💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 403
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 400
Никол преди няколко години е била слаба и изглежда много добре. Тя си е хубава и сега. Снимките са от нейния ИГ

# 2 401
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мери Ан, много агресивно влизаш, все едно Крум ти е откраднал нещо в живота...
Ами мне, не знам какво четеш и следиш, но по-хвалени участници от Денислава и Крум няма. И не, не си го измислям.

Aми не е вярно.Харесваш Крум и не си обективен в мненията.Същото беше и за русичката Виктория - "интересен играч", попадение на Продукцията не знам си какво.
Видяхме я колко струва в игрите и колко е интересна,нали?

Хвалени и уважавани са също толкова,колкото и други играчи от сезона.
Дени най-много си я хвали Мартин,но това е ясно, защото са станали приятелчета.
Ако трябва да следвам твоята логика,аз бих казала,че Рълев обира най-много овации.

# 2 402
Няма значение, плуването е основата на всичко. Има три основни неща: плуване, халки и пъзели. Трите най-важни неща. И най-даваните в игрите.

Не забравяй кардио издръжливост. Онзи Андрей с това победи.
Халките, както казаха, са чиста техника. Странно е, че повечето участници не я владеят и хабят зверски много сила там. За плуването си прав - който не го може окапва и после не става за нищо.
А пъзелите в 90% решават всичко. Странно ми е защо и там влизат неподготвени???

# 2 403
Откъм кардио Рълев и Крум са най-добрите според мен, след тях слагам Момчил и Мастагарков.

# 2 404
Жени обсъждат гърдите на друга жена - класика Simple Smile

Крум (аз не съм му фен, но го смятам за много силен и умен играч, само да не бе нервак), не знам защо си навлече този гняв на зрителите, той грешен ход не е направил. Може би единствено сгреши, че не взе Оряшкова вместо Мудева. Мишо бе абсурд да го вземе, щеше да е най-големия балък да го направи, 99% от пишещите тук нямаше да го вземат в неговата ситуация, освен ако не се казват Радо Simple Smile

Дени трябва да стигне най-далеч от жените защото е силна, умна и харесвана и знае как да лавира.

# 2 405
Скрит текст:
Крум (аз не съм му фен, но го смятам за много силен и умен играч, само да не бе нервак), не знам защо си навлече този гняв на зрителите, той грешен ход не е направил. Може би единствено сгреши, че не взе Оряшкова вместо Мудева. Мишо бе абсурд да го вземе, щеше да е най-големия балък да го направи, 99% от пишещите тук нямаше да го вземат в неговата ситуация, освен ако не се казват Радо Simple Smile

Дени трябва да стигне най-далеч от жените защото е силна, умна и харесвана и знае как да лавира.
Ами на мъжките гърди няма много какво да се обсъжда, не се забелязват толкова Joy

# 2 406
Крум като играч е добър.  За мен раздразнението дойде в момента, в който продукцията се намеси и го върна от острова...още преди да е стигнал, с всичките му капитански права. Ами трън в очите на зрителите е. Няма как да не се появи и недоволство към играча (ирационално). Та в този смисъл продукцията, с цялата си безмерна мъдрост, искайки да го спаси му направи един много лош ПР.

# 2 407
Ами на мъжките гърди няма много какво да се обсъжда, не се забелязват толкова Joy

Всъщност забелязват се даже повече, защото не се крият. И са естествени също така.  И наред с плочките показват атлета.

# 2 408
  • София
Дени беше в много добра позиция, но идването на Мишо може да обърка нещата. Тя иска да играе с жените и Мишо, това няма да се хареса на Марто.

# 2 409
И аз съм от тези, които не им се гледа втори Сървайвър. Вече има един, няма нужда от втори. И в предишни сезони е имало стратегии , но не се е прекалявало. Сезон 3 ми беше най- премерен относно спортна и стратегическа игра. И на мен не ми се гледа само спортна част, но и само схемаджии ми е в повечко. А като сложиш и намесата на "великите продуценти" и прожекцията удря дъното. Във втора фаза при гладиатори е точно само схемаджийство, надцакай другарче. Те не мислят изобщо за спортната част, саде един Радо, а се чудят как да додрапат до финал ,ако може и да спечелят без да играят изобщо. За това ми е един от фаворитите Радо, защото не е влезнал в Биг Брадър или Сървайвър , а в ИВ. Той не мисли как да додрапа напред с цената на всичко и номинира спрямо провал. Затова избора му беше между Дани и  Цвети за чистилище, най- слабите в племето. И на мен лично ми харесва как играе, всеки глас който е дал е аргументиран на база представяне в играта. А без да слагам , че благодарение на неговите гласове Рълев отиде с Дани на елиминация и имаше възможност да влезе в коалиция с жените. Така, че Рълев трябва да благодари на Радо , че не го слуша по съвети, защото му улесни играта. 😉😁

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 18:42 от Joy 05

# 2 410

Крум можеше да не взема Мишо, но още преди битката заяви - без Момчил и Михаил. Защо? Защото е по лесно да се обгради с по слаби жени, които ще праща на елиминации, а той ще се скътава. Обрече племето. Хем да са вечно на реката, хем на елиминации. Като в същото време"помогна" Старейшините да станат доста силно племе.
Направи всичко това от единият яд към Радо, Мишо и Рълев.
Зрителят не е глупав и прозря тъпата му постъпка, че е продиктувана само от яд, злоба и страх. Защото ако Мишо или Момчил бяха отишли при Гладиаторите, Крумчо щеше да е Господин Никой.

# 2 411
То нямаше да има какво да му се спасява на Крум, ако не беше тъпнята "съвет без имунитет", която все пак си мисля, че бе изобретена за Ива.

# 2 412
Крум като играч е добър.  За мен раздразнението дойде в момента, в който продукцията се намеси и го върна от острова...още преди да е стигнал, с всичките му капитански права. Ами трън в очите на зрителите е. Няма как да не се появи и недоволство към играча (ирационално). Та в този смисъл продукцията, с цялата си безмерна мъдрост, искайки да го спаси му направи един много лош ПР.

това беше заложено в сценария (без значение дали Крум или Цвети щяха да се окажат там). Не напразно условието предварително бе изпратения да няма имунитет (нищо, че племето не знаеше). Всичко бе направено с цел да се изкара Ива директно от играта, но без да е служебно изкарване. И да направиха му лош ПР, но той какво е виновен ? Нямаше как да пратят Ива без да върнат Крум, защото тогава нямаше как да изгонят Ива директно. При 4-ма на камънака хвърчеше Крум, а после Ива можеше да се спаси.

# 2 413
Крум ми стана много антипатичен с агресивните си прояви по време на игрите. Също кофти номерата, които погажда по време на някои игри, като да пресича път на някой, например. Спомням си с Масттагарков как се изгаври на едно кардио трасе. Също, когато теглиха въжета как искаше да ги пуска да се пребият от другата страна на въжето. И въобще ред такива неспортсменски постъпки, които въобще не ми харесаха.

# 2 414
Крум като играч е добър.  За мен раздразнението дойде в момента, в който продукцията се намеси и го върна от острова...още преди да е стигнал, с всичките му капитански права. Ами трън в очите на зрителите е. Няма как да не се появи и недоволство към играча (ирационално). Та в този смисъл продукцията, с цялата си безмерна мъдрост, искайки да го спаси му направи един много лош ПР.

това беше заложено в сценария (без значение дали Крум или Цвети щяха да се окажат там). Не напразно условието предварително бе изпратения да няма имунитет (нищо, че племето не знаеше). Всичко бе направено с цел да се изкара Ива директно от играта, но без да е служебно изкарване. И да направиха му лош ПР, но той какво е виновен ? Нямаше как да пратят Ива без да върнат Крум, защото тогава нямаше как да изгонят Ива директно. При 4-ма на камънака хвърчеше Крум, а после Ива можеше да се спаси.

Което ме води към другата глупост на продукцията. Ако гониш от играта едната за телефона - изгони и другата. Тази обиколко из острова беше излишна. И отново дразнеща.
Тази година оставам с усещането за голямо нагласяне в движение, а това най-ме дразни в предаванията. Кажи правилата точно и ясно...

Общи условия

Активация на акаунт