💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 995
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 840
  • SF
И без анкета можем да ти го кажем. Според мен ще дадат 50 гроша.
Уу за Крум!

# 841
Тя пък Дени щото не е кифла.... Всяка снимка в инстаграм и подправена иначе, като качества е една идея по-комплексна от Мудева.
Но Мудева въобще НЕ е комплексна.
Мудева до сега минаваше в общия калабалък, но на Мудева рязко е и се демонстрира, че не е в Бързи, смели, сръчни, а на едно по-различно място.
Дени е жена все пак, няма лошо да кокетничи и тя, но в игрите изглежда доста по-адекватно, па нека е и тя кифла.
Под кифла аз разбирам какво има предвид Дени и тук не иде реч за кифлеене извън терен.

# 842
Чисто теоретично Крум направи логичното. Запази си коалицията, че и я разширява драстично - потенциално. Новите жени няма логика да правят договорки със силните Рълев и Радостин. Виолета за ваше учудване - предполагам, ще си пасне с Крум, но пък "новите амазонки" по някое време ще изиграят Крум и Калоян. Има си двата бушона, които или ще гореят себе си или ще горят други състезатели.

Единствения проблем е, че почти сигурно ще падат постоянно, а и едва ли се е надявал, че ще закрият стопанството. Ако новото племе се заседи на реката, пак ще има размешване на племената, предполагам.

# 843
  • софия
Мен сега ме дерзае и един въпрос (може Diavolo да го включи в анкетата ако иска): Според вас довечера ще дадат ли грошове на победителя от битката на изгубени(Вили-Никол)?
Елиминационна е, би трябвало да има грошове. Ноооо, всичко зависи от боговете на игрите.

# 844
Да попитам знаещите:От кога бивши участници в шоуто подготвят участници?Имам в предвид не само еднократни кастинг битки,а основна подготовка.Това безплатно ли се прави?Ако не за слава ли?

# 845

Крумчо може да се сърди само на своите хора - Калоян и Цвети, те провалиха последния етап.

Всъщност само Калоян. Цвети изобщо не трябваше да играе, защото е ниска и лека - хем не вижда, хем и е по-трудно да борави с таблата. И влезе само, защото Калоян изкара вкарано топче. И после направи каквото може.

# 846
Чудя се дали изборът на Червените щеше да е различен ако бяха спечелили. И за какво всъщност се нерви Крум? Първи или втори - все тая! Той Момчил и Мишо не ги искаше, така или иначе! За една Оряшкова ли е драмата?
Виж, ако бяха спечелили Червените, а Сините се бяха разпаднали, то тогава повече имаше варианти, но при загуба на Амазонките, Крум щеше да направи същия избор.

# 847
  • SF
Sause baus!, това не е задължително условие. Вероятно не се прави безплатно. Все едно си наемаш фитнес инструктор. Колко ще му плащаш - няма еднозначен отговор. Ако си фризьор, може ти да му правиш прическите, той да ти показва как се минават халки.
Зависи какви са ви отношенията и колко сте си близки и полезни един на друг.
От кога се подготвят... няма как да ти кажем. Без първи сезон, може би от втори. Това не е задължително условие за участие в Игрите.
Тебе какво те учудва?

Ууу за Крум!

# 848
  • София
Смятам, че платформите са си наред... Просто са хванати под  различен ъгъл и затова така... Най-вероятно ако са изправени, няма да има разлика къде са лъжливите дупки.
Някак си продукцията не успя да убеди непредубедения зрител.
За 30 минути показаха общо 5 кадъра от синята платформа: и то все накрая когато вече топчето беше в средата (поправка: накрая показаха 1 път как на Марто му пада топчето от края). Затова пък 90% от показаното при тях беше на хората а не на масата, и така и не видяхме как точно се движеха топчетата по тяхната маса.
Ще вземе да си помисли човек, че и четиримата от първия си път си вкараха.
За сметка на това особено червеният лабиринт беше показван хиляди пъти, при това директно отгоре, докато на сините сякаш камерата беше на 1 километър.

Елиминационна е, би трябвало да има грошове. Ноооо, всичко зависи от боговете на игрите.
А някой да припомни миналата година на Слипа срещу Елина дадоха ли грошове?

# 849
  • софия
Да попитам знаещите:От кога бивши участници в шоуто подготвят участници?Имам в предвид не само еднократни кастинг битки,а основна подготовка.Това безплатно ли се прави?Ако не за слава ли?
Тази година самата продукция е дала задача на Фифо, Гого и Мишето.
 П. П. Офф, така става, като не четеш до край, Слабке, кратуно празна.
 Иначе всяка година някой помага на някой нов участник. Дали срещу заплащане или на добра воля, това вече не знам.

# 850
Не вярвам Гатьо да не е гледал снощния епизод. По-скоро е оправдание да не коментира постъпката на Крум и оправдание да каже, че застава зад него.

Оттук нататък какви са правилата за отпадане на играчи? Или поне какви са били в предишните сезони?

# 851
  • SF
Мммм не им е дала задача.

Жоро е подготвял Калоян, Неделчо - Вили и Дени. Те без задача ли са ги подготвяли? Подготвяли са и момичета, които не попадат в каста.

Ууу за Крум!

# 852
  • На Изток от Рая

А някой да припомни миналата година на Слипа срещу Елина дадоха ли грошове?
[/quote]
Ако не се лъжа Алекса си влезе в племената с грошове.

# 853
  • Euskal Herria
Аз така и не разбрах що Крум така вилня и бесня на плажа след игрите? Племето се запази. А и май участниците са знаели, че вторите отиват на реката - като гледах реакциите на някои. Даже още не бяха обявили коя ще е локацията.
Думите на Момчил съм ги изтървала. Къде мога да ги видя - в началото, преди битката?

# 854
  • софия
Аз така и не разбрах що Крум така вилня и бесня на плажа след игрите? Племето се запази. А и май участниците са знаели, че вторите отиват на реката - като гледах реакциите на някои. Даже още не бяха обявили коя ще е локацията.
Думите на Момчил съм ги изтървала. Къде мога да ги видя - в началото, преди битката?
Да, при идването им на терена.

Общи условия

Активация на акаунт