💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 281
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 700
Добро утро, виждам СлаБе още не се е появила, дано оздравява. От мен само добро утро!
Очевидно тази събота и неделя лайтмотивът е "имали ли са договорки отвън". И да са имали не знам да е забранено. Казаното не е като направеното.
Вторият ми въпрос е за много силният ви гняв към определени участници. Не, че и аз не съм написала някоя и друга тежка дума, но призовавам малко да свалим тона. Няма смисъл от такива квалификации. Осъдихме без факти сума ти хора. Навързахме им качества, за които не са се сещали , че съществуват. Само това ми е молбата- да, Виолета простее с речника си, но "вещер"?! Дени е младо момиче- не е доктор по философия подиграва се на Мастагарков...Но според мен го счита за лицемерен. И т.н. Сега ще се опитам да напиша ласкаво изречение: "Светлосините кордели на Дени са като синия костюм/екип и много ме радват като я видя!" И изречение на съчуствие: "Решението след обединението да има пак "Дивата река", а не стопанство е жестоко спрямо играчите". Желая ви само светли мисли!

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 10:15 от victoria vassileva

# 2 701
Много си дипломатична! 
Решението да има река, а да няма стопанство е варварско!

# 2 702
Да признавам и , че е топ на халки и подобни елементи и отново до там. Плуване без коментар,пъзелите зле, сила ,бързина ,точност едвам едвам колкото да не е без хич и на изометрия не блесна.

Пристрастна си, просто не я харесваш Simple Smile
- освен на халките видя ли вчера как летеше над онези трупи, хем е ниска и с късички крака? Двойно по-бързо от Мудева.
- Относно пъзелите - с кофите се справи блестящо и не беше късмет.
- Плуването и е най-големият недостатък, ама компенсира с воля. Спомни си как с нейното неумение да плува и с фобията от вода успя да се мобилизира и да се гмурне и да измъкне потъналия чувал с пясък. Това си беше 100% демонстрация на воля. Да не говорим, че има някакво очевидно подобрение  сплуването - съвсем малко изостана от Мудева и в загребванията и имаше смисъл (не като при Гатьо). Но още не може да оправи дишането и издъхва на по-дълга дистанция.
- Относно силата, ми тя е 40 кила, каква абсолютна сила искаш? И въпреки това прави каквото може. Но, признавам, се скатава от борбите, ама то е обяснимо.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 21:37 от Черна станция

# 2 703
  • Sofia
Напълно подкрепям горното! А обикновено в 99,9% съм съгласна с Joy05! Simple Smile Цвети е класи над Мудева, откъдето и да го погледнеш, и снощната битка го доказа. Цвети е едно наивно, объркано, но честно и изстрадало момиче, с доста добра ценностна система, за разлика от Мудева. Пребори страховете си от водата, адмирации за което! Е, поизхвърли се във визитката, но млада е, ще се оправи. Тестото, от което е замесена е добро. Не мога да кажа същото за Мудева.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 10:45 от Crystal_Noir

# 2 704
Пише Елиминация, защото се играе на същия терен и след елиминационната. Не са се сетили да цъкнат "Кастинг".
Ако загубят, трябва да отиде играч при гладиаторите.
Значи да очакваме Мастагарков при Гладиаторите. Ще стане мнооого интересно. Ето на какво разчита Крум.

# 2 705
  • SF
Ох, като започнете с това"имали са уговорка още отвън да играят заедно", "познавали са се от преди игрите".
Ами нормално-срещали са се по кастинг, готвят ги едни същи хора. И подготовката не е за ден, два. Нормално е да се познават. И да нормално е и да има уговорка, че ако имат възможност ще играят заедно. И аз да съм ще опитам още отвън да се обградя със сигурни хора. Но дали ще се получи и дали в един момент няма да сме люти съперници това само по време на играта ще се разбере.

Джолева, ако ходим заедно на тренировки и ни вземат и двете в игрите, не знам коя ще е тази сила, която да ме спре да играя с тебе! Имаме ли нужда от предварителна среща на кафе, за да се уговорим?! Simple Smile  Revolving Hearts

Половината каст са роднини, другата половина са се срещали по състезания, басейни и тренировки, чак да е проблем, че предварително са се разбрали... Дали уговорката е станала навън, или като Гладиаторите от първата секунда: Пичуи, до края ще се пазим шестимата и ще играем заедно, брат ми! Братя докрай! А-У!
И продукцията им разби братството, защото стана ясно, че по съветите им ще е скука.

И ми е забавно, че  някой написал, че знаел бил нещо от сигурен източник и го тропнал в темата, да се приема като закон. Simple Smile  От мене нищо не знае, така че.... Simple Smile Поздрави на сигурния източник!

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 10:57 от Esmee

# 2 706
Скучна игра, но Браво на момичетата. Тичаха доста.
От 2 сезон насам, всеки с някого се познава. Една зала, един фитнес, един басейн. Познат на познатия. Кастинг.
Такова ще е.
Довечера дано сините да познаят, че не ми се гледат дълго Крум и Калоян.

# 2 707
  • София
Това за Рълев и Виолета откъде дойде? Че се познавали от преди игрите?Че е с уговорката да играят заедно влезли?
Дойде от начина, по който той я посрещна в племето. Според мен са се запознали та кастингите и са и тренирали заедно, но сравнение с Оряшкова, Румен и Мудева не може да има. Не вярвам и че Рълев и Денислава са започнали някаква връзка преди влизането си, то си личи на какво ниво е общуването, но хората си доукрасяват. Това определение са хора, който са се запознали покрай Игри на волята, а те такива, които са искали да влязат заедно в Игри на волята като Румен, Мудева и Оряшкова. Да не говорим, че основната коалиция на Рълев се състои от Радо, с когото не са се познавали.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 13:42 от La Vikinga

# 2 708
  • Другата България
Всъщност, това за познанство между Рълев и Виолета дойде от Крум, в снощния епизод, или в предишния. Той изказа някакви такива предположения, и ето вече днес - “сигурно е“. Blush Аз съм малко предубедена, защото в случая Крум осъзнава, че е пряко застрашен от Виолета, което не означава, че казаното не е вярно. Не го изключвам, но и не мога да му вярвам на 100%. Въпреки, че съм виден конспиратор. Но пък другото, че Дени и Виолета играят за Рълев, ми идва в повече. Следващото, което очаквам да прочета е, че Рълев им е обещал 50% от наградата, ако я спечели. Blush За мен Виолета играе за дъщеря си, не за Рълев. Играе с Рълев, ама чак “за“ него.....поне на този етап ми се струва прекалено. Какво, Рълев да е новия Алекса ли? Че и Дуневи, и Мудеви, и Виолетини да играят за него?
Може времето да ме опровергае, така че не се заричам. Но към момента някак не го вярвам.
Но да влизат вече с готови коалиции не  е прецедент, миналата година Евгения си влезе с такава, сега Мудеви, ако и Рълев, стрина и Дени са комбина няма да е новина. Аз от ден едно Blush си стоя зад думите, че в този сериал всеки познава някой, готвил се е с някой, при някой, който е готвил друг, кастинги, уговорки....надали нещо би ме изненадало. И че всичко се нагажда според това, и поведението на въпросните по време на играта. Което прави Момчил още по-харесван, защото той видно си е единак, не разчита на никой, освен на себе си. Явно това не се е харесало не само на продукцията, а и на останалите заформени “коалиции“, затова и този хейт по него и всячески опити за очерняне. И отново ще се върна на първи сезон, който за мен си остава най-добър именно защото в него нямаше такива....“извращения“. Поне относно играчите и кой с кого и на кого какъв и къде.

# 2 709
  • София
Образът на Рълев е далеч от този на Алекса, дори само като поведение и интелект, и никакви конспирации не могат да ги сближат.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 13:42 от La Vikinga

# 2 710
  • SF
Миналата година Жоро и Фейгин се запознаха на кастингите. Цъфна любов. Щеше им се и да поиграят заедно, но то е и до ситуация. Сложили са ги в различни племена и уговорката замина.

# 2 711
  • София
Аз написах, че те според мен се познават още преди Крум да го каже. Определено не ми е повлиял той. Личи си от начина им на общуване. Вече кога са се харесали Дени и Рълев, не знам. Може и като са се гледали на терен. Ако е преди това, стават четирима с брата на Рълев. Ясно, че все в един момент ще се засекат по племената.

# 2 712
  • София
Миналата година Жоро и Фейгин се запознаха на кастингите. Цъфна любов. Щеше им се и да поиграят заедно, но то е и до ситуация. Сложили са ги в различни племена и уговорката замина.
Това е изключително често срещано, същото е станало и на кастинга за настоящия сезон на Фермата, не го гледам, но знам, че се е заформила двойка и този път от "сигурен източник" знам, че е станало на кастинга. Но после обяснявай, че нямаш сестра, както би казала Денислава. Joy Всеки е по - склонен да вярва на теориите, които подкрепят неговите виждания.

# 2 713
  • София
За повечето от участниците, 100К са нищо. Никой, почти, не е там за наградата, а за емоция, реклама и последващи печалби.

# 2 714
  • SF
Нормално е. Те знаят къде влизат. Трябва да са много глупави да пропуснат възможност да играят заедно с някого.

Ето, сега, миличкият ми Мадагаскарков ще остане самичък. Ако се беше запознал с Дени и Вили на кастинга и се бяха сближили, нямаше да го мисля толкова. Ако отиде при червените, Крум ще му се зарадва и ще го привлече с думи като брат, вярност, доверие, спасяване, обещавам, а Вили ще го мрази и дразни.

Чак пък да са нищо 100К.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 11:12 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт