💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 270
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 715
Това за Рълев и Виолета откъде дойде? Че се познавали от преди игрите?Че е с уговорката да играят заедно влезли?
Засега е само слух. Но ако се повтори още сто пъти на всяка страница, всеки път обогатено с нови щрихи, то като нищо накрая ще го приемем за чистата истина!
Аз пък ще ви отговоря, че не вярвам и дума на това! Ако ставаше въпрос за истински пари - примерно милион, тогава разбирам да има предварителни договорки, да се делят парите!
Тук, когато победата единствено означава суета и начесване на егото, че си победителят, при какви условия мислите е станала договорката? Денислава ще си даде победата на Рълев? Виолета ли ще играе за Рълев? Или пък Рълев ще играе за Денислава и Виолета?
Това е пълен абсурд!

# 2 716
  • София
Предполагам, че поне 5 от участниците изкарват повече на година. Не са нищо, но не са и някаква уникална награда, а и с нагласяването, не ми се вярва тя да им е мотивация.

# 2 717
  • София
А има ли вариант този слух за Десислава и Иван да не е просто слух и да е от преди играта?
Закачката с това, че ще и оправи зъбите, по време на битката ми се стори доста интимна, като за хора, които се познават добре
Има, но вече и двамата "имат сестри". Joy Всяко име спрягано за победител бива очерняно и съответно, останалите са негови жертви в очите на зрителите. Но това е по-скоро вина на продукцията, защото тя има сравнително дълга история от "бъркане на пръст в крайния резултат", не само в този формат, а и в други продуцирани от нея предавания, затова хората недоволстват предварително - форма на защитна реакция. Sweat Smile

# 2 718
  • София
Защо това да е очернящо? Нищо лошо няма, дали са двойки, тройки е все тая. Казах си мнението за наградата.

# 2 719
Скрит текст:
Това за Рълев и Виолета откъде дойде? Че се познавали от преди игрите?Че е с уговорката да играят заедно влезли?
Засега е само слух. Но ако се повтори още сто пъти на всяка страница, всеки път обогатено с нови щрихи, то като нищо накрая ще го приемем за чистата истина!
Аз пък ще ви отговоря, че не вярвам и дума на това! Ако ставаше въпрос за истински пари - примерно милион, тогава разбирам да има предварителни договорки, да се делят парите!
Тук, когато победата единствено означава суета и начесване на егото, че си победителят, при какви условия мислите е станала договорката? Денислава ще си даде победата на Рълев? Виолета ли ще играе за Рълев? Или пък Рълев ще играе за Денислава и Виолета?
Това е пълен абсурд!

Със сигурност всеки един от тях вярва, че другите двама ще са му трамплин за победата.

# 2 720
  • SF
Reunion, щеше да е по-яко, ако наградата е 1 милион. Или поне 100 хиляди, но в евро.
Сега и моето мнение: за да са им излишни или непривлекателни 100 хиляди, може би имат поне няколко пъти по толкова от "сигурен източник", да използвам новия популярен израз в темата.
Вероятно Мартин си има сигурен източник, но останалите 20-25 годишни едва ли. 
Когато си напишете мнението, очаквайте след вас да има написани и други мнения, коментари, противопоставяния, спор дори.

# 2 721
А според мен всички двойки са се уговорили да се подкрепят и да играят в коалиция, когато могат. Там не са участвали Валентин и Елена по разбираеми причини, а братя Василеви бяха като отлъчени или защото не са се съгласили, или защото характерите им са на затворени единаци. Иначе аз все се чудех как така от самото начало си станаха супер близки Денислава, Румен, Мишо, Никол, малък Рълев. Веселина отпадна почти веднага, нея не я броя.
От друга страна пък в племената имахме съюзите на Радо и Рълев, Виолета и Дунев, Мудева явно с Теодора плюс Оряшкова по друга линия. Стават твърде много хора и са на практика непобедими.
Явно продукцията затова въртя кой къде ли не, да има повече интрига. Въпреки че специално при гладиаторите яко разчистиха пътя на Радо и Рълев, махайки Цецо и Гатьо.
Може ли някой сега да обвини пичуити, че се усетиха и стреляха по братята?
С такава широка коалиция е невъзможно победителят да не дойде от двойките. Просто му трябва да е достатъчно силен в игрите.

# 2 722
  • София
Иван откри собствена лаборатория, колко мислите, че е инвестицията? Съмнявам се, че е 100 000.
Момчил е успешен и като нищо ги изкарва тези пари. Марто е ясен, Виолета не я знам, може би не, защото Дени май с това се занимава - формати. Мастагарков и Дунев предполагам, че също не разчитат на наградата.
За останалите са си пари, но това е 5 сезон и е ясно, че совите не са това, което са.
Мисълта ми, ако я има 🤣 е, че повечето не влизат там за наградата, защото знаят, че са им малки шансовете.

# 2 723
  • София
Ауткаста с новия си обзор.

Георги Гешев с кратки отговори на въпроси за битката му с Милен и участието му в сезон 6.

# 2 724
  • София
Някой и да печели 100к на година, не означава, че са му излишни още толкова. Та това е цяла година труд, биха му трябвали поне 2-3 години, за да спести такава сума.

Бизнеси се отварят и с кредит. Кабинетът на Рълев със сигурност е повече, но това не означава, че ги е имал спестени. ИВ обаче е добра реклама и смятам, че отваря бизнес в правилния момент. Ще спечели много клиенти.

1-2 да са тези, за които с 100к повече или без тях ще е все едно.

# 2 725
Някой и да печели 100к на година, не означава, че са му излишни още толкова. Та това е цяла година труд, биха му трябвали поне 2-3 години, за да спести такава сума.

Бизнеси се отварят и с кредит. Кабинетът на Рълев със сигурност е повече, но това не означава, че ги е имал спестени. ИВ обаче е добра реклама и смятам, че отваря бизнес в правилния момент. Ще спечели много клиенти.

1-2 да са тези, за които с 100к повече или без тях ще е все едно.
На всеки ще му дойдат добре 100 бона. Но 100 бона са малко да се делят на 3 или 4.

# 2 726
Както са казали старите хора – пари и живот никога не стигат.
Бъдете сигурни, че дори и на Марто едни 100К ще му дойдат добре.
Ясно е, че популярността, която трупат, после ще им доведе повече клиенти, лайкове, поръчки и т.н. Но едни пари отгоре са си една скъпа кола или ново обзавеждане, или най-готиното – възможност за повече пътувания.

# 2 727
  • SF
И 20 хиляди не биха ги отказали. Твърде са млади всички.
20 хиляди ще стигнат за едни Сейшели и ще останат даже.

# 2 728
Ох, като започнете с това"имали са уговорка още отвън да играят заедно", "познавали са се от преди игрите".
Ами нормално-срещали са се по кастинг, готвят ги едни същи хора. И подготовката не е за ден, два. Нормално е да се познават. И да нормално е и да има уговорка, че ако имат възможност ще играят заедно. И аз да съм ще опитам още отвън да се обградя със сигурни хора. Но дали ще се получи и дали в един момент няма да сме люти съперници това само по време на играта ще се разбере.

Джолева, ако ходим заедно на тренировки и ни вземат и двете в игрите, не знам коя ще е тази сила, която да ме спре да играя с тебе! Имаме ли нужда от предварителна среща на кафе, за да се уговорим?! Simple Smile  Revolving Hearts

Половината каст са роднини, другата половина са се срещали по състезания, басейни и тренировки, чак да е проблем, че предварително са се разбрали... Дали уговорката е станала навън, или като Гладиаторите от първата секунда: Пичуи, до края ще се пазим шестимата и ще играем заедно, брат ми! Братя докрай! А-У!
И продукцията им разби братството, защото стана ясно, че по съветите им ще е скука.

И ми е забавно, че  някой написал, че знаел бил нещо от сигурен източник и го тропнал в темата, да се приема като закон. Simple Smile  От мене нищо не знае, така че.... Simple Smile Поздрави на сигурния източник!
Абе добре, ама мен няма да ме вземат. Ако все пак нещо се случи и попадна на арената, Мани миглата ще ви се стори като Супермен
При мен на 100%ще е - "Лекар на терен, лекар на терен, реанимация на терен и.... поп на терен"

# 2 729
Аз не мога да разбера какъв е проблема с познанството на Виолета и Рълев. То е ясно ,че всички се познават от кастинги, зали и т.н.  Рълев познава и Цвети ( от кастинга на Гого) , ама тя го предаде и отиде да играе с Крум, познава и Цецо ( сам си го каза на гладиатори), ама не игра с него. Всичките му предварителни познанства не попречиха да е пратен два пъти на елиминации. Нормално е да играе с Виолета, продукцията в лицето на Крум и Цвети осакати тяхната коалиция, той друг избор за момента няма. Е  можело е да приеме офертата на Крум и да предаде Радо, но аз пък евала му давам , че не го е направил. Крум защо не предаде Цвети, избора е идентичен? Ако Мишо беше останал в племето, съмнява ме Рълев да играе с Виолета, колкото и да се харесват.
Аз също нямам против и за приятелството на Оряшкова и Мудеви, продукцията ги е вкарала всички в играта и е допуснала да са в едно племе. Защо е основният въпрос ? Това, че сценаристите си използват познанството на участниците за техните сюжетни линии, а после върху самите играчи се сипе хейт за това е грозно. Ууууу за продукцията.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 16:00 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт