💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 394
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 295
Май на никой не му направи впечатление че Рълев заобиколи 3 пъти лабиринта (само последното преминаване не го направи), а пък Мартин не го направи нито веднъж, там Рълев изгуби доста време.

Ако е не е трябвало да се почва от средата защо не казаха на Рълев да не го прави или ако е трябвало защо не са направили забележка на Мартин да го прави.

# 2 296
  • София
Уфф, моля ви дами, не така рязко с бутонките към някои новодошли в темата.
То нали това е идеята, да се регистрират нови и нови хора, да се разраства темата и форума. Иначе ще сме само ние, едни и същи хора вечно... Хаха. Ами това е кръговрата на живота, ще идват нови звезди, ще никнат нови и непознати никове и т.н. Напълно нормални и логични неща.
И не всеки ник е задължително участник. Освен това, никога не може да се докаже. Ако пък е, какво лошо? Нека си пише на воля, защо задължително трябва да се пита, Иване ти ли си, Петкане ти ли си. Все едно ще ви кажат. Не са и длъжни да го казват. А и не вярвам да са участници, а просто нови хора, които са чули за темата, дошли са да коментират Игрите и ние как ги посрещаме?
Гоним хората така, не ми харесва, моля ви. А сред новите членове във форума може да има хора, които да има какво да кажат и да обогатят общата картина.

Simple Smile

# 2 297
Днес червените бяха много бавни на трасето. И замотаването на първото топче на Рълев - загубата беше ясна.
Очакван съвет на червените (за зрителите, кака Вили леко я изненадаха). Утре който и да излезе срещу Мудева, ще я бие.

Diavolo, знаем, че си плувец, ама защо пък трябва плувец да печели? Да, съгласна съм, че за да си победител, трябва да можеш да плуваш, ама това не е основното (въпреки, че е задължително според мен) и няма нужда да си мега добър. По тая логика няма и нито един гимнастик спечелил, пък я гледай колко такива елементи има. Трябва да печели играч с комплексни качества. Не да си супер сила в един елемент, а на всичко друго гола вОда (да, Калояне, теб визирам).

Прозвуча ала Гатьо и за това беше прав? (Радо) 😂

# 2 298
  • Другата България
Следя внимателно всички сторита и публикации.
Крум е със специален статут. Ами явно има защо, не мислите ли?
Не.
С никакъв статут не е Крум.
Аз също следя сторита и публикации, и дотук всеки  се изказва ласкаво за всеки, с изключение на Гатьо, но той си е ...Гатьо.
Отново ще кажа, че мнението на зрителите за Крум не е положително. Не само тук се забелязва, а и във ФБ. Зрителите правят рейтинга, не участниците. Blush
Нито е хан, нито е бушмен, още повече е с някакъв статут. Обикновен човек, който си е повярвал, че може да стане звезда. Да, ама не. Зрителите ще запомнят повече Цецо, примерно, отколкото Крум.

# 2 299
  • Sunshine state
Не виждам тук какво лошо е направила Цвети тук. Вили просто пак хитрува и я нарочи
Ама точно! Въртя, сука, та да изкара друг виновен за нейните си схеми. Еййй.. отровна е отвсякъде!
Радо затвърждава мнението ми, че е абсолютен гьон сурат. 😂
Искам Мудева да си ходи утре, независимо срещу кого играе. Освен ако това не е Виолета, но пък тогава и двете, ако може.. 😋😳

# 2 300
Е, то Виолета ако отпадне скуката ще вземе връх...то и сега е скучно и се знае кажи речи какво ще стане какво остава ако сме и без нея Grinning Grinning

Истината е, че Виолета и Гатьо сами изнесоха сезона, поне за мен. И Марто ама по-малко Grinning

# 2 301
Ето анкетата за днешния (от 19-ти октомври) епизод
Аз ще го гледам след малко.

Кликнете картинката.

... 3 часа по-късно:   
Изгледах го - една от любимите ми битки. Въобще, много харесвам битките с вързани очи.

Първия съвет на гладиаторите - скучен, без мислещи хора (обзалагам се, че Ванката т.е  Ауткаста ще го коментира това с детайли)

Мудева, тази кокошка за 17-ти път се жалва от нечие "шушу мушу".

Рълев:  Виолета много ми харесва като жена!
Аз - пляскам се по челото.

И накрая - може ли някой да ми обясни защо двете Теодори са в бордо екипчета???
По силата на каква логика ако не скрънзливостта на Фродо?

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 07:37 от Soney

# 2 302
Много забавен лайф с постоянни закачки към Мастагарков за прическата от Мишо

# 2 303
И на мен от промото фигурата до Мудева ми заприлича на Рълев.
Определено по тена може да се предположи с голяма сигурност , че е Рълев !!

# 2 304
Вчера много късния лайф на Рълев, Марто, Крум и Мастагарков беше вярно забавен. Най-задаваният въпрос отдолу беше заедно ли са Рълев и Дени? Първия път той замълча рязко, всички също, засмя се и Марто май му каза хайде отговори на хората и той вика "какво да отговоря, като не знам такова нещо, само пишат разни неща за мен." "Бил съм открил кабинет със 100- те хл. печалба" и някой "е то мястото само не можеш да купиш за толкова" и той, вика "ми да". Бяга от въпросите за Дени, не иска да отговаря, но то скоро ще се разбере, ако са заедно.
Много обиждаха Крум и той се ядоса, че го наричат грозен и супер обидна вулгарна дума. Направи коментари. Рълев се ядоса, че хората обиждат Никол и каза, че тя е най.добрия и чист човек, който познава. Крум каза, че хората, които обиждат са кофти и се възмутиха как се обиждат жените от шоуто.

# 2 305
Според мен Рълев доста умело и незабележимо бойкотира играта вчера. С първото топче даваше разнопосочни команди на Цвети за вдигане и сваляне на дъската и предпочете дългия път през лабиринта, за да забави играта и второ, прекара ги да обикалят повече по трасето. Повтаряше имената най-вече на Цвети и Крум на топчето все едно бъркат, за да може да има мотив за номинация. Да видим как ще обоснове гласа си довечера.

# 2 306
Същото си мислех и аз, че бойкотира. "На ляво, не бе, в другата посока." 🤣
Зъбар, да бърка ляво и дясно...
Добро утро, млади хора.
Най-накрая смогнах да ви изчета.

# 2 307
Радо не е отборен играч и това ще му коства главата в един момент. Много е силен и физически и ментално, но в стратегиите е пълна скръб за съжаление.
Симпатизирам му, но шансовете му рязко намаляват от факта, че не умее да гъвкав и играе индивидуално без да следва стратегията на хората, с които играе.
Днес го направи за втори път, след като преди в последния момент пак си промени вота, който бяха решили с Мишо и Рълев. Тогава и сега съдбата бе милостива и му се размина, но веднъж стомна за вода, втори път....

Аз си мисля,че Радо е разчитал на Мишо да прави стратегии и да е мислителят в тяхната двойка и така спокойно да си играе игрите и да си разчита на физическите качества.

Оооообаче, продукцията не е имала намерение да прави шоуто толкова лесно и в полза на роднините и набързо ги раздели ( а и в последствие направи всичко възможно да попаднат в различни племена), а Радо просто не успя (или не поиска) да се нагоди спрямо новите условия и си играе както си е намислил.

Наистина има много tunnel vision, не е гъвкав, късмет е че попадна на Рълев, а не някой като Крум или Калоян, примерно, защото с последните нямаше да му се случи това реене в небитието, набързо щеше да е насмотан и пращан на пангара.

# 2 308
Досега имах някакви резерви към играта на Рълев и общото му представяне, но от снощи вече съм му фен.

Освен това не вярвам, че има връзка са Денислава. Цялата интрига тръгна доколкото си спомням от една снимка в кола, правена от Дунева. Виждаха се две ръце, леко приближени и пишеше нещо за Рълев и Денислава. Но точно тогава Изгубените си бяха направили срещичка и най-вероятно на снимката бяха ръцете на малкия Рълев и Денислава. Силно ме съмнява и с него да има връзка, просто понякога се случва ръцете да се доближат, а другарчето на задната седалка да види удобен момент да си направи майтапчийска снимка.

# 2 309
  • София
Радо има само една цел в Игрите и тя е Крум да отпадне преди него Grinning Единствено кълве като му споменат за Цвети. Няма такъв маниак.

Жалко, че малко или много спъва стратегиите на Рълев. Но вярвам, че Ванката и така може да се справи. Минава обаче с лек съюз с Маман.

Иконом, кафеееееее моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт