Цвети е класи над Мудева, откъдето и да го погледнеш, и снощната битка го доказа. Цвети е едно наивно, объркано, но честно и изстрадало момиче, с доста добра ценностна система, за разлика от Мудева. Пребори страховете си от водата, адмирации за което! Е, поизхвърли се във визитката, но млада е, ще се оправи. Тестото, от което е замесена е добро. Не мога да кажа същото за Мудева.

От мене нищо не знае, така че....
Поздрави на сигурния източник!
Аз съм малко предубедена, защото в случая Крум осъзнава, че е пряко застрашен от Виолета, което не означава, че казаното не е вярно. Не го изключвам, но и не мога да му вярвам на 100%. Въпреки, че съм виден конспиратор. Но пък другото, че Дени и Виолета играят за Рълев, ми идва в повече. Следващото, което очаквам да прочета е, че Рълев им е обещал 50% от наградата, ако я спечели.
За мен Виолета играе за дъщеря си, не за Рълев. Играе с Рълев, ама чак “за“ него.....поне на този етап ми се струва прекалено. Какво, Рълев да е новия Алекса ли? Че и Дуневи, и Мудеви, и Виолетини да играят за него?
си стоя зад думите, че в този сериал всеки познава някой, готвил се е с някой, при някой, който е готвил друг, кастинги, уговорки....надали нещо би ме изненадало. И че всичко се нагажда според това, и поведението на въпросните по време на играта. Което прави Момчил още по-харесван, защото той видно си е единак, не разчита на никой, освен на себе си. Явно това не се е харесало не само на продукцията, а и на останалите заформени “коалиции“, затова и този хейт по него и всячески опити за очерняне. И отново ще се върна на първи сезон, който за мен си остава най-добър именно защото в него нямаше такива....“извращения“. Поне относно играчите и кой с кого и на кого какъв и къде.
Всеки е по - склонен да вярва на теориите, които подкрепят неговите виждания. Препоръчани теми