💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 541
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Още нещо, като върл цесекар, този нов рефрен дето са го започнали сините с какви са очите на Апостола, какво е морето и небето и т.н. доста ме дразни ама доста...

# 1 831
Само едно не ми стана ясно.
Крум игра два пъти, защото мъжете бяха в съотношение 4:5, но защо някоя от жените от Старейшините не игра, за да се включи и Цвети? Тя си остана зрител на индивидуалните битка.
Нямам обяснение.
Обясниха го в началото на епизода - жените при червените са с една повече, затова една не трябваше да играе, за сметка на това един мъж да мине 2 пъти.
При обсъждането коя да е изключена Теди и Виолета веднага казаха, че искат да играят, Мудева каза, че също няма проблем, а Цветка каза, че няма проблем да не играе. 😀

# 1 832
  • София
Настръхнах.Ралица похвали Момчил! Simple Smile
Хубава синя победа!
От червените си харесвам Рълев и Радо и как пък те точно се изправиха срещу Момчил...
И Оряшкова беше много добра,и бърза.Ох,но на синхрона пак криви устни и ги мисли амазонките.
Крум наистина е като бушменче.
Днес не ми беше скучно,ама никак,Имаше от всичко по много.
Връщам се да ви чета Simple Smile

# 1 833
Още нещо, като върл цесекар, този нов рефрен дето са го започнали сините с какви са очите на Апостола, какво е морето и небето и т.н. доста ме дразни ама доста...
Е, поне за компенсация, дъщерята на една синя легенда е в отбора на червените! Gift Heart

# 1 834
  • Другата България
Joy
Ако щеш вярвай точно това идвах да пиша! Съвсем сериозно! Joy Голям минус за моя човек, че подхвана и той този Левскарски рефрен....Imp
Малко смях от мен за лека нощ.

Утре и вдруги ден сигурно ще гледам на запис, но ще ви чета, надявам се.
Наистина се надявам Теди Маринова да остане /дано са с имунитет, но не вярвам, вероятно ще е само за Виолета/.
Ако е така, то Мудева е на пангара, тоест, на съвета. Ако са с имунитет, просто не виждам как Радо ще се измъкне. Дори гласовете да са 4:4, пак капитанът ще трябва да реши кой да иде на елиминация. Още по-интересно ще е ако и утре червените паднат, което ми се стори, че ще се случи. Тогава вече не знам, всичко зависи от имунитетите /има ли ги или ги няма/.

# 1 835
Крум игра два пъти, защото мъжете бяха в съотношение 4:5, но защо някоя от жените от Старейшините не игра, за да се включи и Цвети? Тя си остана зрител на индивидуалните битка.
Нямам обяснение.
Обясниха го в началото на епизода - жените при червените са с една повече, затова една не трябваше да играе, за сметка на това един мъж да мине 2 пъти.
При обсъждането коя да е изключена Теди и Виолета веднага казаха, че искат да играят, Мудева каза, че също няма проблем, а Цветка каза, че няма проблем да не играе. 😀
Благодаря за разяснението. Simple Smile
Това го бях пропуснала.

# 1 836
Когато Момчил беше избран за първи в битката от страна на сините, от червените само Радо посмя да вдигне ръка. Крум и Рълев може би тактично отказаха... Не ги виня разбира се. А и Радо доста бързо вдигна ръката си...
Само Радо вдигна ръка, защото и двата отбора предварително бяха определили кой срещу кого излиза, не са решавали на момента.

# 1 837
Продължавам да наваксвам с по 4 епизода на ден. Тази вечер мисля да ви настигна.

Ето анкетата за днешния (от 18-ти октомври) епизод:

Кликнете картинката.

# 1 838
  • Буркина Фасо
Нямам обяснение.
а трябваше да е обратното. един мъж да не играе , а някоя мома да се пусне 2 пъти.

# 1 839
Не че щяха да бият, но още с първия избор, червените показаха, че не са си написали домашното по стратегии. Това с 3-те различно силни кончета и как да ги пускаш вече всеки го знае. Ясно беше, че Калоян няма шанс срещу никого, той трябваше да е първи, срещу Момчил. А пък Радо срещу Мартин или някой от другите си мисля, че щеше да ги бие. Същото при втория рунд, ми може ли да пратят Виолета, естествено, че сините ще отговорят с Оряшкова.

Както и да е, това ми е първата битка за целия сезон, дето гледах от-до. Досега на битките обикновено хвърлях по едно око, паралено чета коментари тук и слушам само на Димо коментарите за фон Simple Smile Т.е. ако има пак линк с анкета, ще се прежаля да гласувам, че ми е харесал епизода Simple Smile

П.П. докато пиша и тя се появи Simple Smile И друго, аз съм от Левски, ето що харесвам сините Simple Smile Ма пък съм и за Рълев и двамата братя, той единия вече е син, де Simple Smile

# 1 840
Позволено ли е да имам лек crush по Момчи ☺️ ? Много ме кефи това момче, честно! Хубав спортен хъс и изключително приятен за комуникация изглежда. Хуморът му е топ!
А Мишо като се движи по терена гол до кръста - разкошна гледка.... днес тестостеронът от битката ми удари женската глава 😆
Фаворити- Момчи,  Рълев, Мишо, Радо. Крум беше по едно време, но предобри работата. Според мен без агресивната социална игра щеше да има по-голям шанс, защото очевидно има физическите данни.

# 1 841
И последна вметка за вечерта, ама не мога да не го спомена. Мишо, изпаднал в екстаз обяснява какво, кога и как е ял, в най-големи подробности! И това пред червените, които преглъщат на стомашен сок, докато го слушат! Двамата братя са просто уникум - като отворена книга! Каквото им е на душа, това им е на уста, дали ще е за хубаво или за лошо - всичко си казват! Няма притворство, няма такт! Много забавни!

# 1 842
  • София
Права си.
Лоша тактика. Срещу Момчил пускаш най-слабия си мъж.
А първата ти жена не трябва да е най-силната. Пускаш Теди или Мудева и да видим с какво ще отговорят сините.
Радо 100% щеше да победи Мартин.
И реално от 3:6 вече имаме 4:5.

# 1 843
Искам Момчил и мене да ме носи Stuck Out Tongue Winking Eye

Или с Рълев на хорото.
За играта ясно, всичко сте описали и коментирали, ама Фанито има силна, ама неотложна нужда от протези, мостове, коронки, бе...всичко ми е зле. Помоооощ, Рълев четеш ли ме бре, пиши ми на лично и дай час.)) Така де, да си имаме уважението, фенка съм ти))
То и на Мишето, ама и той ти в отбора, та...съм първа жичка на столчето да се знае, остави ги тез тук, аз съм комплексната ти фенка)))

# 1 844
Рълев си носи Радо на ръце относно стратегия и запазване в играта Smiley.Радо въобще не му пука ,той е над нещата.Ще видим Рълев дали накрая няма да му писне .
Ами то е нормално да му писне.Ти остави, че не му пука на Радо, Ами и обърква играта на Рълев.Ако не беше Радо, Цвети щеше да е с тях и тяхната коалиция щеше да е на власт, щяха да си вземат и Мишо и играта щеше да тръгне съвсем различно.

Общи условия

Активация на акаунт