💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 573
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 130
Какво пак нарочиха Мастагарков, ве. Не стига че и сега е готов да отиде на индивидуална... Разочарована съм от разговорите.

# 2 131
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Всеки един играч стига да реши продукцията може да бъде бутнат и да му намерят цаката. Продукцията иска самия играч да е атрактивен и интересен и извън терена и социалната игра поне малко да я умее.

# 2 132
Радо трудно ще го бутнат в игра.
На многокомпонентно трасе не виждам кой може да го бие.
Хайде да не го отписваме така лесно.
Той и за това не му пука особено. Simple Smile
Аз мисля, че ще се представи доста зле на пряка елиминация.. освен, ако не е само плуване. Момчи го разнасяше като пръскачка из лозе по плажа..

# 2 133
  • София
И макар, да е далеч още до обединено племе, Топ10-Топ8, особено при червените вече 6/8 играят за себе си (както могат). При Елдърите ги отброявам поне на 4/8 - там има силни люде, но добри и не толкоз притворни и още май са в стадната "стратегия".

# 2 134
  • София
Тая Виолета, не знам каква бизнес дама е, но не й отива да обижда хората. Тоя бил черво, оня бил ленивец, тая такава... Човек трябва да е малко поне възпитан на тази възраст

# 2 135
Какво пак нарочиха Мастагарков, ве. Не стига че и сега е готов да отиде на индивидуална... Разочарована съм от разговорите.
Не отчитат, че наистина му се насъбраха нагъсто тежки битки и натрупа умора.

# 2 136
  • Варна
Момчил бил труден, щото Радо лесен...
Цвети хич не е цветарка, но е дечко - взе да се обяснява на харпията, пък и играе в коалиция, която по същество е физически слаба.
И пак да напомня, че играта е индивидуална - ако ще фурнаджийски лопати да го играят, ако ги води напред, значи е правилно. Ние тука балтавим щот сме навън и ние широчко около врата. Добро-зло, мъжко-не мъжко, малко прилича на американски филм, ама те са далеч от реалността.

# 2 137
ех тоз умник бе 10 пъти го повториха

# 2 138
  • София
На Крум винаги ми е харесвало, че когато не знае нещо дава шанс на другите. Никога не е Аз, аз, аз. От всичко разбирам и за всяко нещо трябва да дам мнение... Simple Smile

# 2 139
"Калоян и Цвети трябва да отидат към масата, а те отиват към финала.." 🤣😂

# 2 140
  • Варна
Тоя бил черво, оня бил ленивец, тая такава... Човек трябва да е малко поне възпитан на тази възраст
Това е типично за хората с.такъв характер. А относно възрастта с напредването става по зле. Лични наблюдения..

# 2 141
На 100%

Това сигурно ли е, че Рълев и Вили се познават извън формата?
Аз съм го пропуснал това. :о

# 2 142
  • София
Аз мисля, че ще се представи доста зле на пряка елиминация.. освен, ако не е само плуване. Момчи го разнасяше като пръскачка из лозе по плажа..

Хехе, най-добрия плувец в историята на ИВ, на 5 място в кросфит състезанието на Фифо.
Добър на пъзели и пипкави неща, както и на баланс. Халки минава с лекота и т.н.
Радо ще ги пердаши всичките в Максимала.
А в Игри на волята и аз ако отида мога да бия Новак Джокович на тенис... Grinning

# 2 143
  • Другата България
Joy
Радо и в Максимал ли ще участва??? Откъде това инфо?

# 2 144
Имам чувството, че ще паднат отново Гладиаторите. В началото на епизода не показаха нищо от настроенията при Старейшините… Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт