💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 032
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 765
Амазонките хем искат да запазят племето хем се крият зад двамата мъже, които имат абсолютната логика да саботират.
Не съм ви прочела все още и може да сте го коментирали ,обачееее абсолютния факт!Нали са големите Амазонки, да водят те битката.Пълни шматки!

# 766
  • Sunshine state
И какво стана сега?? Момчил първи го поискаха. Жалко, че отива при интригантите Старейшини..
Крум направо голяма грешка и това ще му изяде главата - взе Мудева вместо Мишо или Теди. Нямам думи направо.. Много недостойно и тъпо поведение на Крум!
Аз се учудвам, че Оряшкова я взеха преди Мишо и другата Теодора, която е много по-комплексна от нея, а да не говорим за Мишо. Никаква логика, ама никаква.
Халал да са им тия бушони Мудева и Оряшкова. А синхрона как последната й пазела гърба, направо.. 🤢
И как можаха да махнат стопанството и да оставят реката?!!! Такова чудо до сега е нямало, такава мизерия.. Егати простотията!
Гладиаторите нямат никакъв шанс срещу Старейшините, Крум ги закопа тотално!
И да!! Дунев видя щерка си, нищо, че ще му е за последно. 😂😂
 Денислава много взе да ме дразни, наред с Мартин и мазника Дунев.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 03:15 от Pupitka

# 767
Крум избра Мудева пред Мишо, Момчил и Оряшкова.
И пред Теди Маринова! А тя беше най-добрата от цялото племе на оригиналните Амазонки

Не само Крум предпочете Мудева пред близначката. Старейшините също се двоумяха между Оряшкова и Мудева. Казаха, че близначката ще е последна - тоест, никой не я иска. Какви качества зрителят вижда в Теди не знам, но явно участниците виждат липси в нея, които на нас не ни се “дават”. И нямам предвид представянето й в игрите непременно. Все повече се затвърждава мнението ми, че близначката е толкова харесвана от зрителя, именно защото няма никакви синхрони - тоест, ние абсолютно нямаме идея какъв човек е.

Поправям се. Във визитката си тя влезе със заявката, как щяла да си почине от мъж и дете, съответно и беше изядена с парцалите в коментарите. Оттам насетне стана картина без говор, три дни минаха, и се превърна в любимка на нацията.
Ако ме разбирате.

# 768
От фейсбук Simple Smile

# 769
  • в моя гьол
Ох, с нетърпение очаквам тази вечер при ПичУвИтИ да влезе ламята Спаска и да ги подкара по домовата книга.

# 770
От останалите в момента има двама, които ако имаше правила нямаше да са там - Крум и Мартин, и докато единия си е платил и ще иде до топа, другия има мисия и я изпълнява, като ще изгърми скоро. Второ камикадзе

# 771
Ох, с нетърпение очаквам тази вечер при ПичУвИтИ да влезе ламята Спаска и да ги подкара по домовата книга.

Ще бъде епично. 😜 Стринка толкова дни изкара почти само с НиколчИ, че е зажадняла да се представи в целия си блясък пред повече хора. 😄 Ще ги разхвърля като куцо пиле домат.

# 772
Крум се оказа изключително злопаметен, честолюбив, ама чак до глупост, дребен човек! Никаква логика и грешна стратегия. Никой не му е виновен, сам прецака собствената си игра и играта на най-силното племе.
За съжаление му липсват достатъчен умствен капацитет, донякъде и физически. Крум се провали и като играч, и като човек.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 07:47 от monii

# 773
Най-хубавото е,че Мишо и Оряшкова ще хапнат ,особено Мишо. Двете Теодори ще останат само рагу за радост на хейтърите 🙁 Така или иначе дните са им преброени, не съм сигурна ,че ще имат имунитет,правилата се пишат в движение.

# 774
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Крум още веднъж потвърждава наблюдението ми, че обикновено ниските мъже са много злопаметни и комплексирани. Закопа и племето и себе си, после да не се сърди на другите.

# 775
По-бутано племе от Старейшините няма.

И днес ли ги бутнаха ??? Верно ли ? И как след като изоставаха с две обиколки? Приеми загубата някой път, не боли.

# 776
Страхът и егоизмът на Крум ритуално отрязаха главата на Гладиаторите и рязко намали на повечето от тях шансовете им за стигане до финалната десетка.
Всеки редник носи в раницата си маршалския жезъл, но не от всеки става велик пълководец.
КрумЧО само на ръст и мерак го докарва на Наполеон, но само с един гол мерак и със заешко сърце в пазвата водач не се става. Rage

Думите му, че не го е страх и че дори да си тръгне ще е с гордо вдигната глава, и със запазено достойнство със страшна сила кънтят на кухо.

Поредният фалшив герой!

Това че не го е страх от битки, беше просто блъф за тъпите (потенциални) съюзници. Цялото му поведение показва, че именно го е страх от силни играчи и лидери по призвание. Дано с Мудева стигнат дъното, че да се ядосвам по-малко на игрите!

Дори един Марто е доста по-смел!

# 777
Цялата с  схема с двойките е безумна.
 Събират ги за седмица и после гледаме ред сълзи, ред сополи. Аз си мисля, че сценаристите си имат къртица във всяко племе, за да си изпълнят плана. Бих заложила на Мартин, Крум, Мудев.

# 778
  • София
На мен също ми е интересно да видим скрийншот на синия лабиринт отгоре. Все някак отстрани го даваха, за разлика от другите два.

# 779
  • софия
Добро утро! Кафе за всички след забавната вечер.
 Крум да идва баба му и да си го подбира. И докато не изплете шалове и ръкавички за цяло село, да не си показва носа навън.
 Довечера барът ще е мокър, ама туй ще е заслуга на Дуневи.
 Никога не съм се радвала на сълзи на човешко същество. Мудева събужда една истинска Вили в мен.
 И като казах Вили,  наистина я чакам с нетърпение да влети при пичомолките и да пусне пасатора.
 А Момчил, ах, Момчил. Всичко ще му простя
, след снощната заигравка с Димо и Ралица. За 5 сезона за сефте виждам играч, който да ги прави за смях и то с ирония. Обожавам това качество. Момчи, вечно твоя съм.
 И накрая съвет към Ралица. Изпрати и стилиста си на реката и да поседи минимум 10 години там.

Общи условия

Активация на акаунт