Винаги съм била честна и откровена с теб, дори когато не сме на едно мнение. Нямам причина да съм агресивна, а заради един сериал....моля ти се.
Ето че сме на едно мнение, зрителите не харесват Крум. Участниците, поне това, което аз чета и следя, се надпреварват да се хвалят взаимно, всички. Дори Ситнилска получи хвалебствия, хем я изгониха. Цецо, Ива, всеки отпаднал, Мудев дори....няма /или поне аз не съм видяла/ негативна реакция за никого, само Гатьо не си поплюва.
То не е към теб, и няма да бъде, защото е съвсем нормално всеки да си има любимец, когото да подкрепя. Ама и не на всяка цена, да е в състояние да вижда и недостатъците му. Един играч не остава в историята защото останалите участници сипят заучени хвалебствия за него. Остава там защото ЗРИТЕЛИТЕ го определят като такъв. И веднага ще ти дам пример знаеш с кой - с Юлиян. Недолюбван от участниците в сезона си, но колко сезона вече любимец на зрителите.
, а то е елементарно да се предположи, дори и ти го виждаш вероятно. Кога ще стане не е ясно, но ще стане, и Крум сам ще си е виновен, заради решението, което взе еднолично, не заради Тупарев.

това е "Игри на Волята", а не "Харесай ме". Не всеки влиза с мисълта да печели само позитиви и да бъде най-харесван. Момчил и Мастагарков е ясно, че с тази цел са вътре, но не всеки е така. Аз примерно ако вляза в такова предаване, което за щастие няма да се случи, изобщо няма да съм си поставил фикс идеята да съм харесван от публиката. Напротив, мисълта ще ми е да манипулирам участниците колкото мога повече, особено пък в Сървайвър. Все пак там една от думичките в мотото е НАДИГРАЙ и това е смисълът на шоуто
Препоръчани теми