💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 428
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 085
Има една голяма пробойна в плана на Вили. Мудева ще излети в петък и замина 1 глас Joy
Дори Цвети ще я бие, освен ако няма плуване де

# 2 086
  • Брюксел / София
И на Рълев не му е лесно с РадКо Wink
Мн е смешен! Рълев се чуди как по-просто да му обясни. Задава му насочващи въпроси, но Радо не може да мисли толкова напред Simple Smile

# 2 087
За да го направят най-лесно за Мудева,  трябва да номинират мидите от чистилището
😂😂😂

# 2 088
Горкият Рълев Joy Много харесвам Радо, но просто миличкия... тез неща със съвета са му много далеч.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 04:29 от siana_

# 2 089
  • Другата България
Мудева срещу Цвети....евентуално...аз не бих била сигурна, че Цвети ще победи.
Освен ако не са нагласили играта като за нея.

# 2 090
За мен Рълев ще се коалира с Виолета и Крум и неговите хора ще си заминават един по-един.

# 2 091
Аз лично не бих изтърпяла Радо. Медал за Рълев, че още не го е от свирил, а продължава да се чуди как да го опази

# 2 092
  • Sofia
Много синхрони вече се събраха на Рълев относно доверието му към Радо... Нещо ще има там в бъдеще, няма да устиска коалицията им докрая, единият ще предаде другия. Интересно кога, как и при какви точно обстоятелства ще се случи.

# 2 093
  • Другата България
По-скоро с Виолета и двете жени.
И ще изгонят Крум.
/и не, никой не ми е казал и нищо не знам, просто предполагам/.
Много синхрони вече се събраха на Рълев относно доверието му към Радо... Нещо ще има там в бъдеще, няма да устиска коалицията им докрая, единият ще предаде другия. Интересно кога, как и при какви точно обстоятелства ще се случи.
Това снощи с теб го предположихме, аз отдавна си го мисля.

# 2 094
То па една коалиция - Рълев и Рълев. Радо е някъде в пространството. Не знаеш в един момент какво ще реши.

# 2 095
  • софия
Калоян за кого гласува? Не го ли дадоха?
Той се стресна от Вили и най-вероятно хлипа в ембрионална поза зад пейките.

# 2 096
Радо голям шемет, чак не мога да му се издразня 😅. Рълев ще застане на челна стойка за да измисли някаква схема, само и само да го спаси. А той човека е над нещата.

# 2 097
  • Брюксел / София
Е, то това ще е в реда на нещата: на Рълев в един момент да му писне, все пак няма как да си играят само двамата, както наивно предложи Радо. Рълев има нерви от въжета, то са разговори, то са обяснения, разбирания и уговаряния, и после на съвета - Радо си прави какво иска, малко в стил мастагарков. Не се играе така.

# 2 098
  • Варна
Радо изобщо не е в играта, той си се рее някъде...
Не знам дали има по слаб играч в сегашните племена от Мудева, може би  само Цвети..

# 2 099
Колкото и грозно да звучи, аз ако съм на мястото на Рълев ще зарежа Радо. То па бива и бива

Общи условия

Активация на акаунт