да опитаме нещо ново. До момента, за около месец, успях да го науча да заспива до мен на спалнята. Първо спрях да се разхождам из стаята, само го люшках на ръце. След това започнах да го люшкам седнала и досега се чудя как правеше разлика дали съм права и седнала и какво значение имаше за него това, но факт и това беше част от прехода. След това започнах да го оставям на леглото до мен като пак го гушкам и го потупвам по гръбчето, като същевременно продължавах с песничките, тананикането и шъткането. Така постепенно свикна да заспива на леглото. Отнема около 10-15 минути макс, но не лежи през цялото време докато заспива - става, сяда, говори си, пее си и той, аз слагам да легне, понякога това упражнение го правим 50 пъти, зависи колко е уморен. Днес за първи път пробвах заспиване в кошарата, получи се, пак ми отне около 15 минути, пак ставаше, сядаше, аз пак слагах да ляга и така. Планът ми за след това като посвикне и с това да започна постепенно да се отдалечавам от леглото. Мисля че някой го предложи като вариант вече. Дано се получи, с баткото да си призная нямах много голям успех с последния етап и до ден днешен изисква много внимание преди да заспи, непрекъснато е пишка ми се, пие ми се вода, почети ми малко, пусни ми аудио приказка, а е вече на 5 г. Казвам го, защото си го отчитам като грешка, трябваше по-рано да въведем по-строги граници. Сега и с него правим корекции на режима, направо е лудница
или lady gaga&bradley cooper-shallow, но това беше наистина по време на кътниците и не го практикувам често. Разликата е, че моето дете е на почти 2 г и няма 12 кг, а твоето ако на 1г е 12 си представям докато изникнат зъбите как ще ти се откачат ръцете. По-добре в носилка като ергобейби от колкото на ръце. Вземи мерки.
Препоръчани теми