💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 034
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 750
  • Другата България

Много рано, и много смело, но за мен 6 човека от тази снимка /Мартин, Момчил, Пъстагарков, Мишо, Дени и Дунев/  със сигурност ще влязат в ТОП10.
От Гладиаторите към тях прибавям Рълев, Радо, Цвети и Виолета. Или Теди Маринова на мястото на Цвети.
От твоите уста в продуцентските уши.🙏 Много ми се иска и двамата братя да са в топ 10, ама за Мишо ме съмнява, че няма да му се нахвърлят стратезите. А и те тримата точно им дойдоха ,като бушончета. Само Дени може би е на страната на Мишо, триото сини мъже дълбоко ме съмнява, че ще го оставят да се събере с брат си и Рълев във финална седмица.
Да ти кажа, аз по-скоро очаквам Радо да не е там, а не Мишо. Някак имам чувството, че Рълев и жените ще го прецакат, не знам защо. Дано да греша.

# 751
Дени най-много трепереше да не изпуснат Мишо и най-много се зарадва, когато го взеха.. Брат й е от камънака все пак..
Бяха толкова сладки, като се прегърнаха и той я вдигна Grinning Дори и брат му нямаше да му се зарадва така Grinning

# 752
  • София
Титаните на разговора - Крум, Виолета и Мудева. Grinning. Мудева ще им пили нервите докато се изкаже и измисли какво да каже. Виолета ще ги затапва, а Крум от яд, че го надприказват ще се нерви и ще рита каквото му попадне. Обаче при словестен двубой между Виолета и Марто, вторият ще спечели . Голям манипулатор и наглец е, не мож излез на глава с него...
Круме, Круме, излагация. Много неадекватно поведение... Не мисля, че ще му се размине. Скори ще го сготвят него - я племето, я продукцията.

# 753
По принцип не си позволявам да говоря за външния вид, но просто се потресох от тялото на Мартин.
Разбирам защо досега се крие и не си сваря тениската. Докато беше на последния компонент с топчето се беше разхвърлил.
Толкова хилави, рахитични, пилешки гърди на мъж не бях виждала. Scream
И на плаж не бива да си сваля тениската. Човекът не е виновен, видимо спортува, просто лош ген. Наистина кофти.
Е сега компенсира за всичките пъти, в  които си премълчавала.

# 754
  • София
Дени най-много трепереше да не изпуснат Мишо и най-много се зарадва, когато го взеха.. Брат й е от камънака все пак..
Бяха толкова сладки, като се прегърнаха и той я вдигна Grinning Дори и брат му нямаше да му се зарадва така Grinning
За брат му гаранция Laughing  ..той не е по емоциите...Малко е стоунфейс, все едно са му инжектирали ботокс..

# 755
Синята дъска имаше ли дупки изобщо 😱
Имаше, просто камерата беше под ъгъл, на който не се виждаха. Освен това те имат двама много високи мъже, които виждаха хубаво и подсказваха постоянно, а не играеха на мълчанка като Амазонките.
Само синята не показаха отгоре или поне аз не я видях

# 756
Здравейте Банда!

Снощи се прибрахме след около 7 хиляди километра пропътувани. Имам да наваксвам с 10-тина епизода. Виждам че гласуването по моите анкети е спаднало драстично. Толкова ли са зле нещата???

Ето анкетата за днешния (от 16-ти октомври) епизод:

Кликнете картинката.

Гатьо каза, че щом не е в предаването цял Пловдив и Разград няма да гледат предаването и рейтинга им ще се срине.Ето това е причината;)

# 757
  • Някъде в Матрицата
Изгледах битката на запис.
Крумчо може да се сърди само на своите хора - Калоян и Цвети, те провалиха последния етап. Той сигурно затова толкоз се тръшкА.
Беше ми неприятен от самото начало, сега ми е противен.

Те и да бяха станали първи, едва ли Крум щеше да направи друг избор. То се чу и видя. За Мишо имаше два шанса - не го взе.

Съдияяята, съдияята, съдията мно-го-зле. Trollface

# 758
  • София
Правилно да удрят по Мишо, той е новият и е силен. Сигурно и Оряшкова ще го отнесе. Те и нямат нито едно наистина слабо звено.

# 759
Да ме прощава Гатьо, психолога на прожекцията, ама моята първоначална преценка за Крумчо все пак се оказа по-вярна от неговата. Чак и за Мудева ми дожаля. Поне най-накрая Мишо ще яде добре.

# 760
Днес изпуснах началото и сега си го пуснах, та точно съм на момента на "избирането" на Крум за капитан, след което той казва, цитирам: .."Въпреки всякви такива коалиции и разделения в това племе, аз със сигурност ще се постарая отново да слагам, особено, когато става въпрос на арената, да слагам племето пред себе си"

Еми, сложи го... След това Рълев го пита при обединение как биха играли и там: "нещата на тоя етап си остават по същия начин". Т.е. след вчера, тая реплика и после цирка на арената, той тотално си отряза пътя към Радо и Рълев.

А иначе според мен, чисто стратегически, ако вчера Крум беше запазил Мишо и пратил Цвети, обяснявайки ѝ, че идеята е да бият 100% и днес да си я приберат (и го направят наистина), то и тя (може би), и братята с Рълев, щяха да държат на обща коалиция и всеки прибран щеше да е бушон. Все си мисля, че щеше така да ги направи верни на него и нямаше да търсят хора за коалиция срещу него. Днес вече нямаше много правилен ход, ако беше прибрал Мишо, надали вече щеше да може да разчита добронамереност от тях тримата, но защо, за Бога, Мудева?!!? Та тя е най-слабата от 5-имата?!?!

# 761
  • София
"избирането" на Крум за капитан, след което той казва, цитирам: .."Въпреки всякви такива коалиции и разделения в това племе, аз със сигурност ще се постарая отново да слагам, особено, когато става въпрос на арената, да слагам племето пред себе си"

Еми, сложи го...
Да, сложи го... на племето. Моля да простите френския ми!
След тези изпълнения дори не съм сигурна, че Цвети ще остане в същата коалиция, че и тя е доста обидчива. Като нищо ще се прехвърли на другия клон. Да видим само Мудева и Теди към коя коалиция ще се прикрепят.
Но каквото и да стане, Крум го чакат тежки времена, особено като към купона се присъедини и Виолета. Даже вече нямам търпение за прожекцията на тази гавра. Joy

# 762
Най-тъжното от всичко е, че днес Гатьо не присъстваше на този цирк. Щеше сам да ни отърве от Крум, според мен Grinning Grinning щеше да е култова реакцията му.....моля за клипче с коментара му от някой тик ток Sad

# 763
  • софия
Днес вече нямаше много правилен ход, ако беше прибрал Мишо, надали вече щеше да може да разчита добронамереност от тях тримата, но защо, за Бога, Мудева?!!? Та тя е най-слабата от 5-имата?!?!
Сините се спукаха от смях. Чак Момчил вика "стига де, недейте така". Ама и Мудева железна, не трепна Joy

А за Крум Малкия Бушмен(че му симпатизирам, ама днес беше много смешен) и аз мисля, че нямаше полезен ход. Ясно е, че няма да вземе Мишо, силни трима насреща  не му трябват. Както и че много лидери в едно племе не е на добре. Не се и съмнявам, че бързо ще се "захапят" и при Сините.
Само Вили не я е сметнал, ей тука най-ще му излязат криви сметките.

Момчил с репликата за телефона - якоооо... култово и баш на място я хвърли Heart Eyes
 Ама Продукцията,  стига сте се превземали и вие, бре, много принципни ще дойдете, не ви отива, чувство за хумор нямате ли Joy

П.П Аааа, извинете,  ама Гатето си беше от Пичуити. Баш щеше да си подкрепи Крум. За Мишо със сигурност. Момчил така или иначе не беше в обращение за Гладиаторите.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 02:03 от freespirit

# 764
От миналата година ми е тръгнало на спойлери за след обединението, които изскачат от най-неочаквани места, та тази вечер за мен беше точно толкова скучна, колкото битката между Милен и Гешев. Ясно ми беше кой ще загуби и как е се разпределят. Сал един Момчил с телефонната шега остана да ме усмихне.
Сега ми е интересно как ще се разпределят при Старейшините. Мишо с Денислава, Мартин и Дунев? А Момчил накъде? От Инстаграмски постове предполагам, че с Мастагарков ще играе, Оряшкова сигурно към него ще се присламчи. Интересно ми е дали след битовите скандали Вики ще се сети да се отдалечи от Денислава или ще разчита, че с влизането на новите членове, ще има повече бушони преди нея.
За червените няма май какво да се коментира. Всички очакваме Виолета да влезе и да погне Крум, Калоян и евентуално Радо.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 08:57 от Jenaiassez

Общи условия

Активация на акаунт