💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 506
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 890
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Цвети, уж ще мисли за коалиция защото и личи по природа, че е предател и окото и няма да мигне да предаде, когото и да било и да окаля всеки само и само тя да е добре, даже и извинение за това ще си намери. Каза го така на Виолета защото много добре знае, че Вили не е нито Радо, нито Калоян и не само няма да забрави, но и докато не я изгони няма да се успокои. От промото много ми хареса, че най-накрая се намери някой с топки да и каже истината на Цветка право куме в очи.

# 1 891
  • Буркина Фасо
станат ли малцинство, мандрила ще предаде жените като едното нищо.
ще се присламчи към коалицията, в която има повече играчи.
всички жени разчитат на коалицийка и номинация на мъже, а не на битки.

# 1 892
Съдбата за първото, Калоян и Цвети за второто.
А за последното Крум носи вина само за Оряшкова, че не я избра нея първа вместо Мудева, но може би е сметнал, че нея по-трудно ще я склони за коалиция. А и може би е очаквал сините да изберат Мишо, но Мартин е покерджия и го надцака с Мария и за Крум остана Теди, иначе ако беше взел от втория опит Мишо щеше да олекне.

Аз имам по друг прочит. За първото, Крум можеше да вземе Оряшкова и Момчил и нямаше да са толкова по леки.
За второто, ако беше пратил Цвети при сините, щяха да са на резиденцията. За третото, Крум не пожела да вземе нито Момчил нито Оряшкова.
Крум нямаше как да избере Момчил дори да имаше "голямото желание" за това, защото му отнеха това право с второто място, но сгреши, че не взе Оряшкова

Кой прати Мишо при сините?Ако не беше го пратил Крум, щяха да  избират първи.

# 1 893
Все пак не разбрах едно нещо. Защо мъжете и от двете племена всички минаха, заради което Крум мина два пъти, а Цвети се ошумули и не мина, а пуснаха смесени двойки?!
Разбрах, че в началото се е казало, че една жена пропуска и тя удобно се е самопредложила, за да й се налага да се млати по терена, но не схващам логиката на продукцията. Например Дени можеше да мине втори път и да дръпне Цветка.

# 1 894
  • Буркина Фасо
Все пак не разбрах едно нещо. Защо мъжете и от двете племена всички минаха, заради което Крум мина два пъти, а Цвети се ошумули и не мина, а пуснаха смесени двойки?!
какво щеше да се случи ако не беше така?

# 1 895
Не разбирам леля какво се пени, Цвети не прие коалицията ѝ и си каза, че е с Крум и Калоян. Не е чудно, че след това им е изпяла всичко. Леля да си е преценила, че има такъв шанс.

# 1 896
  • При семейството си
Изгледах и аз битката. Беше удоволствие. Без много изненади, всеки и от двете племена, се представи според възможностите си. Пролича си, обаче, кой е ял по-дълго време протеинови барчета.

# 1 897
  • SF
Аз може би съм по-наивна и от Манатарков, но мисля, че неговата емоция от драмите на Дунев беше истинска. Още долу, докато разказваше, го беше прегърнал състрадателно, и думите горе в стаята ми се връзват с представата, която съм си изградила за него вече.

Не знаех, че Рълев е тренирал толкова неща, браво, личи си. И много умело преговаря с двете коалиции, докато Радо дреме безметежно под навеса.

И все пак най- много виках за Момчил. Grinning

Мило момче е Мастагарков. На фона на съвременните саркастични тарикати изглежда глуповат, но винаги има добри намерения, дори когато не прави добри преценки.
Според мене, той се сближи истински с Краси и Мартин и доста страда от новото отношение на Мартин към него. Сигурно си задава въпроса "къде толкова сбърках?" Сигурно в неговата глава да изпълнява чужди команди със завързани очи е задача, която всеки може еднакво добре да изпълни от всеки. Връща лентата и си припомня как не е пропуснал команда на Дени или да обърка ляво и дясно. И не може да си обясни кое точно е разлютило Мартин до такава степен.
Денислава е хитра. Присламчи се към по-мощния и уверен на думи, за да върви напред. Приятен-неприятен на майка й, лидер е!
Ще видя сега другите ми любимци Момчил и Мишо към кого ще тръгнат - към добрия или към уверения.
Момчил е умно момче, но да видим.

# 1 898
Папайче , Цвети никога не е имала коалиция лоялна към нея , че да и изменя. Всички я имат просто за един глас , който никой не му минава и през ум да пази. Както Рълев се застъпи за Радо. За нея кой би се застъпил. Така , че тя си е в пълно право да се върти според интересите си , без да дължи на никому нищо . И аз харесвам директната Виолета, и винаги ще ценя честността пред всякаква фалшива "обраност". Но тук няма право да изисква това от Цвети. Можеше да проведе един разговор поне с нея преди да и натриса партньорството си

Не мисля,че й натресе партньорство,просто по Виолетов начин ( право куме в очи) си каза,че иска да прави женска коалиция и с този разговор искаше да провери дали има почва това да се случи.
Цвети,типично за нея,пак разбрала-неразбрала,първо се съгласява,ама после мозъкът й регистрира the fine print и подплашено се отдръпва.

И тя и Мудева имат нужда някой да ги направлява,те просто са followers,в което няма нищо лошо,не може всички да са лидери, ама и в следването трябва да има постоянство.

Ако Цвети наистина толкова държи на Крум и Калоян,още при споменаване на женска коалиция трябваше да си каже, че тя вече си е част от друго група и да се разкара от кадъра.

# 1 899
Дам, още ден едно съм яко за тях. Simple Smile
Ама и аз съм бил по лагери и знам какво е.
Тук разбирам защо и Жорката им се кефи на мъжката чобанщина.
Иначе са свестни момчета за мен. Всичките.
Дяволче, явно си спортна натура, разбираш играта, млад си, Гого се казваш. Що не се пробваш за игрите бе човек.
Ще влезеш, ще ни кажеш кой си, пък ние тука ще обещае да плюем конкурентите, ама яко

# 1 900
Много ясно ,че жените ще въртят коалицийки и ще се скатават. И без това гладуват мизерстват трепят се без грам шанс за крайна победа. Като са ги взели за парлама , ще си правят поне престоя по - лек.  Да се бъхтят по елиминации претендентите за наградата Grinning

# 1 901
  • SF
Аааа, аз в такива коалиции не влизам! Simple Smile

# 1 902
  • Sofia
Ма моля ви се, целият скандал на де Вил ще е само и единствено с цел да нарочи Цвети, а не защото видиш ли се е почувствала истински предадена! То няма и от какво. Да, довечера ще видим цялата картинка, но така ми намирисва. На Виолета това й е маниер на манипулациите, да нарочва, както впрочем и на Елвиса. А доводи умният и хитър човек винаги ще намери.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 19:13 от Сиена М.

# 1 903
Ох, голям маратон направих.
Кеф е по 3-4 епизода на ден, ако нямаше и да се ходи на работа и да се вършат разни други неща в къщи.
Настигнах най-сетне.
Имам много записки с бисери, с недомислици и др, но да не набутвам всичко накуп. И темата за храната и телефона, също изисква отделен постинг.

За начало ще отбележа 2 неща:

Двуместен каяк се кара от един човек като се сяда на задната седалка!
Задължително, безусловно, безапелационно!
Нищо друго да не запомните от мен, само това да е - стига ми.   Smile

След 40 епизода състезания, в  този епизод (41-ви) на "Игри на волята" наблюдавахме първата игра за сезона - ваденето на ринговете. Което го направи доста интересен. Въпреки, че имаше разочароващи битки в които не се стигна до игра, тъй като резултата от битката се реши от състезанието преди играта - с бързо бягане до ринговете.   Мисля, че дадох най-високото ми гласуване досега - над 80%

---
(допълнение към №1)  При остър завой с лодка, с повече от един гребци, контра се бие от най-задния/най-задните.  Разгеле това един го знаеше, а още един-двама го проумяха в движение.

# 1 904
  • Дубай
Цвети е фурнаджийска лопата, както казах, където и изнася там се присламчва. Нищо чудно по натам и Крум и Калата да предаде.

Рълев, ах Рълев... Това момче ме отвя снощи... Давайте бързо адреса на лабораторията му, че имам коронки да правя , да се отбия за един рентген само.

Чакалчето го е поздравил

"Поздравления! Голяма крачка правиш, а си само на 25. Радвам се и се гордея с теб, че превръщаш мечтите си в реалност и “Ivan Ralev Dental Lab” е вече факт. Винаги се фокусирай върху това как можеш да успееш, а не върху това как да се откажеш. Въпреки че пътят може да е скалист и изпълнен с трудности, аз знам, че можеш да се бориш с всякакви предизвикателства. В Игри на волята го доказваш, а това е отражение на живота ти!"

Общи условия

Активация на акаунт