💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 776
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 335
Крум беше заслепен от яд и злоба, когато останаха втори и трябваше да избират. Отделно, желанието за мъст към братята, за което обаче имаше време да се уталожи и да го преосмисли. Първосигнално и еднолично избра Мудева, която също се изненада от избора му. Ако действа само за себе си, ОК, да реагира първосигнално, но щом се натиска да е капитан и да води племето, трябва да поставя племето преди собствения си задник. А неговата логика беше, дори и да падаме, има много преди мен, които ще мога да изгоня. Толкова за великата му стратегия.
На другата сутрин, окъпан от нощния дъжд, почна да осъзнава, че е прекалил. Продукцията го побутна услужливо с игра, в каквато се предполага, че Мартин ще загуби, без обаче това да застрашава самия Мартин. И тук вече избора на Крум - грошове + огърлица или колбаси за племето, при който, каквото и да избере, все е голям плюс за него. Признавам, този път избра племето пред себе си, реабилитира се в някаква степен, но не достатъчна, че да го харесам. Междувременно Цвети (не ми е неприятна, просто мисля, че не ѝ тръгна играта от самото начало) се опитва да уговори Теди и Мудева. Никой обаче не е предвидил идването на опитен манипулатор като Виолета и това ще наложи голяма промяна в лагерите и стратегиите. Очаквам Виолета без усилия да създаде женска коалиция и със злобата си на принуди мъжете да се обединят, макар и след доста уговорки. Рълев е умен и очаквам да се разбере с Крум. Остава Радо, който наистина е непредсказуем, но се надявам Рълев да го убеди, най-малкото защото не искам Рълев да се обръща срещу Радо, нито пък Радо да остава сам, защото той при жените нито ще иска да отиде, нито те ще го искат, това е ясно. В крайна сметка, разделен е с брат си, ама брат му е добре, спи в креватче, яде, яде дори и през нощта (аз и тук се просълзих, не само на срещата Дуневи и ВД). Много ми се иска Рълев да успее да изтъргува съюзяването с Крум и да вземе капитанството, но да не си фантазирам толкова.

# 1 336
Крум, ако беше стратег, щеше да вземе гердана с парите.
Закопа се. И скоро ще го усети. Дано.
Струва ми се, че коалициите при червените ще са 3. Крум и мекотелите, жените и Рълев с Радо.
Цветка може да играе троянец - да е уж с жените и да ги порти на Крум.
Най-ценна му беше физиономията като видя леля си.

# 1 337
Крум с идеята да се прави на велик стратег съвсем се закопа. Това да подариш двама от най-силните играчи на противника е невиждана до момента глупост.
Дяволче, много си пристрастен, много. И за "сладкото" Вики и за "умния" Крум.

Да, нищенето на кг не е най-важното. Много бързо забравихме как с Круела злобееха по силните играчи. Круела се закани и на Радо жена (тя?) да го отстрани. Това при тях двете не беше спортен хъс, а чиста злоба.

# 1 338
Ако трябва да си изкажа мнението за Никол в това предаване, тогава бих казал, че всъщност не беше много физически подготвена, но въпреки това не се отказваше. Това е цял месец глад и най-вероятно си е останала без сили. Почти никой не би издържал ей така цял месец на глад. Аз лично дори и един ден гладен, не бих издържал без храна.

# 1 339
  • SF
Така е. Това е едно съвсем младо момиче, което издържа условия, които малко хора биха си причинили, пък дори и да е спала на палатка и всеки ден да й са и давали по един шоколад.
Килограмите на Орешкова също са в повече. Тя пък е обратно на усмихната - все тревожна, с едно напрежение, изписано на лицето. Аз още не съм я видяла да се усмихне.

# 1 340
То не че нещо, ама малко клюкарската - с кого дели стая Дени? Оряшкова се събуди при Вики, Мишо при Момчил.

# 1 341
Крум, ако беше стратег, щеше да вземе гердана с парите.
Закопа се. И скоро ще го усети. Дано.
Закопа се, защото се чувстваше виновен. Що се чувстваше виновен, а?

Цитат
То не че нещо, ама малко клюкарската - с кого дели стая Дени? Оряшкова се събуди при Вики, Мишо при Момчил.
Или с Дунев, или с Мартин, или с Мастагарков.

# 1 342
Абе, на мен ми направи впечатление, че той хубаво Крум обяснява, че ще пази Тедитата, но май Цвети ще е бушонът в неговата игра. А и в на всички играта. Момичето се доказа като супербезхарактерна и ненужна, сменя си мнението всеки ден, не им е от полза в игрите, подмятат я, обждат я, тя пак седи. В общи линии, ако Тедитата са с Крум, тя става абсолютно ненужна.

# 1 343
  • София
Крум ми направи доста неприятно впечатление с това как се измъкна от предложението на Радо преди битката. Той открито му каза, че ще играе за победа, при условие, че вземат брат му после. Крум взе да увърта, че не зависи от него (брей!) и ще говори с другите двама. Радо помоли да му каже какво са решили. Явно е останал с впечатление, че имат уговорка, защото се справи отлично в играта. И после - няма такова нещо...

От друга страна, съм от малкото, които мислят, че постъпи правилно с луканките. Ако отново беше избрал себе си, съвсем щеше да отблъсне евентуалната коалиция, а и самият той гладува и е добре да си хапне. Един път ще се спаси с имунитета, на следващия - кой знае, може и да няма оферта за грошове...

# 1 344
Крум май осъзна, че е сгафил и опита да замаже положението с тия салами.
Не вярвам, че чак толкова му пука за Калоян и Цвети, че заради тях да е направил тези избори с Мудева и Теодора.

Може би съм единствена, която не е във възторг от връщането на Виолета в играта. Не ми е интересна вече, нищо ново и интригуващо не очаквам от нея, само грубости и скучната стратегия "да сА обединим всички жени срещу тез' изроди, мъжете". Много ми е еднопластова, скучна и дразнеща. И какво от това, че щяла да размята Крум. Не се впечатлявам от груб стил, обиди и агресивни нападки.

# 1 345
Как си представяте гладен човек да избере друго пред храна, тия огърлици и грошове я им дойде времето,я не. Избра храната както за племето, така и за себе си.

# 1 346
С тия грошове само гласове ли се купуват? Огърлица, 200 гроша и не може да похарчи примерно 100 за щайгата със саламите. Мммм, догодина да направят лафка с лакомства и други изкушения за притежателите на грошове!

# 1 347
Сега, ако беше истинско риалити  и в реално време, и ви кажат Гласувайте кого да изгоним и кого от отпадналите да върнем! Кого ще изгоните и върнете?
Ще изгоня Крум.
Ще върна брата на Рълев в племето на Гладиаторите.
++++ аз също.
Но въпреки, че по никакъв начин не харесвам Крум, точно такива експанзивни и емоционални участници са атрактивни за шоуто. Ако всички са бели и добри, и стискат емоциите си държейки се обрано и сдържано, говорят политкоректно какво щяха да показват само битки ли?!
Снощи Крум си умираше да грабне личните награди, но си даде сметка, че дори неговите хора Калоян и Цвети са му ядосани от грешните решения. Точно страхът да не му обърнат гръб, най-вече Цвети, след като момичета са при тях, го мотивира да се направи на добрия самарянин мислещ за племето.
Нито е самарянин, нито мисли за племето.
Ходът му си беше чисто егоистичен, да запази в своята орбита Калоян и Цвети и да привлече и девойките. А е умен и е наясно, че ако беше си взел личните предимства си режеше клона, на който седи.
Добър стратегически ход. Но сметката му ще излезе крива, защото в картинката цъфна стрина и картите се размесиха. Nerd
Ще си омешат капите двамата със стрина. Satisfied
Те са двата най-острите камъни там и двамата с мераци да са шеф-диригенти, а двама на тази позиция са много.
Стрина ще го сготви, ще бъде отстрелян от нея. Стой та гледай! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 348
Чета, чета за решението на Крум при подялбата на Амазонките... но изобщо има ли смисъл да нищим избора му? За мен самият факт, че самосиндикално взе решение за всички ходове, слага точка на нуждата да го анализираме. В момента, в който той удари пълен игнор на мнението на цялото си племе и сам избра кого да взима, мен вече не ме интересуваше даже какво прави. Как може да реши сам? Кой го провъзгласи за император? Няма аргумент на света, който да му зашие червена точка вече, няма! Ни салами, ни предимства, ако ще да си счупи краката на арената- той няма право да избира сам и другите нямаха право да му мълчат така с наведени глави. Не заради смотания му избор, а заради фриволността да си позволи да се възприеме за човека-племе, за мен той трябва първи да лети към вкъщи. Капитан, не капитан, айде бегай- заслужи си всичко, което Виолета ще му стовари, че и повече! Имаше потенциал Крум, даже му симпатизирах, но яко пресоли манджата и необратимо. За мен поведе класацията за най-неприятен участник, задмина и Виолета, и Мартин, и всички. Отбор се казва, не тоталитариат!

# 1 349
Всъщност доста правилен ход на Крум. Или по - точно което и да беше избрал , резултата е един и същ. С този ход , ще спечели симпатията на Радо и Иван. Това си е вратичка. Те се връзват на такива жестове. Жените , както видяхме не чак толкова. С този ход се качва на 3то място в мъжката коалиция и си осигурява доста преднина пред това да се спаси веднъж , а за грошовете най- много да му дадат два гласа , т.е да определи номиниран. Съфорумка по -горе ме накара да се замисля, иначе също се тюхках защо не взе грошовете и бижутата

Общи условия

Активация на акаунт