💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 401
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Мудева ми е далеч от красива. В тяло особено. Даже понякога я гледам и се чудя какъв модел е. Има изгърбена стойка (често я дават в профил и се забелязва), издължен торс спрямо набити крака и едро, тромаво дупе.
Денислава и новата Виктория са къде-къде по-добре в тяло от нея. Слаби, стегнати, с добре оформени крайници, изправени гърбове. Спортни фигури.

Е не така. Мудевица е красавица, има талия на оса, извивки, чиста кожа. Но е на 22 все пак Imp Нека чукне 30, даже не 40 и пак ще си говорим. Рускините се трансформират в годзили на тая възраст Wink

# 2 386
Виолета и Рълев се познават става ясно, не го крият и другите знаят. Това май ще потвърди моята теория, че кастинга на двойките е бил отделно от самостоятелните участници. Предполагам там са се "харесали" и допаднали, особено, ако голям Рълев е споделил добро отношение към коалиране с дами в играта. Вили и Дунев също е възможно още на кастовете да са се открили като сродни родителски души. И тук ми хрумва, че Васко и Момчил са били резервирани и не особено разговорливи с останалите, откъдето и в играта дойде това нарочване.
Друго интересно, че Никол за трета година кандидатсва, т.е. още първия път е била с нейната приятелка Елизабет, но квотата е покрила само Бети, така че в този сезон Никол не заема ничие място, просто се е вписала в концепцията за сезона.

Доколкото помня потребителката Aaliyah беше върла фенка на Гого, но като взе да набира инерция Алекса, тя плавно започна да реди пламенни слова за него.Smiley Това мисля не се хареса в нейния сезонен блясък в темата.

# 2 387
А световно по борба ли е, та да ги карат да се борят?
Защото има само трима борци от целия каст.

Няма значение, плуването е основата на всичко. Има три основни неща: плуване, халки и пъзели. Трите най-важни неща. И най-даваните в игрите.

Еми не, ще се натъкми някак си. Схеми могат да правят ама игра ли да не могат? Ако искат всичко могат.
Излизат добър срещу добър или жилетка срещу жилетка, а и жилетките бяха предимно в един отбор само. Червения.
В момента в играта пък остана само една жилетка и тя е Цвети.
Която спокойно може да скипне играта, както например направи с борбата за ринга онзи ден.

е халки, айде сега, халките са техника сам виждаш как Марто, който е един от най-слабо физически подготвените ги минава без проблем за разлика от по силни, като физика играчи.
Е какво борене бе това, само Оряшкова направи борене, останалите са надиграваха и дърпаха или надбягваха.

А представяте ли си този Дунев от 92-а/96-а да беше в играта - сегашните герои щаха да изглеждат нелепо Simple Smile

# 2 388
  • Другата България
Аз мисля, май и съм го писала, че всъщност Никол именно сега се е вписала в концепцията им /Cafelate, точно/, и Дунев просто е влязъл заради нея, един вид това е било условие да вземат Никол. И продължавам да смятам, че Дунев е с малко по-специален статут, мислех и че Оряшкова е така, но вече за нея не съм сигурна.

# 2 389
  • София
Довечера очаквам Мудева да отпадне, което ще е добре дошло за Рълев. Тъй като нито той, нито Радо гласуваха за нея, то лесно ще могат да придърпат Теди към тях и заедно с Вили и капитанството, което очаквам да вземат другата седмица, предвиждам отпадане един по един на другата коалиция. Даже смятам, че нито един от тримата-Крум, Калоян и Цвети - няма да стигне до трета фаза или най-много един от тях.

# 2 390
  • София
Какъв сладур е бил този Дунев през 92 година Simple Smile
След снощната игра няма никак да се изненадам, ако Мартинчо вземе, че спечели сериала.

# 2 391
Очаквам да ме набиете, но аз харесах влизането на Виолета при червените.
Само тя можеше да обърка малко ситуацията в това скучно племе.
От първия ден шестимата гладиатори се държаха като аборигени. Мачкаха и унижаваха Рълев и Радо по недопустим начин - и шестимата са с много комплексарско поведение.
Недостойни са според мен - агресия, липса на смелост(страх от индивидуални битки), липса на доблест (ние можем да правим така, ама вие нямате право), чест (спазваме си мъжките думи само ако ни изнася).
Позорно представяне за мъже типична байганьовщина.

Цвети - от представянията я харесах най-много от всички участници. И така чак до трети епизод - много сгреших.
Мрънкаща, вечно недооценена; постоянно, очакваща подкрепа и защита; абсолютно отсъстващо чувство за вина; лицемерка.
Нямаше нищо против да е троянски конНИК, и да снася информация, но иначе не лъже и играе честно?!?!?
Прие участие в три коалиции без да се замисли и остана в коалицията, която я предаде с обещание да номинират себе си , но не и нея.

Мудева - хареса ми поведението й до момента на събирането с Румен Радев (много недостойно представяне). Влюбена жена  - повярва на думите на гаджето и започна да води неговите битки.
Разочароваме, но я разбирам. Очаквам да отпадне днес.

Мартин - интересен ми е, но не харесвам играта му. Подъл, хитър и непредсказуем.

Дени - злобна и хлъзгава. Доставя ми огромно удоволствие да гледам игрите й, хъса за победа, радостта от победата. Не се предава никога(наследство от мама)

Радо - страхотен играч, който не знае къде се намира. Заслужава си Рълев да спре да играе с него.

Виолета - твърде агресивен и изнервящ начин на комуникация, но умее да закриля, да не предава, умее да преценява хората и ситуациите по-добре от всички участници. Много интересна, много силна и подготвена особено за годините й.

Фаворитите ми са Момчил и Рълев. Много силно представяне до този момент. Искам финал между двамата великани на този сезон.

Всички останали са ми безлични - силни, но безинтересни.
Извинете ме за дългия текст😕

# 2 392
  • Другата България
Аз също харесах влизането на Виолета при червените.
Точно защото раздвижи нещата на “тихия фронт“. Много хегемонично беше станало с Крум.
Аз съм си за сървайвърска игра, не заради друго, а защото съм се убедила, че в този сериал няма как да спечели най-силния и най-подготвения физически. Просто няма да му позволят. Затова /банално е вече/ си го гледам като шоу, и именно заради стратегическите ходове, макар и да се превръщат в интриги понякога. Затова и ме е яд на егоцентризма на Крум, който ако все пак беше взел Мишо, пренебрегвайки личната си неприязън към братята, щеше вероятно да стане много по интересно и непредвидимо с оглед вероятната коалиция мъже-жени. Тогава Рълев можеше и да не заиграе с Виолета, на мен лично щеше да ми е много интересно да гледам интелектуален сблъсък Виолета - Рълев. А сега двамата ако обединят умове, а и сила, наистина става предвидимо. Най-голямата интрига се очертава около това ще ли и ако ще, кога Рълев ще се обърне срещу Радо. Аз все си мисля, че този момент ще дойде, и то именно Виолета ще убеди Рълев, че Радо вече ще е ненужен, когато му дойде времето. И ако той предпочете нея вместо Радо, нещо като Йори един вид, като Вики и Алекса, то ще му дам заслужена похвала с оглед стратегическа игра. Няма да ок от човешка гледна точка, но то две добри няма.
Радо и Рълев са ми като Юлиян и Пламен. Помним как с това, че Юлиян все пак накрая се обърна срещу Пламен спечели неодобрението на 90% от зрителската аудитория. Но го направи финалист. Няма да се учудя, ако с Радо и Рълев се получи същото. Но зависи и от други обстоятелства, разбира се, и от етапа на играта.

И пак да си кажа, че според мен Виолета ще е жената, която ще стигне най-напред от всички жени. Не Денислава, не и Теди. Виолета.

# 2 393
И аз да се изкажа за Мудева - браво за циците и тънкото кръстче, естествени красоти Grinning Обаче на някои кадри, явно е без сутиен там, така да си личи, че си увисват, а е само на 22 реално. В бюста Ива определено я бие.

На мен Мудева иначе си ми изглежда между 26 и 28 годишна.

За стегнато изправено спортно тяло също изобщо не се пласира. А и е леко грубовата.

# 2 394
И аз да се изкажа за Мудева - браво за циците и тънкото кръстче, естествени красоти Grinning Обаче на някои кадри, явно е без сутиен там, така да си личи, че си увисват, а е само на 22 реално. В бюста Ива определено я бие.

На мен Мудева иначе си ми изглежда между 26 и 28 годишна.

За стегнато изправено спортно тяло също изобщо не се пласира. А и е леко грубовата.
Ива е плувкиня. В гърдите и има достатъчно солидни мускули,  които да ги държат във форма. Досега не съм виждала плувкиня с увиснали гърди /не и на тази възраст/.
Мудева има едно характерно изгърбване на раменете навътре, което е много нехарактерно за момиче, занимавало се години с танци /ако не се лъжа - спортни танци/. Според мен е следствие неувереност,  колкото и да го играе намахана. Така или иначе ще си ходи, защото отдавна и се изчерпа сюжетната линия и навлезе в етапа фонов шум.

# 2 395
Еееее, Цвети не оправда и моите очаквания, ама нито е лъжкиня, нито лицемерка. Тя не стана троянски конНИК, сама си каза, че няма да ѝ се получи. След разрива с Радо си каза на Рълев, че вече би номинирала плувеца. До реално "предателство" така и не стигна, преди да я пратят на чистилището. Изтъргуваха я, без да знаят какво предложение е получила. А Виолетините инсинуации са абсолютно безпочвени. Старата кранта надуши, че Цвети не я бива в приказките и я надприказва. Не е чак такъв грях да имаш нужда от приятелска подкрепа в труден момент. Или като ги няма приятелите ти - от съюзническа. Това е голямата ѝ грешка, бърка съюзник с приятел. Ама то що народ бърка лицемерие с добро възпитание и интригантсво с необщителност. На голяма част от спортистите значението  на някои думи им се губи. А изглежда и не само на спортисти.

# 2 396
Момчил във визитката при влизане в играта казва ,че иска да купи БДЖ и  да го оправи по китайски модел.Ами  нека   да спечели ИВ  да добие още популярност и да осъществи намерението си.

# 2 397
Момчил във визитката при влизане в играта казва ,че иска да купи БДЖ и  да го оправи по китайски модел.Ами  нека   да спечели ИВ  да добие още популярност и да осъществи намерението си.
Момчил е идеалист,  но предвид възрастта му - простено му е. То държава няма, а мафията ще пусне БДЖ точно на него, нали...Може би един ден, за нашите внуци например,  ще бъде възможно да прилагат добрите практики у нас. Сега, обаче, е невъзможно.

# 2 398
За да сме справедливи към Мудева, Ива винаги беше с доста стегнат спортен сутиен.Така че не може да се съди на коя са по-стегнати. И двете са с хубави, естествени тела.

# 2 399
  • Sofia
Мудева изглежда по-възрастна, да, за прегърбването също съм съгласна. Обаче като цяло я намирам за ок и женствена. Въпрос и на вкус, разбира се. Мацки с квадратни/правоъгълни торсове не харесвам, пък нека са стегнати, тренирани и т.н.
Дунев верно като баща на Манекенчето Simple Smile
Никол сигурно на майка си прилича, съвсем с други черти е, но е чаровна във фейса.

Общи условия

Активация на акаунт