💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 780
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Брюксел / София
Никой не бих изгонила, но бих върнала Цецо и Ива.

# 1 276
Малко ми идва в повече това говорене навсякъде от участници и от продукцията, че стоят гладни на реката. Знам от достоверни източници , че това не е вярно. Дават им определено количество храна на ден, колкото да не стоят гладни, и не разбирам защо просто не го казват така както си е. Никой от нас не очаква да се гърчат от глад. Ако наистина не приемаха храна толкова време, като отидат на резиденцията и изведнъж започнат да се тъпчат с боклуци, половината щяха да са изпопадали болни, изключително опасно е такъв вид захранване след гладуване.

# 1 277
Аз бих върнала Цецо, а колкото и да ми е интересен Мартин бих изгонила него, защото продукцията го запази нечестно. Както прецака и Цецо по същия начин.

# 1 278
  • София
И ако ви липсва Никол, ей ги на, три усмихнати дами.
Скрит текст:
Много са хубави тук, явно са си останали близки..
Дени е с цигарка..

Бих върнала Цецо.

# 1 279
Бих подкрепила Цецо със завръщане, даже и Туньо, и Гатьо, а Момчи с победа. Втора Теодора. Мудева аут, в едно със свитата си.
На Мудева свитата ѝ я няма, спокич.
Оряшкова спи на матрак, или поне се опитва, защото по време на бурята пак мисли за Мудева и другата Теди /от кумова срама/. Но поне не са заедно. Сега Мудева ще е В свита, ако успее да разбере това, което ѝ предлага Виолета. И ако Цвети не ги прецака, че е вероятно и това да направи, да обещае, че ще играе с тях, а всъщност да си остане вярна на Крум и Калоян. Тогава като нищо някоя от двете Тедита може да изхвърчи, особено ако не са с имунитет.

И ако ви липсва Никол, ей ги на, три усмихнати дами.

Тези хубави зъбки Рълев ли ги е правил?

# 1 280
  • Дубай
Между другото, много грозни коментари от сорта на дебелана и т.н.
е, каква е ? - хърбел, щиглец ли е? трътлеста дебеланка.
Каквато и да е, това не ни дава право да я обиждаме така... Грозно е!Факт, че не е добра на игрите и изобщо не беше подготвена

# 1 281
  • Другата България
Скрит текст:
Виолета може да е всякаква, ама физически е топ
Тя и стратегически е топ. Просто е гаднярка 😬
Да, и затова не е харесвана.
Като Мартин. Същата работа.

оххх ама като почнете с тва харесване еййй Grinning............това не е шоу да се харесаш на другите, хайде стига Grinning Grinning не всички отиват там с целта да бъдат обичани. Мартин много добре го каза - не можеш да бъдеш харесван от всеки нито в играта, нито в живота.
Напротив, това е точно шоу. По-точно ШООЛ.
И да, потвърждавам това, което казах. Въпреки очеизвадно силните ѝ физически качества и подготовка, както и стратегическата ѝ игра, хората си признават, че не я харесват защото е проклета.
Не виждам какво общо има казаното от Мартин, което ми цитираш, аз казвам същото.

ама какво общо има това дали е харесвана с това дали е стратег ? дори най-добрите стратези са най-мразените в подобни риалита и е много тъжно, че хората мислят обратното Grinning Grinning  Мастагарков и Момчил правят всичко възможно да се харесат на 95 % от населението и успяват, но това не значи, че са добри стратези Grinning
Blush Говорим за едно и също общо взето, но явно не го разбираш.

# 1 282
  • София
Играч на седмица 6:
1. Мастагарков 313 гласа
2. Мартин 85
3. Радо 72

Играч номер 1 на Фаза 1:
1. Момчил 424
2. Рълев 220
3. Мартин 133
4. Мастагарков 94
5. Дени 74

Любимо племе от Фаза 1:
1. Нямам такова 229 (това казва всичко за сезон 5)
2. Старейшини 123 гласа
3. Гладиатори 107
4. Амазонки 16
-
Реално преди да започне епизодът с разформироването на племето на Амазонките, гладиаторите водеха с около 20 гласа пред Старейшините, така че истинската победа в допитването е за тях.
Просто някои хора веднага си промениха гласовете може би заради изблиците на Крум най-вече.

# 1 283
  • Буркина Фасо
Между другото, много грозни коментари от сорта на дебелана и т.н.
е, каква е ? - хърбел, щиглец ли е? трътлеста дебеланка.
Каквато и да е, това не ни дава право да я обиждаме така... Грозно е!Факт, че не е добра на игрите и изобщо не беше подготвена
това е истината. обида е ако е хърбел и я наричаме дебеланка.

# 1 284
  • софия
Връщам Цецо и Ива.
Изгонвам, мммм.... амиии...не знам,  потенциално Дунев или Мудева, но по-скоро никой.

От "злодеите" някак предпочитам Вили пред Мартин. На терен Вили е желЕзна, по-добра от Дени я виждам аз. Има соц игра и не лъже по синхроните Виолета. На мен ми е ок в играта.
Виж Марто, офффф.... върти и суче, чак и принципен го раздава,  но винаги има жертва на разположение. Независимо какво му е настроението или пък дали има ситуация или не, има ли нужда да му се чуе мнението или не - той винаги е с коментар за някой играч -  и никога безобиден. Това го приемам в играта и в режисираните разговори, но не и на синхроните. Неговите винаги са такива. Намирам много сходство със синхроните на Алекса  - не харесвам този подход. Подлярска игра е това, а като добавим и подпирането от Бос-а......оффффффф, айде мерси.....

Засега Мартин се кикоти около Момчил, но да видим кога хиената ще захапе "Сит-ия Лъв" Smirk

Рълев, супер е момчето.
Малко само  да му мацнат черничко по бузките трябва,  че да не му е уроки.....Grinning

# 1 285
Уникална гавра на продукцията с играчите….

Досега във втората фаза винаги е имало резиденция и стопанство.
Сега дебют на реката с резиденцията във фаза 2.
СлучЕйност?

Не винаги и не е дебют- във втори сезон си беше река и резиденция мисля

# 1 286
Крум не е злобен, той просто мрази да губи и се пали много лесно. Това му изигра лоша шега вчера. И, въпреки всичко не виждам причина да се сипва толкова хейт по играч, заради едно действие. Според мен се игнорират няколко неща в играта на Крум:

- Той си остава верен на неговите хора и взетите решения вчера бяха именно, за да се запази човек като Цвети, която има високи шансове за отпадане ако бъде пратена на битка. Точно за това беше важно Михаил да не бъде избиран - добър ход на Крум, въпреки хейта, който ще отнесе като не избере един от любимците на аудиторията. За него е важно на съвет да бъдат пращани двама от конкурентите.

- Човека очевидно има принципи и си играе с Калоян, Даниел и Цвети въпреки, че Рълев и Радо са по-силни играчи като цяло и той имаше шанс да заиграе с Рълев. Отново това е една лоялност, която Крум показва, но тя е игнорирана.

- Зрителите виждаме неща, които играчите не виждат и няма как да вземат под внимание. Няма как Крум да е сигурен, че Виолета ще влезе и то в тяхното племе. Досега всеки на острова влизаше при полонвинката си независимо от бройките на племената.

А, иначе стратегическата игра на Виолета е надценена поне на този етап. Тя от ден 1 не може да скрие емоциите си и злобата към силните играчи. Това е разликата м/д нея и Крум. Тя си е злобна, докато Крум е нервак и му минава след известно време.

Първо беше Момчил, после почна да нарича всички мъже "мишки", защото те решиха да направят това, което тя започна да прави още в първите часове с Моника, когато обяви, че ще прави женска коалиция. Сама настрой всички срещу себе си и сама се прати на острова и си седя там доста време.

Сега ако реши и пак да прави женска коалиция ще си вкара жесток автогол, защото има шанс Рълев и Крум да заровят томаховките. Най-добрия ход от нейна страна е да преглътне злобата към мъжете и да заиграе с Крум, защото постоянно повтаря как иска да гони силните мъже, а най-силните при Гладиаторите са Рълев и Радо. Така, че викам да не бързаме със заключенията какво ще направи Виолета. Това, че загатнаха за женска коалиция за утре ме навежда на мисълта, че нещата няма да се случат точно така, но плановете на Виолета поне от това, което чухме за утре не са правилни според мен.

Отново се вижда повече емоция, отколкото разум. Не, виждам как това я прави добър стратег ако Крум е толкова малоумен както се твърди тук. Тя, реално не прави нищо по-различно, просто не се пали толкова.

# 1 287
  • SF
Отговор "нямам такова" не говори всичко за сезона. Няма как да се правят такива заключения.
Радо и Рълев са при Гладиаторите. Михаил и Мастагарков са при Старейшините. Не съм пропуснала епизод, което на мене пък ми говори че сезонът ми е интересен. Оживлението в темата показва, че не само на мене ми е интересен.
Но кое от двете племена да посоча, че ми е любимо и какво ще рече да ми е любимо цялото племе. Ако въпросът не се разбира недвусмислено, не е препратка към целия сезон. Преди обединението при жълтите са Момчил и Мишо (временно). И Жълтите ми бяха любими. Ама заради Гатьо пък не са ми чак толкова любими.
Имам си отделни любимци, пръснати из племената и заради тях не знам кое племе искам да е на реката и кое в къщата.
Старейшините са ми по-любимите заради Крум.

# 1 288
  • При семейството си
Никол при Ивка - припадала е няколко пъти, отслабнала е 8 кг. Имала заболяване на щитовидната жлеза и нещо на яйчниците, наложило ѝ се да пие антидепресанти преди време и качила 10 кг за 1 седмица, които впоследствие каквото и да опитвала, не можела да свали. Яли освен миди и джанки, някакво морско зеле и накрая - смокини. После спрях да гледам.
Това е абсурд. Като човек, пил антидепресанти, 2 пъти през няколко години.
Не качваш за 1 седмица, те даже не ти действат за толкова кратко време.
Не, не можа да ми стане симпатична.
И моята майка почина от рак, в ръцете ми, и аз загърбих всичко заради нея…
И не, н се глезя така на тати, напротив, пораснах много бързо, така щото аз да се грижа за тати….

# 1 289
Никол ми беше симпатична от началото и успя да остане такава, макар че под влияние на Виолета започна да се надъхва малко повече и най-вече в неподходяща посока. Много усмихната, лъчезарна и естествено позитивна. Ако не бяха редовните обиди в темата към нея по отношение на килограмите (момичето видимо е отслабнало), не знам дали щях да ѝ обърна толкова внимание. Че не беше добре подготвена е ясно, но пък реално не зае и ничие място в същинската игра. Трудно ми е да преценя психическо натоварване, на което са били подложени Изгубените. Склонна съм да мисля, че множинството от хейтърите ѝ също не могат да го преценят. И все пак приемам, че наистина не е било никак лесно да прекараш седмици наред, напълно на открито, на слънце и дъжд и в постоянно очакване.
Разбира се, Дунев се скатаваше, освен че я чакаше. Него спрях да го харесвам много отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт