💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 755
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 245
Татко Дунев прави всичко за щерката като стои на резиденция, а щерката месец отвися на камънака. И пак ми направи впечатление, че Никол не изглежда свалила грам, не спираме да се питаме вкъщи как е възможно това.
Дени ме разчувства.

как ще не е свалила грам ? поне 10 кила е отслабнала, може и повече. Вижте пак снимката й от ден 1 Grinning

# 1 246
Някак си е обидно това мекотело, този завистлив дребосък да бъде наричан "Ханът" Това че той сам се нарича така говори за още по голяма комплексарщина
Моля да не обиждаме великите български ханове, наричайки Крум  с тази титла.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:05 от djoleva

# 1 247
  • Варна
Честно казано, аз не си меря приказките някой като ме изкара извън нерви от играчите. Обаче днес разбрах защо в един от епизодите на чакалкаст имаше обръщение специално към списващите в бг-мама с апел за малко мярка. Наистина имаше такива мнения, от които интелектът на Радев блесва, а Виолета изглежда лаик в злобеенето.

# 1 248
Крум има проблеми с гнева, а също и силно желание да отмъщава, да доминира, такъв голям стратег, а в коалиция с Цвети и Калоян, които са си жив декор в племето, а и изобщо в игрите.
Силният човек иска силни хора за приятели, а не такива, които да превъзхожда.
Лидерът увлича хората, тарторът просто доминира, додето му стигват силите! Помним Левски и Ботев, ама Стамболов го убиха зверски!

# 1 249
  • До сърцето...
Точно такива цветни образи като Крум правят сезоните.
Крум - цветен?!? ЖДНБ!
Той си е натюр сиво (без нюанси)!

# 1 250
Сега, ако беше истинско риалити  и в реално време, и ви кажат Гласувайте кого да изгоним и кого от отпадналите да върнем! Кого ще изгоните и върнете?
твърдо Мудева, а за връщане Туньо - еййй, колко много можеше да покаже този човек, много ме яд!

# 1 251
  • София
Ще върна Цецо веднага, а кого ще изгоня, мхм. Не знам честно казано, пфф. Никого.
Аз ги уважавам всичките участници. Понякога мога да ги храня, но всички са герои дори само защото са се престрашили да отидат там и да ги правят на диви калинки.
То и във всеки сериал или филм си имаш любими герои и такива, които те дразнят. Но наистина в момента няма играч, който ей така да го изгоня.
Аз най-много мразя предателството към своите, към своята си коалиция. Това ме изкарва извън кожата. Особено предателство по никое време.
Имам няколко играчи, които са ми на мерника, но дори и тях не бих изгонил на този етап, но да внимават в картинката, че...

Дотук най-чистия образ за мен е на Радо.

# 1 252
Виолета влиза с летящ старт и превзема племето на абордаж.
Царуването на КрумЧО свърши. Nerd Стрина ще го детронира скорострелно. Satisfied
Явно ще има женска и мъжка коалиция.
 На мъжете ще им се наложи поне за кратко да заровят томахавките иначе жените по-точно стрина ще им резне зелките без да й трепне окото.
Числено жените и мъжете имат паритет и явно ще се номинират по един мъж и една жена.
Тъй като жените без стрина и близначката Теди са отчайващо слаби, бързо, бързо ще намалее женската коалиция и тогава ще е интересно към кой от двата бивши лагера ще се ориентира стрина. Щото тя е наясно, че омразата още тлее между тях и предателствата не са забравени, а и тя е най-хитра и бързо ще се преориентира в обстановката. Мисля, че по-скоро ще отстреля Крум, щото е той е нервак, неспокойна душа и много се репчи и нерви, а стрина не обича да й се противоречи.

Ще настане веселба там на Дивата река. Nerd

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:07 от sineva 1

# 1 253
  • Дубай
И на мен Никол ми се видя отслабнала, а и стана ясно, че има проблем с щитовидната жлеза което оказва влияние за сваляне на кг.
Между другото, много грозни коментари от сорта на дебелана и т.н.
Както казах и преди - Крум и Гатьо са добряги, но много сприхави и нервни, лично аз трудно бих комуникирака с подобни хора, даже избягвам общуването с подобни нерваци   в реала, защото са  ми натоварващи.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:08 от I.V

# 1 254
И що ме предизвиквате  Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile
Направо гласувам да ни върнат Руменчо

# 1 255
Точно такива цветни образи като Крум правят сезоните.
Крум - цветен?!? ЖДНБ!
Той си е натюр сиво (без нюанси)!
той си е баш нюанс в сянката на Доминант!

# 1 256
Единствено съжалявам, че сега не събраха Марто и стринка в едно племе, дори за ден. Щеше да бъде епично. 😜

# 1 257
  • Буркина Фасо
Между другото, много грозни коментари от сорта на дебелана и т.н.
е, каква е ? - хърбел, щиглец ли е? трътлеста дебеланка.

# 1 258
Виолета може да е всякаква, ама физически е топ
Тя и стратегически е топ. Просто е гаднярка 😬
Да, и затова не е харесвана.
Като Мартин. Същата работа.

оххх ама като почнете с тва харесване еййй Grinning............това не е шоу да се харесаш на другите, хайде стига Grinning Grinning не всички отиват там с целта да бъдат обичани. Мартин много добре го каза - не можеш да бъдеш харесван от всеки нито в играта, нито в живота.

# 1 259
  • Дубай
Харесвам Радо и близначката Теди, но те пък са другата крайност-хич не са социални.
Иначе бих върнала Цецо и Ива

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:13 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт