💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 467
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 950
  • софия
Добра среща, диванна армия. Слабчето болно на куче и кафе няма и пиене няма тези дни, но със сетни сили водя един екзорсист, че вампирясахте.
 После ще се пробвам да изгледам снощната серия.
 Сони, радвам се, че ни настигна.
 И на мен ми липсва Алия, много любимо другарче беше и светъл лъч в темата.
 Мляко с шоколад, само зарад теб ще възкръсна и ще пусна, хахахах. Разбирам те, сестро.
 Само не разбрах, всички ли тази седмица ще са с имунитет или тцъ. То половината каст ще трябва да е имунитетен.

# 1 951
  • Дубай
Едва ли всички ще са с имунитет, а според мен не е  и редно...В крайна сметка, те са си пълноправни членове- просто идват от разпадналото се племе. Ако имат имунитет всички нови в племената, би следвало и да не могат да дадат   глас.

# 1 952
Досега всяка година новите попълнения след разпадане на племе, са били с имунитет. Но правилата не са това, което бяха...

# 1 953
  • Sofia
Не вярвам половината народ да е с имунитет днес.

Все пак не разбрах едно нещо. Защо мъжете и от двете племена всички минаха, заради което Крум мина два пъти, а Цвети се ошумули и не мина, а пуснаха смесени двойки?!
Разбрах, че в началото се е казало, че една жена пропуска и тя удобно се е самопредложила, за да й се налага да се млати по терена, но не схващам логиката на продукцията. Например Дени можеше да мине втори път и да дръпне Цветка.
Защото,според правилата,рундовете бяха 8.Ако беше минавала и Цвети,щяха да станат 9.
Или един мъж трябваше да мине два пъти,или една жена.Явно са предпочели да е мъж,за по-интересно.При Цвети не мисля,че щеше да има изненада от развоя.

п.п.Освен ако не питаш защо са такива правилата.Тук вече няма кой да ти отговори.😉

# 1 954
  • София
Момчил беше много тих на вчерашната битка Simple Smile да не са го сменили с друг човек?
Обикновено се дере при победа, а снощи - тишина. Притесних се Simple Smile

# 1 955
  • София
Но пък каза пак нещо за сития лъв. Grinning

# 1 956
  • София
Ама само на синхрона, не го изкрещя пред всички на арената. Може Марто да е почнал с уроците Wink

# 1 957
Играта е нагласена за сините, дето са:
1) По-тежки
2) По-сити
3) Имат професионална джудистка шампион и трениращ жиу жицу

Но червените имат хъс и сърце. Крум разнесе по-тежкия Мишо, а ето сега и Рълев какво прави.
Айде момчета!

Тук няма да се съглася. Все едно да кажем, че доста други игри бяха нагласени за червените: всички игри с плуване, с теглене, когато Гладиаторите имаха маса, маратона на смъртта... Това е само една такава игра и веднага: нагласена била. Ами много неща явно са нагласени....

Явно е и нагласено Мастагарков да ходи през ден на битки, докато други играчи са доста по-отпочинали.

Относно професионалните предимства - това беше изборът на Крум.

И докато аз на въпрос 3 гласувах с Момчил и Крум, ти, Дяволо, съм сигурна че си гласувал с Рълев и Крум.

Благодарна съм за воденето на темите, но нека да се знае, че дори не се стремиш да си обективен. Предполагам и с цесекарството е така 😉

# 1 958
Относно Крум, сам е виновен за хала, на който са той и племето. Първата и главна грешна стъпка е пращането на Михаил при жълтите. Ако беше пратил Цвети, щеше много да отслаби племето на жълтите в териториалната битка и предимството им на трасето щеше да е още по-голямо /те макар и с Цвети бяха първи, пък без нея щяха да са ехеее/. Съответно преднината им щеше да компенсира падналото топче на неговия съзаклятник Калоян и Михаил, за разлика от Цвети щеше да си вкара по-бързо топчето /както го направи при жълтите/. Съответно така им се изплъзна резиденцията и първото място - заради тази грешка. Мисля, че ако бяха първи, Крум щеше да е спокоен и щастлив и да си спомни какво е казал Момчил на терена - че Гатьо мисли, че Момчил ще е добре при гладиаторите и щеше да го вземе при тях. После две жълти момичета, от които Цвети между другото щяха да имат при тях - Оряшкова 100% щяха да я дръпнат при първият си избор сините. И накрая - ако бяха първи, щяха да са запълнили квотата от 8 души и сега Виолета нямаше да е при тях Grinning

И нещо да се посмеем. Някой беше пуснал по-напред линк да се полюбуваме на Гого на същата тази игра преди година. Полюбувах му се. Но си и припомних Касим, който беше отпъждан като досадна муха от Лефтеров Grinning /на 6,30мин./:

# 1 959
Крум си е намерил нова работа. Каза ни: на нова работа съм и ще попитам работодателя дали ще ме пусне за турнира.
Пиша го по повод напускането му заради Игрите, което обсъждахте назад.

# 1 960
  • София
Тц, гласувах за Момчил и Крум, защото обективно се отличиха спрямо другите. Simple Smile

# 1 961
Още нещо, като върл цесекар, този нов рефрен дето са го започнали сините с какви са очите на Апостола, какво е морето и небето и т.н. доста ме дразни ама доста...

Точно казах на мъжа ми след тоя рефрен, че остава Гладиаторите да запеят Сърца червени и гася телевизора.

# 1 962
  • Дубай
Тц, гласувах за Момчил и Крум, защото обективно се отличиха спрямо другите. Simple Smile
Предвид двубоя на Рълев с Мастагарков, смятам, че и той се представи на ниво.

Машинки

# 1 963
  • София
Да, разбира се.
Ама трябваше да бъде труден избора. При 3 опции щеше да е много лесно.
Излиза, че съм доста обективен, защото Рълев си ми е на двата полюса. Wink

# 1 964
Дяволо,напиши нещо за спортната кариера на Момчил,ако знаеш де.
Беше ми интересно да прочета за Рълев.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт