💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 531
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Гатьо верно си стана коментатор и коментарите му са в офиц. фейсбук страница, като и там сипе тежки обиди с/у Виолета..Това ми говори, че от предаването имат нейното съгласие да я оприличават на змия, щото в противен случай може да ги осъди като стой та гледай...Което пак говори за режисура и влизане в роля..Приела е ролята на деВил змията и развива образа..

# 1 636
Еми мъжка дума се казва това на Рълев. Каквото и да стане, той си пази винаги Радо.
Абе мъжка дума ама опре ли ножа в кокала...Рълев го разтягат на ластиците, а Радо блее в небето. И да му писне на Рълев ще е прав. Що Радо не тръгне да се оправя

# 1 637
Браво на Момчил Heart

# 1 638
  • Другата България
Момчил как просто пренесе Радо.....направо ми напълни душата!
Раздава се като за последно всеки път на арената това момче!

# 1 639
Гатьо верно си стана коментатор и коментарите му са в офиц. фейсбук страница, като и там сипе тежки обиди с/у Виолета..Това ми говори, че от предаването имат нейното съгласие да я оприличават на змия, щото в противен случай може да ги осъди като стой та гледай...Което пак говори за режисура и влизане в роля..Приела е ролята на деВил змията и развива образа..
Тя се забавлява с това, даже си пуска и тя такива сторита в инстаграм и се смее

# 1 640
Голям стратегически минус за Радо и Рълев.
Дори не са направили опит да говорят с Теди и Мудева?!

Защото са голямата работа и са им под нивото 😎 Високомерни са младежите, с право имат самочувствие , ама все пак не е ОК това

# 1 641
Радостин гадно натискаше Момчил по болния крак

# 1 642
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Момчил е боец, как си го пренесе Радо като свенлива мома. Жалко, че няма да видим Виолета срещу Мартин, щеше да е епично.

# 1 643
Оряшкова ще размаже Вили 🙃.
Да видим питбул ли е Виолета.

# 1 644
Браво на Момчил. Дано така ги разнася до финала.

# 1 645
  • София
Мале замислих се Рълев как ще наиграе Крум и компания. Тази седмица ще номинира Мудева, тя ако излезне на елиминация е чао и следващата седмица се коалират с Вили и обръща играта и почва да чисти Крум и ко.
Ами дано. Той се скъса да носи коалицията и племето си на гърба си, време е да пожъне някакъв успех.

# 1 646
  • София
Гледам със закъснение, обаче погледът е... зловещ!

# 1 647
  • Другата България
Радостин гадно натискаше Момчил по болния крак
И на мен така ми се стори, и му писах първа черна точка на Радостин.
Не е спортсментско това.

# 1 648
  • София
Е, вие какво сте очаквали?
Бил го пренесъл. Ми той нали тренира бразилска борба.
Да ходят да плуват да видим тогава кой-кого.
Страхотно се представи Радо. Даже надмина очакванията ми, защото е и по-висок, но беше много пъргав и пластичен. Евала.

# 1 649
  • София
Майка ти е на 47, Денислава.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт