучи ...Sweat Smile

Много моля някой да ми метне линк към Наградите на мадам Оче, не мога да ги намеря

# 98
  • София
Моля, дайте идея за мъжки парфюм, който да е подходящ за 20-годишен младеж.
Цена ... да кажем 200-300лв. 
Ако има нещо ново, ще е супер.

# 99
Ами то зависи какви аромати харесва младежа. За всеки ден ли е или за официални поводи ? Аз бих погледнал Calvin Klein, Hugo Boss, Issey Miyake. Всичко обаче опита до неговите индивидуални предпочитания и как би му стоял на кожата.

# 100
  • Sofia

Ето това е приказка: Citrus Riviera BDK Parfums
https://www.fragrantica.com/perfume/BDK-Parfums/Citrus-Riviera-61925.html

# 101
Armani - всички,  Paco Raban- Invictus са много трайни и хубави мъжки парфюми .
Carolina Herrera- fame (мъжкият)

Излязъл е новият Libre. Невероятен мирис и трайност. Интересно, че в Дъглас и Бюти зон още го няма. Но, толкова ми хареса, че си избрах, май коледния подарък. Ето снимка

# 102
  • София
Нямам представа какво харесва.
Ще разгледам утре всичките предложения.
Благодаря!

# 103
Moите младежи  (17г и  21г) харесват Boss и Tom Ford в момента.

# 104
  • Sofia
Armani - всички,  Paco Raban- Invictus са много трайни и хубави мъжки парфюми .
Carolina Herrera- fame (мъжкият)

Излязъл е новият Libre. Невероятен мирис и трайност. Интересно, че в Дъглас и Бюти зон още го няма. Но, толкова ми хареса, че си избрах, май коледния подарък. Ето снимка

Имаше го днес в Бюти зон.

Общи условия

Активация на акаунт