💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 728
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sunshine state
Всички в България щяли да знаят коя е Никол, героинята Никол. 😂😂
На никого не правят такова хвалебствено изпращане, особено на такива лузъри с ни една взета игра, а те я изпратиха все едно се е класирала на второ място на финала. 😂😳
Да си говорим после за двоен аршин, щото някои така ги натирват, все едно са убили човек. 🙄
Ако отпадне Момчил да речем, ще се започне - ти загуби тази битка и не успя да се класираш напред. Твоят път е натам.

# 1 291
Аз се чудя дали Никол щеше да се класира въобще в ИВ с тази лоша физическа форма, ако не беше дъщеря на баща си. Фифо нали ги тества за физическа подготовка - тя как въобще е минала тестовете.
Тати плаче, че Никол един месец се опитва да излезе от Чистилището пък не може. Вместо да плаче да я беше подготвил физически.
На мен кг й не ми пречат, тя много слънчево и лъчезарно момиче, но ме дразни, че разчита само на тати и е заела мястото на някой действително подготвен човек.

# 1 292
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изчетох ви,докато се наканя да коментирам и гледам 10 нови страници,докато ги изчета и се включа в разговора - хайде още нови 20..

Крум - Аз разбирам идеята да вземе момичета - съюзници,стрелят по Рълев и Радо, и така заедно с козичките,които са му гласове, ще избута напред,дори на финал ще го закарат и накрая ще ги бие.
Това е класическа Сървайвърска стратегия,има я във всеки американски сезон.
Аз обаче нямаше да подходя така,защото като вземам козите, автоматично правя отбора на Сините безумно силен и така се абонирам за номинации всяка седмица.
(а кой ми гарантира на 100%,че тези жени ще играят с мен и ще вървим напред??) Най-сигурното нещо,за да стигнеш далече е, да побеждаваш битките и да не ходиш на елиминации.
Егото и озлобението на Крум не му позволиха да подходи рационално. Всичките му избори бяха самосиндикални и сякаш "на пук на Рълев и Радо".
И последният пирон в ковчега на "Гладиаторите" е идването на Виолета,ход,който Крум въобще не е обмислял.

И днес, с това отказване на 200 гроша и колието(мнооого груба стратегическа грешка) - Крум напусна Играта.
Давам му 3 до 4 съвета живот .

Виолета - Много се радвам,че влиза отново в племената.Тя има капацитет да разбутва кочинки и да прави шоу. Още от пясъка го захвана Мартин Laughing

Каква е идеята на анкетите на Soney?

# 1 293
Уникална гавра на продукцията с играчите….

Досега във втората фаза винаги е имало резиденция и стопанство.
Сега дебют на реката с резиденцията във фаза 2.
СлучЕйност?

Не винаги и не е дебют- във втори сезон си беше река и резиденция мисля

# 1 294
  • Другата България
Правилата.
Моя любима дума в сериала.
И това кой кога и дали мами. В случая Мартин е ЗАД линията. Крум е ВЪРХУ нея. Реакция - никаква. Дори и от Марто. И така трябва да бъде. Защото това не е Момчил. Blush Само че зрителите виждат, а и помнят.

Относно евентуална женска коалиция. Поне аз многократно писах, че тя ще е успешна само с присъствието на Радо и Рълев в нея. Това Рълев да заиграе с Крум означава да се обърне срещу Радо, нещо, което за мен поне не е ок. Но няма да е изненада. Сама по себе си женската коалиция от 4 жени  е обречена без капитанството.

# 1 295
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Крум е нисък и предполагам са му разрешили да мята от дъската.
Но да,правилата всички ги потъпкват къде съзнателно,къде в бързината и паниката.

Честно си спечели битката,друг е въпроса,че е безсмислена,защото не взе колието и грошовете.
Ако ще купува гласове със саламите, никоя жена няма да му се върже:)

Аз си лягам вече, при вас стана време за кафе и баничка.

# 1 296
Написали сте много, не мога да насмогна, затова само по последните мнения -
ако има промяна в правилата за някой поради ръст, то следва да се казва изрично. Както се казваше, че Дени няма да носи вериги ли, какво беше, също и носенето на чували с определени килограми. Тук не чух да казват за промяна за Крум. Там, където виждат и не казват, а си мълчат, значи няма проблем и не е нарушение Simple Smile))) Аналогична неудобна за всеки игра е висенето на кръста, където също има значение и ръст и килограми, за еднакви кръстове по размер. Затова, да не съм чула да ми пипат Момчи по темата, да не ги пипна аз!
За Николчето...За мен от видяното-не е лошо дете. Дори визуално много ми харесва, аз не харесвам кльощави моми Simple Smile Сладка е, лъчезарна е. Оообаче. В игрите никаква я нямаше, казвали сме го. Една битка не успя да вземе. Една. И този рев, като спортист и дете на спортист по лагери не са ли ходили? Това Белмекен, а-у, нещо? Че там си откъснат, няма покритие хубаво, няма интернет нормален и само бичиш триразови тренировки. За мен е неадекватно да ревеш при едномесечна раздяла и то чак с хлипане. Психика...Извън тези излишни драми за такава кратка раздяла и то с баща (обикновено девойките реват по гаджетата), детето си е ок за мен. Относно килограмите - 10 ги е качила за месец, няма опция за седмица да са. И да, не се свалят после, факт. Не и винаги и не при всеки. Въпреки това, за мен тя изглежда прекрасно, както казах, кльощи не харесвам. Може би съм и пристрастна и разбираща към "проблема" (защото Никол категорично не е дебела) като родител на дете, качило точно 10 килограма за норматив и то в силните си спортни години със строг режим. Факт е също така, че Румен пък беше свалил чак плашещо, значи знаем, че им дават нещо, колкото да не умрат от глад естествено, но не плюскат на корем луканки и не бъркат баници на този плаж.
ПП. Радвам се на Вили, харесва ми играта и. Женска коалиция обаче няма да сработи, не и дълго във времето. Продължавам да не харесвам Дунев. В масовката е ок, справя се с игри, не тегли племето надолу, но ...абе не ми харесва. Поведението му не ми харесва в играта цялостно. Малко ми е трудно да го формулирам, но реакциите му в ситуации, когато някой идва от битка, радостта му е една как да кажа, излишно приповдигната, малко ми е сякаш заучена от годините в спорта. И снишаването, когато трябва да се действа, да се взимат решения, да се изказват мнения.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 07:57 от фаастък

# 1 297
Крум ще ни е много цЕнен, защото на живо ще гледаме "Храни куче да те лае".

# 1 298
Аз да си дам моите 5 ст за 1ва фаза:

1.Мастагарков ми се издигна в очите. Много добре играе. Издръжлив е. Социалната игра му липсва. Колкото и да е красив му липсва харизмата на Гогчо от С4.
2. Крум се опитва да играе социална игра, но има проблем с избухването и нервите. Той и във визитката си го каза, че му е много лошо качество. Направи грешка, като не взе огърлицата и грошовете. Женска коалиция+мъж, като в С4 няма как да се получи. Онез, в С4 бяха майстори.
3. Момчил много го харесвам. Много добро представяне на терен, много е умен, добре се изразява, но му липсва харизма. Очаквам да го сготвят.
4. Мартин ме кефи донякъде. Много е хитър и ми е като един подскачащ петел. Grinning
5.Теди трябваше да отиде при Старейшините. Оряшкова не се вписва там. Аз не я харесва заедно с Мудевата. Всъщност чак ме дразнят, докато ги гледам.
6. Продукцията се изгаври с участниците от Камъняка. Незнаех какво да ги правят накрая. Сценарият им се изгуби. За мен бяха напълно излишни.
7. Мислех, че С2 е дъното, но този е най-слабият от всичките 5.
8. Харесвам хладнокръвието на Радо. Добър играч е. И той е сладур, ама толкова.

# 1 299
  • София
Решенията на Крум направо ме изумяват. Той първо действа, след това мисли. Избра богомолките от страх, че другата коалиция ще стане силна и ще го номинират. Той повтори няколко пъти, че си отмъщава, че го пратиха в чистилището, от което за него следва, че и на номинация ще го пратят. Разчиташе на това, че Цвети която е била богомолка, ще обработи двете нови и ще има силна коалиция. Круме, Круме защо не помисли, че слабото племе всеки път ще бъде на номинации и и ще ставате все по-слаби.
 А какви обещания дава на новите богомолки, щели да ги пазят до края, дори двамата с Калоян ще ходят на елиминация Joy Ми той ако искаше да ходи на елиминация, нямаше да се отказва от Мишо.
 Когато отидоха на реката и като  усети народната любов, даде сметка, какво е направил, ама вече е късно. Последва отново грешен ход, избра саламите пред 200 гроша и огърлицата.  Аз си мисля, че искаше 200 та гроша и огърлицата, но се замисли как ще изглажда навън в очите на зрители и приятели и роднини и се отказа. Дали Рълев и Радо ще го харесат, заради едни салами - ми няма, ама ....
За женската коалиция - ако решат да стрелят по Калоян и Крум, може да им се получи, защото ще имат подкрепата на Радо и Рълев. Важно е да вземат капитанството, след това ще бъде лесно. Цветка ще мине през всички коалиции в това племе.

# 1 300
Хора, само на мен ли Цвети ми прави отвратително впечатление? Умрях ог криндж при вчерашния разговор с двете Тедита. Grinning

# 1 301
  • София
Точно пийвам първото кафе, което Иконома сервира без пропуск всяка сутрин Wink

И аз съм на мнение, че Жана д'Арц без проблем ще бутне от престола Наполеон. Ще трябват спешни мерки.

# 1 302
За връщане в играта бих върнала Цецо. Много можеше да покаже.
За коалициите при гладиаторите, женска може и да стане, но мъжка няма как. Според мен Радо няма да "прости" на Крум.
 Рълев ще се предложи на жените,а Радо ще остане свободен електрон

# 1 303
  • софия
Еми, окъснях. Някои вече са пили кафето, аз оставям настрани 2-3 за Гатьо и който не може да отлепи,  като мен да заповяда.
 Крум така отмъсти на Мишо,  че го изпрати на резиденция да се подсили и да възвърне силите.
 Никол на никого не е заела мястото. Това си беше нейното място, изкара месец и кусур на безумните условия на камънака и рухна чак на предпоследната битка. Аз не мисля, че бих издържала. Много други също се отказаха. Силна е, но не в игрите.
 И сега ще направя едно признание. Снощи си поревах на срещата между баща и дъщеря и майка и дъщеря. Знам, знам дъното, брат.
 Мека Мара съм, явно не ставам за Вили и това си е.
 За връщане, бих върнала Васко и Ива. Никой не бих разкарала.

# 1 304
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Взимам си от кафенцето на СлаБе, смятам че беше крайно време Никол да си ходи. Не успяха да ме разчувстват снощи поради неприязънта ми към татко Дунев. Този човек е такъв конформист, не спря да се крие зад дъщеря си, че я чака, сакън някой да не се обърка случайно да го номинира и прати на дуел.
Крум схемаджията ако си мисли, че двете му пешки ще го спасят дълбоко се е объркАл. Виолета ще обере пода с него и то с право.

Общи условия

Активация на акаунт