💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 211
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 730
Няма значение, плуването е основата на всичко. Има три основни неща: плуване, халки и пъзели. Трите най-важни неща. И най-даваните в игрите.

Добре, де.В предишният си пост се оплакваш, че нямало достатъчно плуване.В този пишеш, че плуването е едно от трите най-давани неща в игрите.Е само плуване ли да дават?

# 2 731
  • София
Най-важни е казал, според цитата ти.

# 2 732
Ами, нека Рълев си играе с Виолета. Не ми пречи, че са имали договорка. Само, че монетата има две страни. Може и да изгори покрай Виолета, така както рейтинга на Оряшкова се спихна покрай Мудевите.

И много моля да не цапате образа на Круела Девил, като сравнявате Виолета с нея.

# 2 733
В момента Рълев няма друг шанс освен да играе с Виолета.
На мен ми хареса, че Рълев си каза честно позицията и страховете и на Крум, и на Виолета. Именно онази вечер, за първи път в играта, аз го харесах. Защото постави картите на масата и каза на Виолета, че Радостин върви с него в комплект, а на Крум, че ако стрелят по жените заедно, то след това враждата между двете коалиции отива в начална фаза, където са две срещу три.
А Виолета, ако наистина играеше с Рълев още от началото, нямаше да допусне на първия съвет да пусне Мудева по пързалката, като можеше да стреля по Крум заедно с двамата братя. Това беше отчетено като грешка още тогава. Ако те играеха заедно с Рълев, щяхме да имаме двама номинирани - Цвети и Крум.

# 2 734
На мен са ми скучни игрите. Отгоре-отгоре гледах последните 2 епизода.
Всичко сте казали-няма да коментирам нищо повече, освен тези неща:
1. Калоян се представя изключително зле в предаването. Аквамен на нищо не го научил.
2. Впечатлена съм от опита за социална игра на Крум, Рълев и Виолета. Просто са наслада за окото.
3. Мартин и той не остава по назад. Типичен покерджия-много ме кефи.
4. Евала на Момчил. Още лекува коляното към днешна дата. С контузия и пак се представя блестящо. Топа е този сезон.

Относно битката довечера. Джерито си беше слабичка в С2. Тромава по терена и страшно мрънкаща. Най-вероятно ще падне. И залагам на това. Чакам битката на Зорито.

# 2 735
Мартин и Виолета са ми най-противните типове, дори Мартин е първенец.
Уверен съм, че няма да стигне до топ 4-5.

# 2 736
Залогът за битката довечера е много висок. При загуба един син отива при червените. А, както чувам, тази Джералдин не е нещо кой знае какво, а другото момиче не го знаем какво може. Така, че изходът е непредвидим.

# 2 737
  • София
Може би ставам досадна, но Рълев не е чакал Виолета да влезе в племето му, за да започне да прави коалиция, със сигурност мина през много и различни опити за коалиция и все не беше достатъчно. Сигурна съм, че и без да е познавал  Виолета, щеше са се запознае с нея при идването ѝ и да я помоли да играят заедно, както направи с Цвети.

А относно наградата, съмнявам се дори Благой Георгиев да е разделил своята след Survivor. Разбира се, че предаването е полезно и за Рълев, и за Мартин, те не са инфлуенсъри, не влизат, за да развият социалните си мрежи, но имат собствен бизнес и това е прекрасна, безплатна реклама (и в случая: добра инвестиция), такъв беше и случаят с бранда Лазарини на Лазаринов във втори сезон. Аз преди това нямах представа, че има магазин в Paradise Center, а съм там всяка седмица, и със сигурност участието на Лазаринов постигна т.нар. "brand awareness".

# 2 738
  • София
Нов лаф от Мудева: “Падне ли ми канчето, край!”
Не знам къде и пада канчето, на главата ли? Пердето къде и е?! 🤪

# 2 739
  • софия
Додрапах до темата. Поизчетох ви и сега ще изложа заключенията, които си извадих.
 Значи, Дунев и Вили са семейство най-малко. Три дъщери, сиамски близначки. Едната открадната при разделянето им. Най-вероятно Вили я е продала, щот е злобна и не и е харесала тембъра при плач.
 Събират се подмолно за игрите. Тризначката, която междувременно си е сменила пола (Рълев) ги изнудва за пари. Подкупват екипа с половин милион. Никол през цялото време на реката е имала стадо крави, биологична градина, кокошки, няколко козленца, които били лично обслужвани от Фродо и лично той и е готвил и сервирал чиста, прясна, екологична храна.
 Рълев влиза в едното племе, Вили при Николчето,  че да следи работния процес на Фродо от към грижи за детето. Дунев и Дени пускат черни и отровни пипала в другото племе. Накрая се събират, печелят наградата и се къпят в пари до края на живота си.
 Извънземните кацат, правят една яка битка с троянците на горния терен. Бият ги, прибират люлките на смъртта, щот до сега не са срещали такъв гений на строителството и ще ги изучават дълги години.
 Димо печели кметското място на местните избори в Царево.
 Пускам си подкастовете, белким ми се избистрят още няколко тъмни петна в историята.

# 2 740
  • София
Имаме си и първия кросовър подкаст!
Злодеи срещу герои! 😁😊

Туджаров (заедно с дружката си Вальо) гостува на Чакала и Аквамена в новия ЧакалКаст.

Явно ще спорят на темата, дали многото стратегии не дърпат назад Игри на волята?
Предполагам, че Чакала и Аквамена ще са за игри, чест и слава, а Туджаров и Вальо за схемите и стратегиите.

# 2 741
  • София
Нов лаф от Мудева: “Падне ли ми канчето, край!”
Не знам къде и пада канчето, на главата ли? Пердето къде и е?! 🤪

То нейното канче е кухо, сигурно бая дрънчи като падне Grinning

Превъртях набързо гостуването й при онази Ивка. Много се е подготвяла горката, все едно беше назубрила отговорите на въпросите, които й се задаваха. Този път не излъга, че се е извинила, знаете на кого. Пак старият рефрен, че не сме видели всичко и тя така го "почувствала" Grinning
Мудева, вземи прочети някоя книга, образовай се и си намери нормална професия. Пък ако не се получат нещата с Мудьо, кой знае, потърси си някой по-нормален другия път.

# 2 742
На мен Виолета ми беше симпатична и не разбирах хейта на Мартин по нея обаче като се заяде с Цвети и взе да я изкарва интригантка и лицемерка ме изгуби. Цвети по принуда се сдружи с Крум и Калоян и то заради Радо който се видя че не му дреме за нея. Напълно нормален ход от нейна страна. В началото симпатизирах на Ралев и Радо но заради Радо минах на страната на Крум. Просто Радо много дразни с поведение.

# 2 743
  • София
На Мудева изразите не са ѝ сила, моите топ 3:

- няма вече перка на устата
- падна ѝ кранчето
- Оряшкова намерила на хляба мекото (вместо цаката на лодката)

# 2 744

Вили и Теди при връщането на Цвети

Цвети беше много сладка, като им разказваше как се е гмурнала във водата, както плувците са я учили. Момичето си има много кусури, но дано участието ѝ във формата ѝ помогне да стане по-социална. Баба ѝ е положила основите и е възпитала едно добро дете.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 15:17 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт