💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 829
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 320
А защо човек със здравословни проблеми влиза в игрите, и то на толкова тежки условия, най-тежки в доста отношения, от всички???

# 1 321
Женска коалиция ще има. Видяхме, че Виолета е страхотен манипулатор. Използва малко лицемерие, малко фалшива добронамереност и не малко скрита заплаха, ако не е на нейното. Девойките ще полетят към нея като нощни пеперудуди към халогенна лампа. За тези, които не знаят следва остър мирис на скара.

Крум също е гладен. Ще съжалява за решението си, ама и на него един крокодил му се разхожда в стомаха.

Сега се сетих защо Дени ми е по-различна от другите жени. Определено е най-силната измежду тях, но има и още нещо. У нея няма подчертана женственост. Възприемам я като дете (среден род, безполова), което всъщност ме кефи. Така изпъкват другите ѝ качества. Сигурна съм, че в живота е мацка и половина, но тук в игрите успява да не ни го навира в очите.

# 1 322
Аз честно казано не знам кое е това състояние, при което не ядеш нищо, но и не сваляш нищо. Тук не става въпрос диета да пазиш, а да нямаш никаква храна. Също както писах, не знам как може да си толкова гладен и толкова весел...

# 1 323
  • тук и там
Аз май съм една от малкото, дето Цвети не ги дразни. Играе си нейната игра-иначе до сега да са я изкарали отдавна пичуите, прави каквото може в битките.Сега е времето да се коалира с другите жени, но да видим дали ще го направи.

Според мен пък е отлабнала  Николче, в сравнение с началото. Има хора дето бавно свалят и не им личи много-освен ако не свалят примерно над 6-7 килограма ,  а пък и в сравнение с мъжете-всички жени свалят бавно.И при другите жени не намирам голяма разлика в теглото.

# 1 324
Казаха, че е проблем с щитовидната жлеза. Не знам, не ме интересува, пак не ме кефи Никол. Grinning

# 1 325
  • SF
На Туджаров коалицията доминираше в началото на играта, но Миленка предаде нешата, защото искаше да е герой, а и Туджаров не е виновен, че се разболя тежко и така коалицията им се разпадна и станаха мишени.
И като цяло в това предаване да се говори за силна стратегическа игра е малко смешно, защото продукцията непрекъснато ти издава ходовете и отделно ако нямаш нейната помощ, ако ще да си Бог на играта, нямаш никакъв шанс.

Да, да... Разбира се, че не е виновен за разболяването си. От самия Туджаров никак не бях впечатлена. И Ралица издава всички интересни ходове, потривайки ръчички, така че, прав си - каква социална игра да развъртиш! Не е Сървайвър, където пък игрите са колкото да има игри, а оцеляването извън способностите да се гмуркаш в кал и да стреляш по кенчета, е ключово. Разликата е огромна в това отношение.
Просто споделям, че Туджаров и Неделчо се промотират като големите стратези, не спортисти, а всъщност, чак пък толкова. Неделчо пускаше лафове зад гърба на Мани, а играеше с нея. Но и двамата нямаха голям избор за коалиции.

# 1 326
  • софия
А защо човек със здравословни проблеми влиза в игрите, и то на толкова тежки условия, най-тежки в доста отношения, от всички???
Проблемите със щитовидната не те правят инвалид, защо да не влезе. Просто обяснява това, че не се съсухри на стафидка. Защото тук се описваха невиждани пиршества, които и били стоварвани. А и да се сравнява, колко бил остлабнал мъж и една жена не си е работа. Много добре знаем, как свалят мъжете (тяхната кожа). Само да си помислят и поне 3 кила са излетели.
 На първа страница пише какво получават, като дажба и не е за първа година.
 Щом и снощи не сте видели колко е свалила, няма и да видите.
 Щом килограмите на едно момиче са най-интересното в ИВ тази година, пиши го бегало.
 И Слабка от тези, които нямат някакъв див дразнител. На почти всички симпатизирам. Всеки с плюсове и минуси, като нас.
 Днес ще има ли Надкаст? На живо, на не толкова живо, някой да е чул?

# 1 327
Оф да, този сезон каквито и дразнители да има, не могат да стигнат нивото на Алекса и Виктория за щастие.
А Никол отнесе малко хейт, че е Дунди, не защото реално е,а защото един грам не свали на острова и явно са ѝ давали да яде, което издразни хората. Иначе обективно погледнато си е съвсем нормална. А също поведението, енергичността и засмяната ѝ физиономия не са на гладен човек. И изобщо не разбрах защо влиза в играта, като е толкова зле подготвена. Тя и Джаф не беше много слабичка, ама се справяше добре на игрите.

Това не мисля, че е така. Няма как да дават само на нея в изобилие. Давали са и толкова, колкото и на другите. Моето дете имаше година, в която с изключително намален калориен прием, разбирай огромен калориен дефицит, не само, че не свали, но и качи. Има как, но не е тук темата да го демонстрирам. Свалила е Никол, просто не е свалила над 10 кг, когато започва драстично да личи. Така, както беше Мудевия, според мен и Оряшкова е свалила над 10 кг.

# 1 328
Никол при Ивка - припадала е няколко пъти, отслабнала е 8 кг. Имала заболяване на щитовидната жлеза и нещо на яйчниците, наложило ѝ се да пие антидепресанти преди време и качила 10 кг за 1 седмица, които впоследствие каквото и да опитвала, не можела да свали. Яли освен миди и джанки, някакво морско зеле и накрая - смокини. После спрях да гледам.
До тук стигнах. Абсолютно невъзможно. Да, от някои антидепресанти се качват килограми, но 10кг за една седмица няма начин. Дори и да ядеш като не видял денонощно пак няма как. Послъгва нещо тук Никол или прави публиката на тъпаци

# 1 329
  • SF
Аз честно казано не знам кое е това състояние, при което не ядеш нищо, но и не сваляш нищо.

Пубертет.
Бивш спортист, който вече не е така активен в заниманията си.
И Никол видимо беше свалила. Дано да ги задържи така, защото изглежда много добре.

# 1 330
Много ми е интересно как изведнъж Никол стана НиколчИ? Когато беше се наперила под крилото на Круела и махаше със замах силни играчи с гласуване, а не на игра? Да, играеха правилно(никой не иска да е срещу силен съперник на битка), но синхроните й бяха пълни със злорадстване. Не се прави така от добрите хора! Казваш: "Сори, силен играч си, но избирам себе си. Съжалявам и успех в живота!".
Така оставаш готин пич (ако си такъв де), а не злорадо нищожество.

# 1 331
  • софия
Юпииии, Ауткаст се отчете.

# 1 332
Казаха, че е проблем с щитовидната жлеза. Не знам, не ме интересува, пак не ме кефи Никол. Grinning

Всеки средно интелигентен човек, който има проблем с щитовидната жлеза никога не би влязъл в такова предаване, защото специално при проблем с щитовидната е абсолютно противопоказно да се гладува. Така може да се скопоса, че после 10 ендокринолога да не могат да я оправят.

# 1 333
Ох аман с това бистрене килограмите на Никол. Срамно е вече , и много ниска топка за умозаключения. И Мудева и Оряшкова и Момчил и Мишо нямат разлики в килиграмите , защо никой не хули по тях. Аз ако бях по техните дестинации да съм заприличала на каторжник. При всеки си е индивидуално и ми е под нивото да седна и да държа сметка кой и защо изглежда еди си как. Да хвърлям обвинения без доказателства , досущ като Мудева

# 1 334
е нали трябва да се оправдае някакси.
изключително ми е неприятно това девойче - особено с тази неизменна фалшива усмивка и мазен глас.

Общи условия

Активация на акаунт