💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 315
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 280
Не хранете така Цвети.Тя се шашна от агресивното предложение  на Виолета към тях трите и още повече се шашна,че Мудева и Теодора веднага й стиснаха ръка и се съгласиха да са с нея.Цвети инстинктивно й подаде ръка.После естествено ще каже на своите хора какво предложение са й направили.Да го скрие ли?А Виолета е нагъл манипулатор и мачка хищнически.Обвинява Цвети,че лъже,а не е вярно.Това някой да ми каже,че лъжа и да ме упреква в интриганство,когато не е така,само защото не съм му тръгнала по свирката ,много ще ме ядоса!

# 2 281
  • София
Теди е много хубава, силна, спортна, но като си отвори устата, всичко свършва. Не може да се изкаже гладко. Даже никак не може да се изкаже. Добре е, че мълчи, за разлика от Мудева, която е надарена със същите ораторски умения, беден речник, но пък много й се дърдори. Едни анализи, разсъждения...

Добре, че мълчи Теди, че като заговори е трагедия. Аз и без това й имам зъб откакто се метна на Момчи Wink

# 2 282
На лайфа Рълев каза, че нито за миг не съжалява, че е играл с Радо. Каза че бил чиста душа или нещо от този род. Много мило се беше усмихнал, докато говореше за него.
И четиримата казаха, че Момчи им е фаворит.
Имаше въпроси, дали Рълев и Дени са заедно, Рълев само се усмихна мълчаливо.

# 2 283
  • Sofia
Харесвам и са ми интересни: Момчил, Рълев, Радо, Мишо, Теди, Оряшкова, Вики.

Не харесвам, но са ми интересни:
Марто, Мастагарков, Дени, Виолета, Крум.

Нито ги харесвам, нито са ми интересни:
Калоян, Цвети, Мудева, Дунев.

Първите двама са ми любимци и фаворити. Да се знае, за който ни чете!  Smile

# 2 284
  • SF
С едно разместване: Мастагарков качвам на горния ред - много е силен и красив! А Оряшкова свалям на неговото място.

# 2 285
Честно казано мен Крум въобще не ме дразни, за разлика от Вили, която се познава лично с повечето и Вечно скатаващият се Дунев. Дени добре се е ориентирала към Рълев😆😆😆

# 2 286
  • София
Само по един ли ще отпада на седмица сега? Има доста плява, да се поразчисти малко.
Да почнат с Дунев и Оряшкова. Тя, душата днес даже коалиции взе да прави, ще припадна.

# 2 287
  • SF
Честно казано мен Крум въобще не ме дразни, за разлика от Вили, която се познава лично с повечето и Вечно скатаващият се Дунев. Дени добре се е ориентирала към Рълев😆😆😆

Дунев май е предупреден, че на следващия съвет заминава на елиминационна битка, за да се докажел.
Мартин е свършил тази работа.

# 2 288
Цвети ми беше от фаворитите след като минаха епизодите с визитките. Казах си "ето най-накрая подготвена и целеустремена жена", но от тогава нататък само ме разочарова. (Дори не споменавам фобията й от вода) Отчужди се от Амазонките и не можа да се сприятели с никоя от тях, после при Гладиаторите провали отношенията си с Радо и Рълев, сега двете Тедита и Виолета я ненавиждат и на всичкото отгоре собствената й коалиция също не я долюбва. Добър човек е, обаче тотално й липсват социални умения. Дори Радо си има един Рълев зад гърба. Цвети си няма никой и на никого няма да липсва, ако отпадне. 😕
Абе и Цвети е разочарована от теб,а и много други.Не си рави труда с 2 мнения във форума да създаваш интриги.Не се крий.Отговори коя си!??

# 2 289
На днешната битка Мартин се справи страхотно, не мога да си кривя душата.
Но факта, че е връзкар ми пречи да го харесам и да съм обективна към представянето му. Все подозирам, в повечето случаи с основание, че го бутат от Продукцията.
Но прави и добри игри, за което адмирации. Първо, че не е спортист, както мнозина от участниците, а и не е първа младост, не че е престарял, но на фона на 20 годишни младежи си е ветеран в сравнение с тях.
Но все тая не мога да го харесам, поради вече споменатите причини.

# 2 290
Мартин каза,че са се били разбрали в племето да не пипат Дунев,защото са имали надежда да се съберат с Никол.
Много забавен лайф с постоянни закачки към Мастагарков за прическата от Мишо.Рълев тактично отклони въпроса дали са заедно с Дени,което ме навява на мисълта,че вероятно има нещо между тях.За Радо беше категоричен,че му е брат и за миг не съжалява,че е играл с него.
Всички се изказаха много ласкаво за Никол,защото е прекрасен човек и истински герой да издържи този ад.

# 2 291
  • При семейството си
Изгледах епизода.
Ако Радо беше гласувал по друг начин, щеше да плюе на брат, ценности и т.н. Тук, той няма друга, печеливша стратегия.
Рълев няма много избор, хем държи на някаква преданост, хем се опитва да играе…вярвам ще успее.
Крум съвсем се замота в стратегиите. Не ми е любимец, но жалко.  Жалко и за цялото племе.
Не ми се гледат поредните женски, други коалиции, небазирани на нищо, но явно ще трябва.
Виолета, не, няма как да я харесам. Не е толкова слаб играч, но ми е прекалено агресивна и пренавита….без особено основание.
Не искам да гледам предрешени битки, територии и т.н..

# 2 292
Мартин не ми е фаворит, но ми е топ интересен играч. Добър в битките, отишъл е подготвен, добър лидер, раздава се за племето, добър е в социалната игра. Яко си плете мрежата, дърпа конците, ня моменти груб и агресивен, но без да изпростява като Виолета и без подлост и мишкуване. Много интересен характер е, манипулатор и с чувство за хумор.
Иначе фаворити са ми Момчи и Рълев. А с Калоян и Цвети много се забавлявам- вечно са толкова неориентирани.

# 2 293
  • Sofia
Esmee, Мастагарков го местя нагоре-надолу със същите доводи. Малко твърдост в характера не му достига, за да ми се закотви на първия етаж Simple Smile

# 2 294
  • София

Всички се изказаха много ласкаво за Никол,защото е прекрасен човек и истински герой да издържи този ад.
Ама те повечето не я познават, виждали са я веднъж в самото начало ..на първата битка..😆  След излизането може да са се опознали и тя да им се е оплаквала..

Общи условия

Активация на акаунт