💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 570
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 620
  • SF
Нямат червени дамски екипи.

# 1 621
  • София
Харесва ми, че Цвети остана лоялна на Крум и Калата. Тя и на Рълев и Радо искаше да е, но Радо я изгони от групичката им. Ще видим какво ще се случи, но поне ги предупреди.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 21:03 от Niya-

# 1 622
Мудева май се пада да е срещу Денислава. Много бой ще яде.

# 1 623
Не мисля, че 100 човека ще имат имунитети тази седмица. Най-много само Виолета да има, за това че е от чистилището.
И на мен ми мина тази мисъл! Така ще убият интригата! Ама ние мислим едно, Тупарел си знае неговото! Някак антирейтингово, ама той си знае!

# 1 624
  • София
Харесвам Момчил на арената, Мартин ми допада като мислене в играта, но като че ли Рълев балансира между двете, на него му стискам палци най-много.

# 1 625
Тя Цвети освен на халки никъде не я пускайте, няма смисъл.😁

# 1 626
Представяте ли си колбасите на реката без хладилник?
На "Орехите" нищо им няма. Grinning

# 1 627
Кви сте лоши с тия екипи! Може да са ги дали на химическо ползваните😅😅😅😅 И после всички в бой за Гатьовия екип!

# 1 628
Мале замислих се Рълев как ще наиграе Крум и компания. Тази седмица ще номинира Мудева, тя ако излезне на елиминация е чао и следващата седмица се коалират с Вили и обръща играта и почва да чисти Крум и ко.

# 1 629
Рълев си носи Радо на ръце относно стратегия и запазване в играта Smiley.Радо въобще не му пука ,той е над нещата.Ще видим Рълев дали накрая няма да му писне .

# 1 630
  • SF
И на мен ми мина тази мисъл! Така ще убият интригата! Ама ние мислим едно, Тупарел си знае неговото! Някак антирейтингово, ама той си знае!

Същата бройка зрители ще гледат, каквото и да е решил да ни пусне като регламент Тупарев.

# 1 631
Мале замислих се Рълев как ще наиграе Крум и компания. Тази седмица ще номинира Мудева, тя ако излезне на елиминация е чао и следващата седмица се коалират с Вили и обръща играта и почва да чисти Крум и ко.

Най-вероятно ще стане точно така. Той не случайно му каза, че не правят в момента коалиция Simple Smile

# 1 632
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еми мъжка дума се казва това на Рълев. Каквото и да стане, той си пази винаги Радо.

# 1 633
  • Другата България
Много искам това да го видя, дано да стане точно така.
Тогава ще кажа : “Шапки долу!“ за Рълев.

# 1 634
Виолетка-пираня, от далече видя, че има кръв 😄

Общи условия

Активация на акаунт