💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 246
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Aaliyah миналата година също търпя критики заради това, че харесва Алекса, дори съмнения, че е член на семейството му, и по едно време почти беше на път да напусне темата.
Тук да призная, че с чар и сладкодумие, успях да я върна да пише съвсем навреме Stuck Out Tongue
Липсва много сега, защото пускаше готини лафове. Пък и затова сме тук да разпускаме.

Diavolo поне е старо куче медалист и хич не се впечатлява като го тропат Grin

п.п. bengun също изчезна някъде?

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 15:00 от Mandalorian

# 2 371
През седмицата гледах клипчета от олимпийските игри в Атланта и Барселона. Прави ли ви впечатление Дунев на млади години колко много прилича на Мастагарков, все едно му е син.

Барселона 92:
https://www.youtube.com/watch?v=IpiIVyZpVck

Атланта 96:
https://www.youtube.com/watch?v=2bUChwtSCWQ

# 2 372
През седмицата гледах клипчета от олимпийските игри в Атланта и Барселона. Прави ли ви впечатление Дунев на млади години колко много прилича на Мастагарков, все едно му е син.

Барселона 92:

Атланта 96:
Мале, колко е добър! Красота!

Наистина прилича!

# 2 373

Барселона 92:

Атланта 96:
Ай сакън. Жълтите вестници само това чакат. Ще им изкараме думи на хората JoyGrinning

# 2 374
А на мен Мастагарков и новата Вики са ми като брат и сестра в лице Grinning

# 2 375
Мудева ми е далеч от красива. В тяло особено. Даже понякога я гледам и се чудя какъв модел е. Има изгърбена стойка (често я дават в профил и се забелязва), издължен торс спрямо набити крака и едро, тромаво дупе.
Денислава и новата Виктория са къде-къде по-добре в тяло от нея. Слаби, стегнати, с добре оформени крайници, изправени гърбове. Спортни фигури.

# 2 376
Предпочитам безхарактерния Мастагарков пред неуравновесения Крум.
Очаквам да получи паник атака при отпадането си.

# 2 377
  • Другата България
Мери Ан, много агресивно влизаш, все едно Крум ти е откраднал нещо в живота...
Ами мне, не знам какво четеш и следиш, но по-хвалени участници от Денислава и Крум няма. И не, не си го измислям.
Момчил и Рълев също ама те са топ претенденти този сезон. Но са по-обрани там с хвалбите, може би и за да не издават разни неща. Не знам.
Иначе за зрителите си права, но не съвсем.
Зрителите най-много хейтат Виолета и тепърва ще я хейтат още повече.
Крум е сред най-недолюбваните участници, така е. Със сигурност е в топ 3 според мен.
Само че аз това не съм го отричал и не съм писал за това и не знам защо ме вкарваш в този филм, след като не съм писал за него. А и изобщо не ме интересува.
Какво мисли публиката мен не ме вълнува. Аз си имам както винаги мое си мнение и не се водя по ничий акъл или мнение, дори и да не съм в мнозинството.
Агресивно? Към теб? Никога, знаеш, просто ти питаш : “Не мислите ли?“ и аз казвам “НЕ“. Какъв специален статут, това да не е политически екшън? Blush Винаги съм била честна и откровена с теб, дори когато не сме на едно мнение. Нямам причина да съм агресивна, а заради един сериал....моля ти се.
Оставам с впечатление, че питаш нас, зрителите, отговарям като зрител. Как хем питаш, хем аз те вкарвам във филм? Blush Ето че сме на едно мнение, зрителите не харесват Крум. Участниците, поне това, което аз чета и следя, се надпреварват да се хвалят взаимно, всички. Дори Ситнилска получи хвалебствия, хем я изгониха. Цецо, Ива, всеки отпаднал, Мудев дори....няма /или поне аз не съм видяла/ негативна реакция за никого, само Гатьо не си поплюва.
Ти просто си пристрастен, и приемаш лично всичко, казано за Крум. Blush То не е към теб, и няма да бъде, защото е съвсем нормално всеки да си има любимец, когото да подкрепя. Ама и не на всяка цена, да е в състояние да вижда и недостатъците му. Един играч не остава в историята защото останалите участници сипят заучени хвалебствия за него. Остава там защото ЗРИТЕЛИТЕ го определят като такъв. И веднага ще ти дам пример знаеш с кой - с Юлиян. Недолюбван от участниците в сезона си, но колко сезона вече любимец на зрителите.

Това е, нищо лично, и никога няма да бъде особено що се отнася до продуциран ТВ сериал от Тупарев&Ко.

А, и ако говорим за агресивно влизане, твоето със :“знаеш ли нещо“ когато казах, че според мен Крум скоро ще е с намазани ски от стрина и Рълев беше също ...не особено коректно. Намек, че знам, но се правя, че го предполагам. Всъщност, ти го каза за всички, с което едва ли не обвини цялата тема, че чете спойлери Blush, а то е елементарно да се предположи, дори и ти го виждаш вероятно. Кога ще стане не е ясно, но ще стане, и Крум сам ще си е виновен, заради решението, което взе еднолично, не заради Тупарев.
Та предлагам да не се задълбочаваме заради чужди дертове, били сме тук много преди Крум, надявам се и да бъдем /само да сме живи и здрави/ и още време, дори и в различни “отбори“. Blush

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 14:47 от Merri_An

# 2 378
Надкастърите пуснаха лайф. Доколкото разбрах, довечера Туджаров ще ходи при Чакала да му намества файловете по повод съотношението социална игра/спорт в шоуто. Че ще ходи съм сигурна, ама дали точно довечера - не.

# 2 379
  • Bayern
Стана на въпрос и в Чакалкаста, че този сезон участниците не събират толкова популярност като изминали сезони. Кога ли ще разберат, че стратегическата игра е надценена и каквото и да правиш ако нямаш качества на спортист, нямаш никакъв шанс да спечелиш формата. А, и хората харесват именно силни играчи и в дългосрочен план те печелят много повече от просто един формат, а именно една възможност да изкарват доходи от популярността си. Вече след формата от тях си зависи да я запазят и дори да я надградят.

Това със мишкуването и стратегическата игра го харесват хора като Туджаров и Неделчо, които са фенове на Сървайвър. В Игрите е по-различно. Жорката и Фифо ходеха на супер много елиминационни битки миналия сезон и пак стигнаха финала, същото важи и за Юлиян и всички силни играчи през годините. Това не е Сървайвър. Спортната част в този формат е много по-важна, отколкото на някои от феновете им се иска, но така стоят нещата.
Това мнение бих го цитирала на всяка страница ! Много точен коментар ! Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

А относно Крум -
Между другото няма по-хвален участник този сезон от Крум. Не е Момчил, не е Радо, не е Рълев, не е Мартин, не е Мастагарков, не е Цецо и т.н.
Следя внимателно всички сторита и публикации.
Крум е със специален статут. Ами явно има защо, не мислите ли?

Сигурна съм ,че и той си има фенове , но  дет' се  вика тя и Мара Отварачката си има почитатели Simple Smile  
Не се заяждам , Diavolo , не го приемай лично Hands V

# 2 380
  • При семейството си
"Никол Дунев разкри кой е най-големият интригант от Изгубените"
чак в Дарик Нюз от днес: https://dariknews.bg/novini/liubopitno/nikol-dunev-razkri-koj-e- … zgubenite-2363347
Цитат
Кой беше най-големият интригант от Изгубените?

Най-големият интригант от Изгубените? Хммм. Може ли да кажа двама? Васил и Елена. Васил, защото... когато ставаше въпрос за това кой да изпратим на битки, как да го кажа, просто му личеше колко много се сърди. Той не говореше. Уж казахме, че няма да има сърдити, но той въпреки това се сърдеше. Елена, защото тя си е drama queen още от ден 1.

Това момиче наясно ли е какво означава думата интригант?
Добре, че не са я питали и за лицемер 😅

# 2 381
Май само на мен Мастагарков ми прилича на педя човек лакът брада 😁

За Виолета си сменям мнението, малко на мутра отива нейното...и тези интриги и чужди мисли и думи, които се опитва да вменява, ами не е ок. Иначе за нейната възраст- евала за физическото представяне.

# 2 382
Ох ама като почнете с това кой е най-харесван Grinning това е "Игри на Волята", а не "Харесай ме". Не всеки влиза с мисълта да печели само позитиви и да бъде най-харесван. Момчил и Мастагарков е ясно, че с тази цел са вътре, но не всеки е така. Аз примерно ако вляза в такова предаване, което за щастие няма да се случи, изобщо няма да съм си поставил фикс идеята  да съм харесван от публиката. Напротив, мисълта ще ми е да манипулирам участниците колкото мога повече, особено пък в Сървайвър. Все пак там една от думичките в мотото е НАДИГРАЙ и това е смисълът на шоуто Grinning Grinning

# 2 383
Надявах се този сезон при толкова много плувци да виждаме повече плувни състезания и гонки, както и гмуркания.
Но уви, няма.

то това шоу не е световно по плуване, да не говорим, че за мен е грашка да се вкарват професионални състезатели, медалисти и не знам си какви неизвестни шампиони.

Отделно са взели хора, които плуват с жилетки, искаш да гледаш световен шампион до такъв с жилетка ли? Ако всички са като Радо, Калоян, Момчил и Ива да ги пускат на гонки.

# 2 384
  • София
А световно по борба ли е, та да ги карат да се борят?
Защото има само трима борци от целия каст.

Няма значение, плуването е основата на всичко. Има три основни неща: плуване, халки и пъзели. Трите най-важни неща. И най-даваните в игрите.

Еми не, ще се натъкми някак си. Схеми могат да правят ама игра ли да не могат? Ако искат всичко могат.
Излизат добър срещу добър или жилетка срещу жилетка, а и жилетките бяха предимно в един отбор само. Червения.
В момента в играта пък остана само една жилетка и тя е Цвети.
Която спокойно може да скипне играта, както например направи с борбата за ринга онзи ден.

Общи условия

Активация на акаунт