💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 446
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
На кино съм днес. Хорър вълна/маратон с Пъзела и Екзорсиста, ще видя какво мога да разбера по-късно ама не обещавам, защото около Момчил има някаква мистерия и малко неща се знаят. Simple Smile

# 1 966
Аз мога да кажа, че с Момчил явно сме завършили една гимназия - НПМГ, но не го познавам лично. Мисля, че Дяволо беше писал по-назад в темите, че Фифо познава братя Василеви и ги хвали - май и те са се занимавали с кросфит и плуване?

# 1 967
  • Другата България
Е, винаги можеш да питаш сигурните си източници. Sunglasses и на мен ми е интересно, сериозна съм. Тази година съм тотално неподготвена и го започнах заради слабата Ферма, но това момче ми влезе под кожата уж заради името, а после си ми стана фаворит заради всичко останало. А и винаги съм за неоправдано нарочените в сериала. Blush За Рълев инфото ми беше много интересно, и полезно.

# 1 968
  • София
Аз си признавам, че допреди играта със сливането на племената бях за Гладиаторите /но не съм си променяла гласа в анкетата Simple Smile/, защото бяха най-силните, макар и не най-умните. Само че страхливата еднолична игра на Крум ме накара да започна да викам за сините. Крум не беше сред любимците ми, но не мога да отрека, че е от силните играчи - пъргав, бърз, издръжлив и съобразителен. Защо избра да играе така страхливо и на сигурно, без да излиза от зоната си на комфорт, не можах да разбера, единствено ме накара да се чувствам замго гислена.
Сега ще го гледаме как си сърба, каквото си е надробил.

Мудева сигурно не може да повярва на късмета си - от три коалиции я искат, "всичко от нея зависи", толкова важна едва ли се е чувствала някога. Но й е много трудно мисленето на милата, много. Ако е един шаран, с бастуна ще я хванат.
Сутринта: "Много готино момче е Крум, честен, достоен, ще ни пази, няма тън-мън, с него ще играя."
На следваща сутрин: " Много ми харесва Вили, много силна жена, много адекватна, силен характер, няма лиготии, няма тън-мън, с нея ще играя." Joy

Само Теодора не разбирам защо се води по липсващия акъл на Мудева, ами не си играе собствената игра. Започва да се показва като доста безхарактерна от известно време, което не ми харесва.

# 1 969
Аз пък трябва да призная, че някак инстинктивно съм за онова племе, в което е Момчил Grinning
И на мен биха ми били интересни подробности за него.

# 1 970
  • Sofia
И аз се нареждам за инфото за Момчил. Освен с всичко останало, той ми изпъква пред другите мъжаги и с това, че не е толкова напомпан, не харесвам. Баш таман ми е – чудно тяло, много силен, много умен, с мн приятно чувство за хумор. Само прическата бих му оправила и след, и/или преди, носенето бих се и поборила с него.
Рълев ще ми е за по-елегантни занимания Smile
Кои зодии бяха тези двамката, знаем ли?

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 19:17 от Сиена М.

# 1 971
Още нещо, като върл цесекар, този нов рефрен дето са го започнали сините с какви са очите на Апостола, какво е морето и небето и т.н. доста ме дразни ама доста...

Точно казах на мъжа ми след тоя рефрен, че остава Гладиаторите да запеят Сърца червени и гася телевизора.
Ами те са пяли "Нас червеното знаме роди ни". Дяволо беше пуснал клипче.

# 1 972
И аз се нареждам за инфото за Момчил. Освен с всичко останало, той ми изпъква пред другите мъжаги и с това, че не е толкова напомпан, не харесвам. Баш таман ми е – чудно тяло, много силен, много умен, с мн приятно чувство за хумор. Само прическата бих му оправила и след, и/или преди, носенето, бих се и поборила с него.
Рълев ще ми е за по-елегантни занимания Smile
Кои зодии бяха тези двамката, знаем ли?
Момчил е Лъв, а Рълев е Дева Grinning

Пише в началото на темата.

# 1 973
Значииии тоя Крум е виновен. Да седя и да се чудя на кое племе да симпатизирам
В едното е Рълев, в другото Момчил
Що бе Круме главо  дървена не взе Момчил при Гладиаторите. Та да ми е лесно.
Крум е виновен.

# 1 974
Момчил беше първи придърпан от Сините, след като Калоян и Цвети прецакаха Червените. Нищо, че Крум нито него, нито Мишо искаше в отбора си Grinning

Но това да избереш Мудева пред Мария и Теди, защото Цвети ти е прошепнала нещо, не го разбирам.

# 1 975
Ама нали Цвети беше безгласна буква и за нищо не я слушаха.

# 1 976
  • София
Както не я слушат, така изпратиха Цецо да си ходи заради нейното шу-шу.

# 1 977
Момчил, в крайна сметка, от къде е ? От тук разбирам, че е от Пловдив. Във визитката му нищо.

# 1 978
За Цецо пък какъв грях има? Тя не е гласувала за него, нито го е пратила там.

# 1 979
Гарганела, вярно! Аз гледах клипа ама забравих.

Ако Момчи е от Пловдив пускам хрътките 😁

Общи условия

Активация на акаунт