Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 491
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз коледната бисквитка я харесвам много, но даже и час не изкара при мен.

Тези нови парфюми в Делириум изглеждат много готини. Току-виж най-накрая похарча ваучера, който имам.

# 466
Чадърът го познавам, но в него има нещо много мазничко и тошнотворно, затова и съм изненадана колко е популярен, на мен хич не ми допадна
Освен изброените много харесвам the moon, върховно mate. Подкрепям и за опаковките старите бяха с автентични мотиви....
С
Не е цялата, но очакват още парфюми. Ъмбрелата вече е свършил дори, но успях да го пробвам отново.
Кожените капачки кейсове на мен страшно ми харесаха.
Въобще не са ефирни при мен парфюмите. Имат излъчване, трайност следя.

Много ми харесва коледната джинджифилова бисквита на Джо Малоун и се чудя дали да не си купя един, докато го има. Харесвате ли го?

# 467
При мен почти всички парфюми за Jo malone са с много ниска трайност Sad

споделете мнение за новите налични парфюми в Делириум

# 468
Не съм запозната с тази коледна бисквитка, а сега ми стана интересно. Толкова обичам парфюми и Коледа😁

На Джо Малоун имам Wood sage and sea salt който е ужасно нетраен, но пък Myrrh&tonka го усещам през целия ден и ми стана много любим тази есен.

# 469
Нямам търпение да пробвам Floraiku - страхотна новина! Отдавна исках да си поръчам дискавъри сета.

Най-много ме вълнува One Umbrella for Two.

# 470
Здравейте, извинявам се за невежеството ми. Искам да си взема Fame на Paco Rabanne, но виждам, че има златна, сребърна и черна бутилка, различни аромати ли са или само бутилките са различни, понеже при поръчка в сайта за различните мл. ми излизат различни бутилки.

# 471
  • виртуално
Здравейте, извинявам се за невежеството ми. Искам да си взема Fame на Paco Rabanne, но виждам, че има златна, сребърна и черна бутилка, различни аромати ли са или само бутилките са различни, понеже при поръчка в сайта за различните мл. ми излизат различни бутилки.
различни парфюми са

# 472
Нямам търпение да пробвам Floraiku - страхотна новина! Отдавна исках да си поръчам дискавъри сета.

Най-много ме вълнува One Umbrella for Two.

Дискавъри сет е имало и тук и то за 65 лв.  мисля, но е свършил бързо. Но има страхотен сет на Мемо подходящ за подарък.

Не ми допада много на мен One Umbrella for Two и днес затвърдих това впечатление.

# 473
ДЕнси, кой е този нов магазин на Делириум? не са ли само в мол парадайс и в сердика?

# 474
Много ми харесва коледната джинджифилова бисквита на Джо Малоун и се чудя дали да не си купя един, докато го има. Харесвате ли го?
Чета темата всеки ден с интерес. Усещам вълнението и радоста от новите ви парфюми. Да са ви честити и да ви носят удоволствие и радост!  Heart densi, новият Ginger Biscuit 2023, го намирам за доста различен от предишния, от който имах мини, но го харесах много. Ако успея и не го изпусна...Дааа, искам да го имам. "Голям" късмет извадих! kovatcheva е писала преди мен. Hug

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 23:06 от Magda Dimitrova

# 475
  • Germany

И аз съм раздвоена. Радвам се, че издадоха отново това лимитирано съкровище на Джо Малоун, голяма рядкост сред гурман ценителите. И аз го пробвах и съм със смесени чувства. Джинджифиловата бисквитка мирише точно на джинджифилова бисквитка, направо е буквален парфюм. Есплозия от джинджифил, канела, карамфил и кардамон. С много хрускава текстура. Леко препечени бисквитки, с дъх на мед и ванилия. Но началото ми е една идея повече спайси, отколкото ми харесва на мен. Джинджифилът е прекалено много, чак люти от него, кардамонът е силно затоплен, и отново силно доминиращ, една идея по-пикантен ми идва, отколкото ми харесва. Ако това беше моята рецепта за коледни сладки, щях да намаля наполовина джинджифила, може би и останалите подправки също, и щях да сложа повече мед. Много силни аромати са всеки един поотделно, и за мен трябва да се намери точния баланс с тестото, меда и ванилията, за да се получи вкусно печиво. Тук сякаш сте изпуснали сместта с подправките, и вместо да опустошите цялата тава, се чудите какво не й е точно наред. Разбира се, така е само във връхните нотки, след това омеква доста, става топла, вкусна меденка, но тази пикантност в повече ме спира за момента. При мен е тих, интимен аромат, но за мен гурме парфюмите са повече като ароматерапия, и нямам проблем да си ми мирише хубаво само на мен. Усещах го цял следобед, макар и доста прибран. И все пак е доста специфичен, аромат на Коледа, и не бих го носила често. Може би един два дни в дните около Коледа, после едва ли ще се сетя за него. Цената му от 70 евро за 30 мл не е малко, ако го нося два пъти в годината. Цветът на флакона е точно като препечена джинджифилена курабийка и много ме радва, но засега кротувам. Имам по-доброто гурме в лицето на Аморе Кафе.

# 476
И на мен ми идват малко в повече подправките, че и дълго траят, ще го пробвам на деколте пак явно. И аз ще взема 30 мл., ако реша.

Написала съм къде е новия бутик на Делириум. Не са вече само в моловете.

# 477
Мнения за Moresque Ubar 1992? Интригуващо ми звучи с този тамян и кожа, но определено се изморих от стреляне на сляпо, та си питам...

# 478
Любим Floraïku е My Shadow on the Wall https://www.fragrantica.com/perfume/Floraiku/My-Shadow-on-the-Wall-46169.html Пухкава мимоза с виолетки. Обърнах му внимание по препоръка на една голяма парфюмеристка от форума. Като цяло Флорайку заслужават внимание.

# 479
  • Germany
Мнения за Moresque Ubar 1992? Интригуващо ми звучи с този тамян и кожа, но определено се изморих от стреляне на сляпо, та си питам...
ВечеПетя, за мен Moresque са си доста трудна марка, имат много специфично звучене повечето им неща, предимно смоли, кожи, дървесни, с доста мръсно и грубо, агресивно за мен звучене. Ubar 1992 e чисто мъжки, смолист, подправков, тъмен, лютив, хваща за гърлото тамянът. На теб Италика ти е горчив, не знам този тогава къде да го класирам. Аз лично нищо не успях да харесам на тази марка, което да струва цената си. За мен са силно надценени парфюми, трудни за носене, най-вече по-старите им издания, и не бих рискувала без проба, особено след неуспешен вече опит. Да, изкушават големите намаления, но и за 10 лева да вземеш нещо, като не го носиш за какво ти е? Само на визия го докарват. Аз лично съм изумена от тези покупки на сляпо на точно тази марка. Дано да са щастливи хората с тях, искрено им го пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт