💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 043
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 735
Крум с егото си прецака  най-силното племе този сезон,и го направи за посмешище.От тук нататък не виждам победа за червените в този състав.

# 736
  • София
Крум с егото си прецака  най-силното племе този сезон,и го направи за посмешище.От тук нататък не виждам победа за червените в този състав.
Утре ще имат първата и последната си печалба в този състав: Виолетаааа! Да не ги хапят само комарите 😂

# 737
Много стратегия и тактика, и фалш, и лицемерие и страхливци Sad не ми харесва . Чак се погнусих при дебатите за избора на синия капитан. Толкова фалшиво.
За Крум пък нямам думи, освен Позор. Подла страхлива душичка. Какъв мъж си...

# 738
  • SF
Дай на простака власт и му гледай сеира.
Ояде се това момче. Преяжда с власт.

А Калоян колко е смотан...!!! Тц, тц, тц...
А и Цвети, и тя си заслужава управника.

# 739
  • Другата България

Много рано, и много смело, но за мен 6 човека от тази снимка /Мартин, Момчил, Пъстагарков, Мишо, Дени и Дунев/  със сигурност ще влязат в ТОП10.
От Гладиаторите към тях прибавям Рълев, Радо, Цвети и Виолета. Или Теди Маринова на мястото на Цвети.

# 740
Еххх! Красота! Крум си отива другата седмица.

Ох, дано, че е труден за издържане
Ама все си мисля че и той от връзкарите

# 741
Ако Гатьо все още беше в играта, щеше да ошамари Крум, задето съсипа Гладиаторите. 😃

# 742
Утре ще имат първата и последната си печалба в този състав: Виолетаааа! Да не ги хапят само комарите 😂
Какво хапане, тя живи ще ги изяде тази пираня! Nerd
Стрина ще ги хруска на закуска с гарнитура от джанки. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 743
Задава се пак "мъжки разговор" (Мартин-Мастагарков) 😄😄 Дунев ПОЕМА ИНИЦИАТИВА да го уреди 😄

Ами да.Стига само сме го оплювали че се скатава и не взема инициативата.Ето човека пое инициативата;)

# 744
  • SF
Да, само пуканките му липсваха по време на шоуто, което си спретна.

# 745
Крум действащ съдия ли е? Трябва да звънна на Боби Михайлов, имам му телефона. БФС да спира по най-бързия начин правата на Крум, че на някой мач вместо червени картони ще вземе да раздава тупаници на футболистите.

# 746

Много рано, и много смело, но за мен 6 човека от тази снимка /Мартин, Момчил, Пъстагарков, Мишо, Дени и Дунев/  със сигурност ще влязат в ТОП10.
От Гладиаторите към тях прибавям Рълев, Радо, Цвети и Виолета. Или Теди Маринова на мястото на Цвети.
От твоите уста в продуцентските уши.🙏 Много ми се иска и двамата братя да са в топ 10, ама за Мишо ме съмнява. Няма начин да не му се нахвърлят стратезите. А и те тримата точно им дойдоха ,като бушончета. Само Дени може би е на страната на Мишо, триото сини мъже дълбоко ме съмнява, че ще го оставят да се събере с брат си и Рълев във финална седмица.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:24 от Joy 05

# 747

Много рано, и много смело, но за мен 6 човека от тази снимка /Мартин, Момчил, Пъстагарков, Мишо, Дени и Дунев/ със сигурност ще влязат в ТОП10.
Много вероятно повечето от финалната десетка да са от Старейшините, щото след безумството на Крум те няма да се измъкнат от реката и ще капят, като зрели круши един по един.
Дано Крум падне първа жертва. Заслужава си го хитрата сврака с двата крака.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 04:22 от sineva 1

# 748
  • До сърцето...
Изгледах битката на запис.
Крумчо може да се сърди само на своите хора - Калоян и Цвети, те провалиха последния етап. Той сигурно затова толкоз се тръшкА.
Беше ми неприятен от самото начало, сега ми е противен.

# 749
  • София
Дени най-много трепереше да не изпуснат Мишо и най-много се зарадва, когато го взеха.. Брат й е от камънака все пак..

Общи условия

Активация на акаунт