💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 526
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 860
С нетърпение чакам момента, в който “най-големия тактик“ ще изхвърчи, съвсем “тактично“ надигран от жена, или от Рълев.
И не, не е обикновен човек, а съдия, което значи, че е с добра физическа подготовка, което е нормално.
Обикновен човек е Рълев, който е зъботехник, и се представя в пъти по-добре от Крум.
А обикновено хитрата сврака е с двата крака, така ще стане и с Крум. Надявам се.

как Рълев ще е обикновен човек Grinning тренира лека атлетика и планинско бягане от 10-15 години. Нормално да е най-добър и жилав

# 1 861
  • При семейството си
Не съм гледала епизода, само четох темата.
Искам Цвети, Мудева и Калоян да си ходят вече. Гледат ми се добри битки и играчи.
Ако може Виолета и Мартин да млъкнат, и двамата. Смятат се за много умни и големи стратези, а първата просто е агресивна простакеса,  вторият мутренски обигран “покерджия”.  Ама защо ли им се връзват останалите.

# 1 862
Ами Мери, Крум се е отказал от съдийството след като е одобрен за ИВ.
Просто отива и напуска.
В момента е без работа. Е, остава си тестер на трасетата на Гуспата и това е.

Дяволче, това сигурно ли е?Аз чух, че Крум напуснал работа заради съдийството.Но съдиите до колкото знам са на хонорар за всеки мач който свирят, а иначе си имат други професии.Затова мисля, че е напуснал другата работа а не съдийството.Друг е въпросът, че съдийството не е спорт и не съм чувал да има състезания по съдийство;)

# 1 863
  • España
Още нещо, като върл цесекар, този нов рефрен дето са го започнали сините с какви са очите на Апостола, какво е морето и небето и т.н. доста ме дразни ама доста...
На мен пък и заради това сините още повече ми се издигат в очите , да ме прощаваш, Дяволче ! 🤪

На съвета мисля, че ще бъде номинирана някоя от Тедитата . Утре се надявам да победят Гладиаторите , защото , както е тръгнало ….и с тази река…. рискуват да се претопят много бързо  Да не се окаже в един момент под червения флаг да има само отбор с екипи бордо ?!

# 1 864
  • софия
Дяволе, ей, ама голям Гявол си, брат Stuck Out Tongue Winking Eye
Турнал си Радо във въпрос 3 Grinning ша ма убиИш Joy

За пръв път не ми стигнаха опциите, не можах да цъкни Крум, брой му още един глас отгоре от мен Grinning

П.п
Само Левски!, ама и мен рефренчето ме подразни Hands V
Гладиаторите с "боят настана" бяха къде по-добре, не разбрах що ги отрязаха така тъпо....

# 1 865
Съдбата за първото, Калоян и Цвети за второто.
А за последното Крум носи вина само за Оряшкова, че не я избра нея първа вместо Мудева, но може би е сметнал, че нея по-трудно ще я склони за коалиция. А и може би е очаквал сините да изберат Мишо, но Мартин е покерджия и го надцака с Мария и за Крум остана Теди, иначе ако беше взел от втория опит Мишо щеше да олекне.

Аз имам по друг прочит. За първото, Крум можеше да вземе Оряшкова и Момчил и нямаше да са толкова по леки.
За второто, ако беше пратил Цвети при сините, щяха да са на резиденцията. За третото, Крум не пожела да вземе нито Момчил нито Оряшкова.

# 1 866
  • София
Аз да се върна на прическите Simple Smile умрях от смях с горкия Манатарков. Момчил и той се остригал като някакво биче, не че не подхождаше на днешната битка, една от любимите ми във формата.

# 1 867
  • На Изток от Рая
Съдбата за първото, Калоян и Цвети за второто.
А за последното Крум носи вина само за Оряшкова, че не я избра нея първа вместо Мудева, но може би е сметнал, че нея по-трудно ще я склони за коалиция. А и може би е очаквал сините да изберат Мишо, но Мартин е покерджия и го надцака с Мария и за Крум остана Теди, иначе ако беше взел от втория опит Мишо щеше да олекне.

Аз имам по друг прочит. За първото, Крум можеше да вземе Оряшкова и Момчил и нямаше да са толкова по леки.
За второто, ако беше пратил Цвети при сините, щяха да са на резиденцията. За третото, Крум не пожела да вземе нито Момчил нито Оряшкова.
Крум нямаше как да избере Момчил дори да имаше "голямото желание" за това, защото му отнеха това право с второто място, но сгреши, че не взе Оряшкова

# 1 868
Вече не е Манатарков, а Печурков 💇‍♂️🍄😄
Аз да се върна на прическите Simple Smile умрях от смях с горкия Манатарков.

# 1 869
  • София
Бг Любо,
Аз знаех, че е напуснал съдийството заради Игри на волята.
А отделно той самия си каза в стори, че в момента е без работа и е отворен за оферти, а и че се върти нещо и така. Абе няма да остане дълго без работа, това е ясно. НО, това да уточня не на 100% сигурно инфо. Мога и да бъркам. Ако е имал и друга професия и е напуснал и нея.
Но със сигурност вече не е съдия, това е 100% сигурно.

# 1 870
С нетърпение чакам момента, в който “най-големия тактик“ ще изхвърчи, съвсем “тактично“ надигран от жена, или от Рълев.
И не, не е обикновен човек, а съдия, което значи, че е с добра физическа подготовка, което е нормално.
Обикновен човек е Рълев, който е зъботехник, и се представя в пъти по-добре от Крум.
А обикновено хитрата сврака е с двата крака, така ще стане и с Крум. Надявам се.
Много ясно и точно казано.Чакам с нетърпение този момент!!

# 1 871
  • Sunshine state
Значи Виолета влиза в племето и започва да държи веднага сметка на Цвети защо не играе с тях, пък утре виждам, че и своеобразен съд й урежда... Абе какво седят и я гледат, ами не я поставят на мястото й?? Цвети хич не ми е любимка, но в случая щях да наредя стрина много добре и да я поставя където й е мястото.
Много лошо представяне на Дунев, дано енноминиран тази или най-късно другата седмица, ако паднат.
Момчил да се щади по битките, че да не го закъса с крака.

# 1 872
  • Sofia
Само едно не ми стана ясно.
Крум игра два пъти, защото мъжете бяха в съотношение 4:5, но защо някоя от жените от Старейшините не игра два пъти, за да се включи и Цвети? Тя си остана зрител в тази битка.
Нямам обяснение.
Никоя от жените не игра два пъти,защото рундовете бяха 8 - 5 мъже и 3 жени.След това започваха по двойки.

Нямам търпение утре за червения съвет.😁

# 1 873
  • София
Радо поздравява Момчи и сития лъв отговаря. 😊
'Чудесни момчета, истински феърплей!'

# 1 874
Вила как захапа "горкото" Цвети в анонса....изменничка, изпяла всичко...тая не си поплюва. Ненавиждам този типаж в реалния живот. Не, че Цвети е "цвете", ама оная се не трае.
Някак спокойно беше без нея 🤣
Няма как да харесаш такива тихи агресори … пълно е с тях и в реалния живот Sad

Общи условия

Активация на акаунт