💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 512
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 845
И да не забравя с моята тема за чревните вируси- и Дени я е хванал, мал шанс. Дето се чудехме в коя стая е спала, може би в изолатор

# 1 846
  • София
Абе с една дума:
Рълев вади/варди Радо, Радо се не дава!

# 1 847
Още нещо, като върл цесекар, този нов рефрен дето са го започнали сините с какви са очите на Апостола, какво е морето и небето и т.н. доста ме дразни ама доста...
И аз съм върла цесекарка, но това не ми попречи. Забравих футбола и гледам ИВ. В момента моят любимец Момчил е в синьо. Е, сега по време на игрите си  харесвам този цвят и не ми пречи Simple Smile
Дяволче, ти си харесваш гладиаторите /червени/ и това е причината да се дразниш Simple Smile Simple Smile

Толкова много сте изписали..... ще има доста да наваксвам.

# 1 848
  • София
Мартин и Дени са от Левски, за Момчи не знам. Рълев също е твърд левскар.

# 1 849
  • София
Дам, още ден едно съм яко за тях. Simple Smile
Ама и аз съм бил по лагери и знам какво е.
Тук разбирам защо и Жорката им се кефи на мъжката чобанщина.
Иначе са свестни момчета за мен. Всичките.

# 1 850
Момчил как просто пренесе Радо.....направо ми напълни душата!
Раздава се като за последно всеки път на арената това момче!
Един го носи преносно, друг - буквално, но Радо е стоик. Bowtie

А Радо се носи над всичко и над всички:)

# 1 851
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 1 852
Ако е така, то Мудева е на пангара, тоест, на съвета. Ако са с имунитет, просто не виждам как Радо ще се измъкне. Дори гласовете да са 4:4, пак капитанът ще трябва да реши кой да иде на елиминация. Още по-интересно ще е ако и утре червените паднат, което ми се стори, че ще се случи. Тогава вече не знам, всичко зависи от имунитетите /има ли ги или ги няма/.
Е, нямаш грижи. То ако Мудева е номинирана, а Радо е вторият номиниран, мисля че е ясно кой ще спечели в двубоя помежду им.

# 1 853
Играта е нагласена за сините, дето са:
1) По-тежки
2) По-сити
3) Имат професионална джудистка шампион и трениращ жиу жицу

Но червените имат хъс и сърце. Крум разнесе по-тежкия Мишо, а ето сега и Рълев какво прави.
Айде момчета!

А кой е виновен за това сините да са:
1) По-тежки
2) По-сити
3) Имат професионална джудистка шампион и трениращ жиу жицу

Всички тези предимства се дължат на гениалната стратегия на Крум.

# 1 854
  • София
Съдбата за първото, Калоян и Цвети за второто.
А за последното Крум носи вина само за Оряшкова, че не я избра нея първа вместо Мудева, но може би е сметнал, че нея по-трудно ще я склони за коалиция. А и може би е очаквал сините да изберат Мишо, но Мартин е покерджия и го надцака с Мария и за Крум остана Теди, иначе ако беше взел от втория опит Мишо щеше да олекне.

# 1 855
Грам не й съчувствам на НиколчИ за хейта, който отнася. Не ми пречат килограмите й, макар да се изумявам каква треньорка по гимнастика може да бъде. Това, което ме дразнеше е, че не се отказа и не си тръгна. Като се знае колко е некадърна и без никакви качества за такава игра, ами стани и си тръгни. Първа игра да загуби ок, втора пак ок, ама в абсолютно всички да си последен и накрая толкова да изнаглееш, че да се хилиш, че сте изгонили Цецо, айде няма нужда. Хем некадърна, хем злобна. Като си влязъл в подобна игра и като не ставаш за нищо, ще си търпиш хейта.

И аз това казвам в постовете си - че не килограмите на Никол трябва да са фокусът на коментарите, а представянето й или изобщо липсата на такова 👻

Пояснявам коментара ми за Мудевата фигурата - не съм я наричала пухкава, а пищна и то с кеф, защото на мен ми харесват нейните форми, има хубави извивки и е грациозна.
Била е танцьорка, гледах някъде кратко клипче от нейно участие и жалко,че се е отказала, такива движения има - топ !

Приключвам темата, каквото исках да напиша,го направих, да се фокусираме върху новите събития 🥳

# 1 856
И аз да се разпиша, че от самото началото сините ми бяха най-интересни и разчупени за гледане. Там изначално си имаше най-много индивидуалисти, най-много лидери, най-много житейски опит. Момчил ми е любимец още от визитките и не разочарова. Мишо също е симпатичен. Дени е желязна. Мартин също. Племе радост за очите. Sunglasses

# 1 857
ПичУвИ, имам предложение към продЪкцията:хич да не се морят и стягат дървени вейки, койки , дупки , пясъчни и морски ями.Оставете "социалната игра", пардон всички долни, интригантски и прочие врътки, при които и как' Си'ка ще се Изчерви.

# 1 858
Супер Момчил на днешната битка.
А какви бяха двата рунда на Крум срещу Дунев? Ринговете бяха едва ли не на повърхността. След 2-3 изривания, и то все едно знаеше точно къде да търси, ги намери...

# 1 859
За сметка на това ринговете на Денислава и Мудева бяха дълбоко заровени, за да се дупят по-дълго пред камерата и да има женски бой. Зрелище за мъжката аудитория.

Общи условия

Активация на акаунт