💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 887
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 930
  • софия
Тъй, днес пиене нанайци. Ще жалим на трезво. За сметка на това съм заредила носни кърпи,  10 рола кухненска хартия,  един пакет от големите тоалетна хартия, 3 мопа и малко успокоителни. Дано попият сълзите при срещата на двойките.
 Вили абсурд да пусне на който и да е, дори и на Дени. Аз поне, не бих. Който е по-силен, той да вземе приза. Не вярвам и Дени да е доволна, ако се възправи срещу майка си и победата и бъде подарена. Това си е чисто неуважение.
 Приятно гледане, банда!

# 931
Още ли те държи, Esmee Smile?

Уууу за Крум!

Гатьо е същият манталитет. Ръсеше глупости и забравихме за диктатурата, която налагаше включително и на пигмейчето Крум.
Мда..И на всички как им олекна, когато го плениха..

А Гатьо какво се сърди, че са му объркали името, като той постоянно го прави... Много е докачлив и обидчив..
Олекна им и започнаха да се гласят за лидери  ха ха

# 932
Както видяхме Марто е много зле на баланс (битката с тухличките, на която беше последен и заради него смениха правилата за отпадане – вместо да изхвърчи от играта отиде на Чистилището). Крум от друга страна е страшен нервак, та довечера ще трябва да проявим повече търпение, докато разберем кой е победителят. Шъ съ пропия покрай тези...

# 933
Ей ви го. Да не страдате
https://fb.watch/nKt0OlJnRK/

# 934
Крум ми стана толкова смешен вчера. Не заради Мишо, а заради Момчил. Не смятам, че Крум го е страх от битки, но изпитва истински ужас да се изправи срещу силен характер, защото си знае какъв лилипут е. Тамън бях почнала да го харесвам.

# 935
  • София
Потвърждавам, Михаил е единственият участник в историята на Игри на волята, който е бил на всички локации и във всички племена! Simple Smile
Стопанство, река и резиденция + Чистилище
Изгубени ; Гладиатори ; Амазонки ; Старейшини!

💪 😎

Крум е говорил с Рълев да играят заедно и че с него специално няма проблем, но не е излъчено. Двамата в момента са в много добри отношения.
Крум не е искал да играе с Радо и Мишо, защото не е могъл да разчита на тях и да ги разгадае един вид. Твърде непредвидени били за всички и те играели някаква си тяхна игра, която е базирана изцяло само на игрите.
Крум е дал обещание на своите хора, Цвети и Калоян да ги пази.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 20:10 от Diavolo

# 936
Вчерашните нервни изблици на Крум може и да са в резултат на осъзнаването, че като са втори, няма как той да избере Момчил и да остави Михаил на Старейшините. Така щеше да му се получи без да се обяснява защо и как. Много добре усети в какви л**на ще му се наложи да гази.

По всяка вероятност Гатьо му е подсказал, че може да се разбере с Момчил.

# 937
  • София
Почнаха с извращенията в кухнята 😆

# 938
  • При семейството си
Потвърждавам, Михаил е единственият участник в историята на Игри на волята, който е бил на всички локации и във всички племена! Simple Smile
Стопанство, река и резиденция + Чистилище
Изгубени ; Гладиатори ; Амазонки ; Старейшини!

💪 😎

Крум е говорил с Рълев да играят заедно и че с него специално няма проблем, но не е излъчено. Двамата в момента са в много добри отношения.
Крум не е искал да играе с Радо и Мишо, защото не е могъл да разчита на тях и да ги разгадае един вид. Твърде непредвидени били за всички и те играели някаква си тяхна игра, която е базирана изцяло само на игрите.
Рълев е и дал обещание на своите хора, Цвети и Калоян да ги пази.
Болднатото информация откъде, кого е?
Не гледам епизода, само чета темата.
Не знаех, че и Калоян е човек на Рълев, по каква линия, защо?

# 939
Нещо, което ми направи лошо впечатление вчера. Харесвам Дени, но това бутане и навиране от продукцията ме дразни. Виктория, за мен, е по-силна, а за нея едва им се откъсват добри думи, Дени успее да направи едно нещо и фанфари.

# 940
  • Другата България
Цвети и Калоян кога са били хора на Рълев? И като какъв да ги пази? Нещо и аз не схванах?

# 941
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
От всичко най се радвам, че Мишо е на резиденция и може да си хапне. Той милия най се измъчи.

# 942
  • София
Гатьо вдига рейтинга на НОВА като коментатор, че без него рейтинга е зле колко зле са и Амазонките! 😀😁
https://fb.watch/nKtmtHAa_F/

Гатьо в На кафе

Румен Радев в На кафе

Гатьо с 5 неудобни въпроса

Ива в играта
убий/омъжи/ч*кал

# 943
  • Другата България
Крум продължава да изплисква лИгена.
“Тия умрели, китките им отгоре.....“ много грубо, Крумчо, много! С още по-голямо нетърпение чакам момента, в който ще си тръгне този брутален егоцентрик!

Нов бисер на Мудева: “Знам, че ви е много гадно и като мъже ДА БУНТУВАТЕ“

# 944
  • София
Болднатото е мое инфо и може да му вярвате на 100%

А за Рълев е грешка в бързината. Какъв Рълев, да се чете Крум. Редактирал съм се.

Общи условия

Активация на акаунт