Само че зрителите виждат, а и помнят. 
))) Аналогична неудобна за всеки игра е висенето на кръста, където също има значение и ръст и килограми, за еднакви кръстове по размер. Затова, да не съм чула да ми пипат Момчи по темата, да не ги пипна аз!
Сладка е, лъчезарна е. Оообаче. В игрите никаква я нямаше, казвали сме го. Една битка не успя да вземе. Една. И този рев, като спортист и дете на спортист по лагери не са ли ходили? Това Белмекен, а-у, нещо? Че там си откъснат, няма покритие хубаво, няма интернет нормален и само бичиш триразови тренировки. За мен е неадекватно да ревеш при едномесечна раздяла и то чак с хлипане. Психика...Извън тези излишни драми за такава кратка раздяла и то с баща (обикновено девойките реват по гаджетата), детето си е ок за мен. Относно килограмите - 10 ги е качила за месец, няма опция за седмица да са. И да, не се свалят после, факт. Не и винаги и не при всеки. Въпреки това, за мен тя изглежда прекрасно, както казах, кльощи не харесвам. Може би съм и пристрастна и разбираща към "проблема" (защото Никол категорично не е дебела) като родител на дете, качило точно 10 килограма за норматив и то в силните си спортни години със строг режим. Факт е също така, че Румен пък беше свалил чак плашещо, значи знаем, че им дават нещо, колкото да не умрат от глад естествено, но не плюскат на корем луканки и не бъркат баници на този плаж.
Ми той ако искаше да ходи на елиминация, нямаше да се отказва от Мишо.
Препоръчани теми