💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 512
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 905
Не ме карайте да адвокатствам на Цвети Grinning  но трябва да сме обективни. Тя не се е извъртала и не е предавала никого. Първо, говори с Тедитата да ги присламчи към тяхната - с Крум и Калоян - коалицийка.
После не се поддаде на Виолетините манипулации, остана дистанцирана. Сподели за женския разговор с Крум и Калоян. Не се е съгласявала да бъде в женската коалиция. Даже на трейлъра за днес се вижда как хубаво й отговаря на Вила, че как така дошла-недошла, тръгва да се намесва във вече утвърдени отношения.

Тези, които се изметнаха, са шматките - двете Тедита. В тази връзка да споделя едно непопулярно мнение за Теди Маринова. Да, добра е в игрите, но иначе ми е много безхарактерна. Мижитурка си там, не заема твърда позиция, няма собствено мнение. Уж харесваше Момчил, а по елиминации не го показа. Сега пак е накъдето я задуха вятъра. Ай, ше сме с Крум и Калоян, после пък с Виолета... само й ходи по акъла на Мудева, а самата Мудева си призна, че много я обърква мисленето Grinning

# 1 906
Аааа да, съвсем не се е извъртяла, не Grinning само се врътна и предаде Рълев и Радо, защото Радо не знам си какво ѝ бил казал. А не вижда, че Радо и Рълев доста повече я подкрепиха на последните ѝ опити за битка.

# 1 907

Мило момче е Мастагарков. На фона на съвременните саркастични тарикати изглежда глуповат, но винаги има добри намерения, дори когато не прави добри преценки.
Според мене, той се сближи истински с Краси и Мартин и доста страда от новото отношение на Мартин към него. Сигурно си задава въпроса "къде толкова сбърках?" Сигурно в неговата глава да изпълнява чужди команди със завързани очи е задача, която всеки може еднакво добре да изпълни от всеки. Връща лентата и си припомня как не е пропуснал команда на Дени или да обърка ляво и дясно. И не може да си обясни кое точно е разлютило Мартин до такава степен.

Мастагарков си е добра душа, но се опитва да угоди на всички и най-вече на Мартин.Мартин му каза, че е много пасивен и той мина в другата крайност. Започна да се предлага за всичко. И сега се чуди къде е сбъркал, защото прави каквото му кажат и пак е виновен.Стана ми много смешно когато Дени каза на Мишо, че Мастагарков си играе негова си игра. Той не знае къде се намира, камо ли да прави някакви стратегии за негова си игра:)

# 1 908
  • София
Аз защото го гледам пак да кажа….. Приятно ми беше да видя Оряшкова в силната и страна! Много е приятно да гледаш някого в нещо в което го бива😍
Обаче Момчииил… няма да казвам как ми действа тази гледка, че ще ме изтрият 😬😊

# 1 909
Вчерашната битка ми е една от любимите и се получиха добри сблъсъци! Продукцията отново подсказа кой печели, като даваха основно схемите на Гладиаторите преди битката! Интересно ми е днес някой ще има ли имунитет? Ако новите имат, значи Радо е номиниран! Харесва ми, че Рълев не го предаде и предпочете да говори с Крум, отколкото да приеме предложението на Виолета! Двете Теодори много сбъркаха,че първо бяха с Крум, а вече не са... Станаха си бушони отвсякъде според мен!

# 1 910
  • Дубай
Как да не е предала Цвета никой, ами Радо и Рълев?!

# 1 911
Да им имам монтажа да им имам.
Сцена - нощ, басейн, лампи светят в двора на резиденцията.
Сцена - Дунев лежи в леглото и преживява. Гол без горнище.
Сцена - Влиза Манатарков, държи му ръчичка, големата мъка...
Сцена - Дунев облечен в червена фанелка прави синхрон някъде на двора (отзад тъмно) и коментира предната сцена.   
Е нали си беше легнал!!!!!

# 1 912
Иначе снощната игра много ми хареса!
А и тез' мъжки тела, така релефни и силни... к'о да кажа Grinning

Цвета реагира на лошото отношение на Радо. Не го приемам за предателство. Какво да се бута там, където вижда, че не я приемат. Че и на Чистилище я изпрати Радо, мислейки, че тя е още с тях. Какво да говорим.

# 1 913
Не ме карайте да адвокатствам на Цвети Grinning  но трябва да сме обективни. Тя не се е извъртала и не е предавала никого. Първо, говори с Тедитата да ги присламчи към тяхната - с Крум и Калоян - коалицийка.
После не се поддаде на Виолетините манипулации, остана дистанцирана. Сподели за разговора им с Крум и Калоян. Не се е съгласявала да бъде в женската коалиция. Даже на трейлъра за днес се вижда как хубаво й отговаря на Вила, че как така дошла-недошла, тръгва да се намесва във вече утвърдени отношения.
Всъщност Цвети направи обратното на това, което направи Калоян при идентична ситуация. И мен ме изненада. Мислех си, че егото й ще е силно засегнато от поведението на Крум по време на битката и има шанс да го отсвири. Но не. Предполагам, че е убедена в силата на Крум като лидер, а също така я е страх да му се опълчва, за да не изпита гнева му върху себе си.
Заслужава да бъде подкрепена от нейните хора в спора си с Виолета, който анонсираха.

# 1 914
Каква е разликата между Никол и Вили?
Че Никол има най-хубавата усмивка на сезона, а Вили - най-грозната.

Вярно е, че Никол беше тотал щета, вярно е че един два пъти говореше глупости, вярно е че писах, че отникъде не следва дали е добър треньор, но това за хубавата усмивка не може да се канцелира от никакви недостатъци.

Обратно - Вили е отвратителна жена в много отношения - изказ, обноски,  включително физиономия.

И като съм ги подкарала наред - Мудева е мнооого куха лейка. Много!  Как ще ми плюе Момчил бе????   Някой ако изглеждал добър значи е лицемер, щото толкова добри хора нямало. (Не казвам, че Момчил е идеален, но е много, много напред).   Кокошка!

# 1 915
Все пак не разбрах едно нещо. Защо мъжете и от двете племена всички минаха, заради което Крум мина два пъти, а Цвети се ошумули и не мина, а пуснаха смесени двойки?!
какво щеше да се случи ако не беше така?
Нищо!
Но това не променя въпроса ми. По тази логика много от участниците също можеха да си спестят битката, защото изхода от двубоите им беше предопределен. И не говоря само за тази конкретна битка, а за много други такива.
 По тази логика един мъж от Старейшините също можеше да пропусне битката и това също нямаше да промени крайния резултат.
Въпросът ми е принципен.

# 1 916
Мудева:
Забърквам се в мислите си - не съм добра в тия неща!

# 1 917
Пак ли Цвети ви е крива? Момичето избра да остане лоялно към Крум и Калоян, независимо, че те я нямат за нищо. Истерията на Виолета от промото (ако няма нещо, което предстои да видим преди съвета) е да ги обърне двамата срещу нея, но те така или иначе неофициално не са съвсем с нея. От друга страна, Цвети може да бъде изгонена винаги, така че очаквам довечера Виолета да бърза стреля срещу Радо, докато мъжете още се ослушват дали само ще си пазят гърбовете или ще се коалират. А Цвети предаде Рълев и Радо, заради тъпото поведение на Радо. Естествено, че ще ѝ е обидно той да не говори с нея.
Поредно Браво за Рълев! И за представянето на терена, и за това, че държи на Радо. Битката снощи беше обречена, но Калоян, който беше ясен, че и срещу жените от Старейшините няма шанс, трябваше да го пуснат срещу Момчил, да му заминава реда и толкова.
Мудева пак мисли. Крум ѝ донесе салам и луканка, тя веднага повярва, че са само от грижа за нея и племето, без никаква корист от страна на Крум. В близка ситуация, но не със щайга луканка, ами с цяла Резиденция, Момчил беше обвинен в лицемерие.

# 1 918
Все пак не разбрах едно нещо. Защо мъжете и от двете племена всички минаха, заради което Крум мина два пъти, а Цвети се ошумули и не мина, а пуснаха смесени двойки?!
какво щеше да се случи ако не беше така?
Нищо!
Но това не променя въпроса ми. По тази логика много от участниците също можеха да си спестят битката, защото изхода от двубоите им беше предопределен. И не говоря само за тази конкретна битка, а за много други такива.
 По тази логика един мъж от Старейшините също можеше да пропусне битката и това също нямаше да промени крайния резултат.
Въпросът ми е принципен.
Защото такова беше условието на продукцията.

# 1 919
Чета ви с интерес и така и гледам.
Моля,който има информация за Момчил ,в частност спортната му история,да сподели.
Това ,което не е казано във визитката.
Прочетох за Рълев и ми допадна,за това питам.
Благодаряя!

Общи условия

Активация на акаунт