💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 875
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 915
  • SF
Гатьо се държа като много засегнат при Гала.
Нещо не можа да преживее този човек. Егото му много пострада. Беше настроен да бъде генерал на войници, а се оказа под чехъл и зависим от термити. Не можа да им стегне редиците и това е!

# 916
  • Другата България
Обиден е и на това, което чува и вижда след като е излязъл.

# 917
Мишо и Радо явно не са чували поговорката - "каквото посееш това ще пожънеш" и се чудят и недоумяват ама защо така става.
Радо безцеремонно гони Цвети на Чистилището заради така и неразбрана разпра между тях, тя се връша гони него и той почва да коментира ама как така уж от моята коалиция а ме гони, лицемерка. А сега де Simple Smile
След като се връша от Чистилището уж иска пак да гони Цвети, но по акъл на Мишо решава да изгони Крум, който споредн него бил силен и не трябвало да се гони. Така, значи Рълев, Мишо и Крум гонят Крум заради лични облаги и не мислят за това, че племето отслабва и може да губят битки, но ето идва обединението и се нахвърлят яростно на Крум, който не избрал Мишо и не бил мислил за силата на племето, а за лична полза.
Е братчета и Рълев,  всичко за което се сърдите в момента вие първи го направихте, така, че Крум прав, немправ прави неща които са последствие на вашите действия. Вие мислехте по същия идиотски начин.
Само дето Крум едва ли не ги “поздрави” тогава братята, че най-накрая мислят, при това стратегически.
Второ, да те изпратят на Чистилището, все пак имаш шанс за връщане. А пък той специално се върна, преди още да е стигнал.
Крум просто се изплаши от мислещи + можещи хора.
Да си ги кътка двамата безгласни, заради които и сега са на Реката, и заради които бесня и рита мидите.
Радо и Рълев ме изкефиха. Все по- напред в Играта искам да ги видя. Мишо поне малко да поиграе в нормални условия. Мудева и Теди ще ги довършат с тази Река.
Играчите май не знаят, че Ива си е тръгнала, изобщо май не знаят кой е и не е на Чистилището, нали?

Крум ги поздрави чисто игрово стратегически, не значи, че се е накефил че го пращат там, както и чисто игрово стратегически той сега прави своите си ходове. Братята се сърдят за постъпки на Крум, които първо те са направии спрямо него или Цвето. Пълно лицемери е това, а да наречеш братята мислещи при толкова много стратегически грешки Frowning
Колко ли хора от пишещите тук биха приели някой с широки обятия след като са били изгонени на камънака. В Надкаста тези ходове на Крум и избора на синьото племе да си запазиМихаил за края,избирайки по силната за тях жена, бяха елементарно предвидени.
А Крум може да се върне, колкото и Цецо се върна, риска е огромен, да не говорим, че точно в случая бе 100% аут макар те да не го знаеха.
А че е истерик Крумчо никой не спори, много неуравновесена личност. Ходовете обаче му бяха донякъде логични.

# 918
  • SF
Уууу за Крум!

Крум повтаряше като латерна, че много мисли за племето си. Всъщност вчера мислеше единствено и само за задните си части и как да стои на сухички и мекичко. Ще продаде и Цвети, и Мети, и Калоян, ако му предложат кесийка със 100 гроша.
Гатьо е същият манталитет. Ръсеше глупости и забравихме за диктатурата, която налагаше включително и на пигмейчето Крум.

Иван Рълев и Радо ще оцелеят. Имат мускули, могат да бягат, могат да плуват... Дори и да ги пращат на елиминационни битки, ще оцелеят. Ще отупат и Вики, и Дени, и Орешкова от другото племе. Дунев няма да могат да отупат, понеже него никой няма да го прати на битка. А мисля, че и Мартин приключи с битките. Да беше отпаднал, когато отпадна. Сега остава старейшина до последно.

# 919
Тази игра с варелите , която ще играят Виолета и Никол я имаше в Сървайвър, мисля Божана тогава се отказа да завърши. Да видим дали ще има изненади. Виолета може да пусне победата на Никол, срещу подкрепата на Дунев за Денислава.

# 920
  • София
Тази игра с варелите , която ще играят Виолета и Никол я имаше в Сървайвър, мисля Божана тогава се отказа да завърши. Да видим дали ще има изненади. Виолета може да пусне победата на Никол, срещу подкрепата на Дунев за Денислава.
Абсурд.
Виолета ще се бори еднолично за Денислава.

# 921
Абсурд !!

# 922
Виолета на дъщеря си няма да пусне победата, камо ли на Никол. Grinning

# 923
  • Mediterraneo
Ако Виолета пусне победа, й преотстъпвам титлата Тъпото и вместо Николче, нея ще наричам така.

# 924
Баба Вила е като булдог, как ще пусне победа?! Вярно на дъщеря си няма да пусне, та на мързеливата Никол Дундева.

# 925
  • София
Виолета на дъщеря си ще пусне победа. Това е ясно. Ако се стигне до там.

# 926
Извинявам се , ще го напиша но това предаване се казва и позакон даже ПРЕЕ....И ДРУГАРЧЕ. Така, че не знам какво очаквате от Крум. Да събере двамата братя ли да вземе Момчи ли. Не знам, явно Вие гледате друго предаване в което роднините и сълзите са с предимство. Човека ясно ви каза стратегията  Не може да вземе хора които го пратиха на май...та си. Кое е грешното тук . Цял ден глупости Крум такъв Крум онакъв. Я малко помислете в коя игра, сори шоу  сте.

Уууу за Крум!

Крум повтаряше като латерна, че много мисли за племето си. Всъщност вчера мислеше единствено и само за задните си части и как да стои на сухички и мекичко. Ще продаде и Цвети, и Мети, и Калоян, ако му предложат кесийка със 100 гроша.
Гатьо е същият манталитет. Ръсеше глупости и забравихме за диктатурата, която налагаше включително и на пигмейчето Крум.

Иван Рълев и Радо ще оцелеят. Имат мускули, могат да бягат, могат да плуват... Дори и да ги пращат на елиминационни битки, ще оцелеят. Ще отупат и Вики, и Дени, и Орешкова от другото племе. Дунев няма да могат да отупат, понеже него никой няма да го прати на битка. А мисля, че и Мартин приключи с битките. Да беше отпаднал, когато отпадна. Сега остава старейшина до последно.

# 927
  • София
Още ли те държи, Esmee Smile?

Уууу за Крум!

Мда..И на всички как им олекна, когато го плениха..

А Гатьо какво се сърди, че са му объркали името, като той постоянно го прави... Много е докачлив и обидчив..

# 928
ESPACE, Крум още преди да започне изборът, каза на Калоян "Без Мишо и Момчил". И да бяха взели първо Мишо сините, пак нямаше да избере Момчил. Защо, той си знае. Гатьо го надцени май.

Аз никъде не съм написал че е щял да избере Момчил. Казах че и теоретично това нямаше как да се случи, защото Момчил вече беше избран.

# 929
  • При семейството си
То оставаше Старейшините да не се възползват от ситуацията и да не вземат Оряшкова.
Крум още днес май ще има възможност да се  докаже…ама единият ще дойде от Резиденция, другият от Реката.

Общи условия

Активация на акаунт