💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 011
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 825
  • софия
Гатьо спрял телевизора след изказването на Мария за него и изобщо не гледал нататък. Гала беше пред припадък, защото подготвените въпроси отидоха под ягодите.😅
Сърдит е на Оряшкова и много разочарован. И на други хора е сърдит, вчера е махнал двама от ИГ, не каза кои са /тук хрътките да се включат и проверят/.
Поддържа връзка с основното гладиаторско племе. За Крум каза, че е умно момче, щом така е преценил,  значи решението му е правилно.
В ефир се включиха мякащото Вики /с още по-надути устни/ и Дани.
Общо взето това е.
Залагам, че едната е Мудева.

# 826
Гатьо най-черен монент- когато Виктория му казала Пейо, дори не му знаела името.
Пуснаха му кифлата Виктория с видеоизявление и уж извинение.
Гатьо обран, обран, но Гала го разговори малко.
Изтрил двама от Инстаграм, единия Мария.
Не е гледал снощния епизод, подкрепя Крум.
Гатьо смята, че познава добре хората.  Трогнал се е от жеста с обаждането и е искал да сложи екипа заради това.
След излизането от игрите първо се е обадил на съпругата си и после е хапнал
Поддържа връзка с Крум, Калоян, Дани, Ники  и други момчета.
Разказва случка за Ирак, където не е носел каска, защото са се правили на готини. Над 180 скока с парашут има. Разказва за страха при мисиите,само на 20 години.
Медал искам, задето търпя Гала!
Жалко, че не показаха семейството му, и се радвам че Гала не заложи на сеир и подигравки.
Слабе, каза че сутрин пие по 2-3 кафета, ще те замоля вече по едно да заделяш за Гатьо Heart да ни прави компания

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 11:08 от х HAPPY х

# 827
Гатьо изтрил Мария отдавна. Вчера изтрил двама, сега проверих - Мудевите са. 😁

# 828
  • София
Имало едно време в едно далечно кралство три малки мишленца. Те в продължение на няколко седмици си играли, карали се, борили помежду си, а господарите от време на време подхвърляли по някое парченце сиренце: на кои повече, на кои по малко.
Един ден, обаче се появил главният зъл магьосник и отсякъл: сега за удоволствието на всички хора от царството ще им организираме един последен турнир: вкарваме мишленцата всяко в по един лабиринт със сиренце по средата. Първото достигнало до сиренцето го изяжда, второто остава гладно, а последното ще го изяде котката.
И за да е честно всичко:
Скрит текст:

Дотук всичко изглежда наред, А да видим сега:

И отново от друг ъгъл:

За да не си помислите нещо, че дупката съвсем я няма, хоп, тук е:

Намерихме дупката, Ура! Само, че някак не е на същото място като на другите (и други по-бдителни са го отбелязали това по-рано в темата).
Дали тук става дума за некадърност или умисъл от страна на продукцията, оставям всеки да прецени за себе си.
За мен това е просто една СлучаЕност...

# 829
Дидо, каквото и да прави продукцията, всеки показва каквото носи в себе си. Мудева и Гатьо са само най-ярките примери, но важи за всички.
Халал да им е на сините! Договор, работа нищо повече. Стойностните хора се доказаха, не само на игрите, а просто цялостно.

# 830
Дами, благодаря за разказите на интервюто с Гатьо! 🌹🌹🌹

Гатьо изтрил Мария отдавна. Вчера изтрил двама, сега проверих - Мудевите са. 😁

Отличен избор на Гатьо.

# 831
  • SF
Горе-долу на същото място е. Аз ги гледах тези дупки, докато играеха. Вкарваха бавно топчетата и имаше време да ги огледаме. В коридорчето има дупка и топчето може да попадне в нея, ако ръката трепне. Дали е милиметър напред или два назад, няма значение. Ъгълът е продупчен.
Уу за Крум!!

# 832
  • софия
За мен са ок и трите платформи.

# 833
Грозно, но и откровено беше изказването на Денислава. Поставени в екстремни обстоятелства хората са първосигнални, в реала примерно, същото щеше да го каже рафинирано и никой нямаше да я обвини за поведението й.

Иначе Денито си ме дразни, щото е на всяко предаване мерудия, ей па няма по-интересен образ за гледане, къде не е била още, я? Но това е друга бира
Тя Денито си е много първосигнална. Какви физиономии, възклицания и реакции вади?! Stuck Out Tongue Closed Eyes  Малко, като анимационен герой, не го казвам в лошия смисъл, наистина е забавна да я гледаш от страни. Реактивен характер, не може и една мисъл да запази за себе си. В мига, в който роди мисъл, още преди да я е облякла в думи е изписана на лицето гарнирана с порой от възклицания. Ай сектир! Nerd

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 12:03 от sineva 1

# 834
По-бутано племе от Старейшините няма.

Щом и Крум почна да ги бута:)

# 835
Аз разбирам и оправдавам това, че Крум не избира член на другата коалиция - Михаил, но Момчил, щеше да играе с него, Ралица и Димо дори съобщиха думите на Гатьо, Момчил щеше и да помогне на племето да не ходи на елиминации.

Нямаше как Крум да избере Момчил. Първи избираха Старейшините и го взеха като първи избор.

Крум избра Мудева пред Мишо, Момчил и Оряшкова.

Нямаше как да избере Момчил.

# 836
  • Дубай
Смятам, че платформите са си наред... Просто са хванати под  различен ъгъл и затова така... Най-вероятно ако са изправени, няма да има разлика къде са лъжливите дупки.

Тя пък Дени щото не е кифла.... Всяка снимка в инстаграм и  е подправена иначе, като качества, е една идея по-комплексна от Мудева.

# 837
  • До морето
КРУМплексарЧО направо обърна мача! Толкова е прост, милият, че сигурно дори и снощи като се е гледал, не се е усетил!

Довечера дали няма да играят по двойки? Майка и щерка и татко и дъщеря. Така поне ще има малко съспенс. Иначе Николинка няма никакъв шанс сама срещу Виолета. Последната ще я отнесе като вятър л@йнян вестник!

# 838
  • София
Мен сега ме дерзае и един въпрос (може Diavolo да го включи в анкетата ако иска): Според вас довечера ще дадат ли грошове на победителя от битката на изгубени(Вили-Никол)?

# 839
Махнете елиминациите, борбата между племената е за ресурси и тя не зависи от вътрешните разногласия. Струва ми се, че в последния момент продукцията реши да прати гладиаторите на реката. В предишните сезони май реката отпадаше на втора фаза.

Общи условия

Активация на акаунт