Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 616
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Cloe много харесвам и аз.

# 301
Aз въобще не го харесвам .

# 302
Chloe Chloe подходящ ли е за подарък за жена около 30 г.?
Аз лично предпочитам EDT. Той е по-звънлив и по-искрящ и според мен е по-лесен за харесване
EDP си е сериозна роза, прекрасен е, но си е за розолюбители. На моменти го намирам досаден.

# 303
Chloe Chloe подходящ ли е за подарък за жена около 30 г.?

Относително е. Зависи какви аромати предпочита дамата и възрастта няма нищо общо.
Постарай се да проучиш кои са любимите и аромати и тогава действай.

# 304
  • Пловдив
Ако ще е Chloe , препоръчвам Chloe nomade ,Chloe nomade naturelle или Chloe nomade jasmine naturelle. Другите все ги тествам и не ми харесват.

# 305
  • Sofia
Здравейте момичета, знам, че е писано преди, прочетох, каквото намерих, но ме интересува разликата между ето тези два варианта на Insolence Guerlain, в тези бутилки (edT и edP):

# 306
Ако ще е Chloe , препоръчвам Chloe nomade ,Chloe nomade naturelle или Chloe nomade jasmine naturelle. Другите все ги тествам и не ми харесват.
Номадите не са никак лесни парфюми, а и са съвсем различни от Chloe. Предполагам че питащият все пак има причина да пита за точно този парфюм.

# 307
Chloé Roses de Chloé го намирам за по-лек и лесен за харесване.

# 308
Cloe Roses всъщност ми е любим. За два месеца използвах 30 мл, а при мен парфюмите много залежават и ми омръзват. За мен е секси и свеж. Мъжът ми каза, че това е най-хубавият парфюм, който съм имала.

# 309
Номадите не са никак лесни парфюми, а и са съвсем различни от Chloe. Предполагам че питащият все пак има причина да пита за точно този парфюм.
Всъщност, избрах го произволно заради описанието и коментарите в нотино.

# 310
  • Стара Загора
За мен Chloe  Nomad е много специален парфюм. Не мога да го заменя за никой друг. Вкусовете са много субективни, чела съм, че много момичета не могат да го понасят, според мен характера на парфюма трябва да пасне с този на притежателя му.. За мен има много младежко излъчване. Малко е нахален, когато съм с него се чувствам много свободна и ентусиазирана. Изобщо ме няма в описанията 😂, но искам да кажа, че  е страхотен. Специфичен е, обаче, различен , може би трябва да се познава вкуса на човека, за когото е.Зависи какъв тип е дамата. Супер траен е 12 часа+ във времето става все по красив.

# 311
  • The Evergreen State
И аз много харесвам Chloe Nomade, харесвам и оригиналния Chloe и фланкърите, като цяло съм фен на марката.

Днес нося Miss Dior EDP.

# 312
Chloe е една от първите марки с които се запознах преди време, когато все още не бях запалена по парфюмите. Тогава поръчах на сляпо и по положителни мнения Chloe Chloe EDP и бях много разочарована. Спомените ни за него бяха, че е много “студен” парфюм, може би заради розата в него. Тогава тествах и Номад ЕДП, който оприличих като почти мъжки. След това получих от размяна Chloe Love story sensual в който се влюбих. Усещах го стилен, елегантен и чист каквото всъщност търсех тогава в един аромат. Сега след няколко години до някъде вкуса ми се е променил, вече много харесвам Номад. Моят съвет е ако дамата не е фен на розите да не избирате точно ЕДП варианта, защото има голяма вероятност да не и хареса.

# 313
За мен Chloe e много остър и резлив аромат на рози. Малко като от мускалчетата ми прилича. Нахален и траен е, но по един неприятен начин. В метрото го усещам от двадесет годишни момичета.
На Chloe Love ми беше любим, но той е отдавна спрян.

# 314
  • София
Магазина на Зара в Сердика център дали работи?

Общи условия

Активация на акаунт