💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 879
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 900
В оправдание на Крум да кажа, че той не очакваше Виолета да дойде при тях! Може би тогава щеше да вземе различно решение! Trollface
Два пъти споменаха червените, че очакват Ива.

# 901
Еййй Гатьо отговаря ли
А дано не
Не съм го прочела, няма да коментирам
Готово

# 902
Мила родна картинка, и не само: по-слабите завиждат на способните и силни. То си е борба за оцеляване в този живот, я!

# 903
  • Някъде в Матрицата
В оправдание на Крум да кажа, че той не очакваше Виолета да дойде при тях! Може би тогава щеше да вземе различно решение! Trollface
Два пъти споменаха червените, че очакват Ива.

Тя още не е отишла, ама предвид кой ѝ е конкуренция - вероятността да иде е голяма. Но при условие, че има двама от тях (Цвети и Радо),  които имаха близки срещи с последните оцелели там и се знае как е решена съдбата на Цецо, да очакваш конкретен човек от там е доказателство, че "надеждата умира последна".

# 904
Добър ден група ! Днес се замислих и нека някой да ме поправи, ако греша, но май Мишо е единствения играч в историята на това предаване, който е бил част от всяко едно племе в сезона си ? Беше първо при Изгубените, после Гладиатори, Амазонки и сега при Старейшините. Хаххаха, малко странен, но интересен факт. Както се казва ''тигели'' си цял сезон хахахаха.

# 905
Чета темата, но не съм коментирала досега.
Дали има вероятност, Виолета да влезе при Старейшините и да има задачата да изпрати някой при Гладиаторите. Не е трудно да се предположи кой ще и това. Интересно ще е Крум и Мартин в един отбор.
За съжаление няма такава вероятност.

# 906
  • Брюксел / София
Крум в Инстаграма казва,преди малко, че няма да си затваря коментарите  ,да си бълваме злоба колкото искаме ,той е над нещата  Joy и си дръпна от наргилето.На снимката на Крум ,Гатьо и Дани ,естествено  негативни коментари ,ама Крум и Гатьо им отговарят Joy

'Айде Крум да не се прави на толкова "извисен" и над нещата защото не хората, които го коментират, а той се е записал в цирка ИВ и то точно за чест и слава, да стане известен и разпознаваем, да осребри 5те си минути слава евентуално (защото те се превърнаха в 5мин позор), и да покаже на аудиторията що е то мъШ и има ли почва в племето на гладиаторите Wink

Хората, които не ги интересува кой и какво мисли за тях, не са в ИВ, така че не нам - тиЯ, КрумЧо Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 16:44 от bat

# 907
  • Sunshine state
Мен Крум не ме дразнеше чак толлкова до вчера, когато тотално се .. да не казвам какво. Братята не с ми на сърце, по-специално Радо, но в случая това няма особено значение, защото грешката си е грешка и би трябвало да се абстрахира от личните притрастия. Рълев е с много точни наблюдения винаги.

# 908
  • София
Да, и аз си го мислех снощи, че Мишо е единственият, бил във всяко едно от четирите племена... И "територии", но там и други май могат да се похвалят със същото.

# 909
  • София
Мен Крум не ме дразнеше чак толлкова до вчера, когато тотално се .. да не казвам какво. Братята не с ми на сърце, по-специално Радо, но в случая това няма особено значение, защото грешката си е грешка и би трябвало да се абстрахира от личните притрастия. Рълев е с много точни наблюдения винаги.
+1
Рълев е най на център, другите са в някакви крайности..

# 910
Рълев принципно не харесва играта на Радо, но се е хванал с него и като няма друга опция търпи.

# 911
  • При семейството си
Мишо и Радо явно не са чували поговорката - "каквото посееш това ще пожънеш" и се чудят и недоумяват ама защо така става.
Радо безцеремонно гони Цвети на Чистилището заради така и неразбрана разпра между тях, тя се връша гони него и той почва да коментира ама как така уж от моята коалиция а ме гони, лицемерка. А сега де Simple Smile
След като се връша от Чистилището уж иска пак да гони Цвети, но по акъл на Мишо решава да изгони Крум, който споредн него бил силен и не трябвало да се гони. Така, значи Рълев, Мишо и Крум гонят Крум заради лични облаги и не мислят за това, че племето отслабва и може да губят битки, но ето идва обединението и се нахвърлят яростно на Крум, който не избрал Мишо и не бил мислил за силата на племето, а за лична полза.
Е братчета и Рълев,  всичко за което се сърдите в момента вие първи го направихте, така, че Крум прав, немправ прави неща които са последствие на вашите действия. Вие мислехте по същия идиотски начин.
Само дето Крум едва ли не ги “поздрави” тогава братята, че най-накрая мислят, при това стратегически.
Второ, да те изпратят на Чистилището, все пак имаш шанс за връщане. А пък той специално се върна, преди още да е стигнал.
Крум просто се изплаши от мислещи + можещи хора.
Да си ги кътка двамата безгласни, заради които и сега са на Реката, и заради които бесня и рита мидите.
Радо и Рълев ме изкефиха. Все по- напред в Играта искам да ги видя. Мишо поне малко да поиграе в нормални условия. Мудева и Теди ще ги довършат с тази Река.
Играчите май не знаят, че Ива си е тръгнала, изобщо май не знаят кой е и не е на Чистилището, нали?

# 912
Гатьо коментира днешния епизод на ИВ и... не може да се сети за името на Никол Wink:

# 913
Той Гатьо много се разсърди, когато Вики го нарече Пейо, ама чие име не обърка?

# 914
  • Sunshine state
Нормално да не знае, очите не й видяхме. 😂

Общи условия

Активация на акаунт