💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 242
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 745
На Виолета веждите Close

# 2 746
Така да теглим чертата и да обобщим:
Имаме две отделни тройни коалиции отпреди игрите:
Оряшкова, Мудева и Румен Радев
+
Рълев, Вили и Дени
Това са 6 човека.
Аз ще разширя малко нещата, но това вече са си само мои съждения. Това е една готова коалиция от 6 човека.
Мудева веднага заигра с Виолета, все едно дойде 'Буда' А само преди няколко часа се 'кле във вярност' на Крумчо.

Тук направо си имаме едно голямо ядро подготвено по-рано.
В играта пък Дунев се радваше на специален статут от недосегаем защото чакал щерка си (?!) А щерка му стана най-гъста с кого? С Дении. Дени пък с Румен Радев също бяха като скачени съдове на Чистилището. Не можеш ги разделиш.

Ами хора какво да ви кажа?
Какви Игри на волята са това, кажете ми?
Какъв шанс реално имат останалите участници???
Според мен Дуневи и Виолетини също са заедно от преди игрите, та спокойно може да се увеличи бройката им + Рълев
На Рълев брат му също беше в игрите. Значи имаме 9 човека. Това си е повече от едно цяло племе. Trollface

# 2 747
Дени и Марто доста грозно коментираха Мастагарков. По всяка вероятност той наистина много иска „да им е приятел“ и прекалява с подмазването, но все пак е нормално да търси начин да оцелее в този змиярник. Миналата година видяхме Георги как противостоеше на Алекса и компания с пълното съзнание, че във всеки един момент е пътник, но запази достойнство и не им се слагаше. Е, Мастагарков не е като него.
Все пак, коментарите на Дени бяха неприятни и подтикнаха и Мартин да си каже какво мисли по въпроса. Много махленско от страна и на двамата.

Иначе Дунев много повече подскачаше от радост, че няма да са на съвет.

# 2 748
  • софия
Вили и Рълев са се засекли на кастингите. И са пътували заедно до морето. Дени с Вили и Рълев с брат му. Нещо, което се е случвало доста пъти в сезоните с повечето играчи. До тук със спекулациите по темата. Справка Чакалкаст.

# 2 749
Не ме бърка някой да се е познавал от преди игрите, че и да влиза в схеми. Първо- сценаристите така ги подбират умишлено и второ- считайте какво ще е в All stars тогава- те се познават всички, ще се знаят кои ще влизат, там наистина продукцията ще трябва много мисъл да вложи в разпределението на племената и като цяло играта. Като споменах- някой има ли информация кога ще е all stars? Гледам, че върви реклама да се записват за кастинг, аз се надявах сезон 6 да е след all stars, че съвсем ще ми изтъпее (а аз влагам огромни надежди за all stars-a)

# 2 750
  • Sunshine state
2025 доколкото разбрах аз.
Виолета е непоносима, не ми е ясно как изобщо има хора, които да й симпатизират.
Теди ме разочарова много с изказването си, че Мудева й била най-близката, а и още от преди това.  🙄

# 2 751
  • Sofia
При мен на 100%ще е - "Лекар на терен, лекар на терен, реанимация на терен и.... поп на терен"
Ааа, Джолева, недей така, няма да се даваме я! То и при мен същата работа.. но съм го измислила. 😂 Ще сме абонирани за пъзелите, статични играчи, курдисани и чакаме. Ти от единия отбор, аз от другия. Движенията ограничени на Мах, че там не се знае. 😂 Награда няма да делим, че нали сме противници, и туй то! 😂😂😂

# 2 752
# 2 753
  • BG-DE
Сега използват старите участници за да си запълват ефирното време, а след две години я камилата я камиларя 😂 много е вероятно изобщо да няма all stars.

# 2 754
Аз също симпатизирах на Виолета. Предполагах , че се чувства пренебрегната от "силните" мъже в обкръжението и и подценена (предвид , че е жена доста потрудила се , за да е в тази форма, а също и не глупава. Сече и пипето що годе добре и се ориентира , за разлика от другите заблудени, които Мартин с лекота врътка на  където му хареса)Мислех си , че Мартин я е изманипулирал , да скочи срещу Мастрагорков (обичам му фамилията, всеки път ми иде различно ))) Обаче, когато я видях в действие срещу безобидната свита Цвети и бях до тук. За мен е много показателно, как един човек се държи с по-слаби и хора от които не очаква нищо и няма интерес. Това отношение ми е точно и определящо , що за индивид имам насреща си. Иначе, как се отнася , към тези на които иска да се хареса, или има полза , изобщо не е от значение . Всеки може да изглежда бял и пушист за определен период при добра воля .
За това и недолюбвам и самия Мастрагарков . Към силните е мек и благ, чуди се как да угоди- към по нискостоящата (като самочувствие и увереност Моника- прояви жестокост . Хайде не жестокост , но ужасно, не предизвикано с нищо гадно отношение)Така, че  теорията, как все пак бил добряк, издиша за мен

# 2 755
  • Другата България
Вили и Рълев са се засекли на кастингите. И са пътували заедно до морето. Дени с Вили и Рълев с брат му. Нещо, което се е случвало доста пъти в сезоните с повечето играчи. До тук със спекулациите по темата. Справка Чакалкаст.
Е, то това време по принцип е достатъчно, за да се харесат “младите“, а и да заформят някаква коалицийка, па макар и предварителна. Никак не е малко времето даже, особено при щракащия мозък на Виолета и не по-малко щракащия на Рълев. Още повече, че той е имал нагласата да играе с жените, както се оказа. Не са 10-те години на Оряшкова и Мудеви, но предвид.....количеството мозъчни гънки на двамата е съвсем предвидимо това, което се случи с тях. Сега да ги видим тези тримата, щото трима останаха, един е аут вече. Малкият Ръльо.
В такъв случай донякъде оправдавам Крум, че недоволства заради това познанство. Въпреки, че и да не се познаваха, той просто не им остави избор. Но го разбирам, и ако има истина /а явно има, щом е потвърдено в Чакалкаст/ в твърдението за коалиция ПРЕДИ старта, то съм на негова страна за това. Което пък ме прави замислена защо по ягодите ако имаш такива подозрения, играеш по този начин?
Аз съм си за Момчи, той от ден едно си е сам, затова и така изстрада загубата на Васил. Между другото, по едно време /по нощите мисля, беше/ тук имаше пост от новорегистриран, с малко завоалиран разказ за ТОЙ и малък и голям брат. Не ми се връща да търся, може и да е изтрит, аз уж чета всичко, но понякога понеже е през нощта, по време на работа, по време на път....та и пропускам, а и не помня никове, особено когато не са познати.
Всъщност, вярвам, че е изтрит, защото веднага имаше коментари, че било спойлер, пък то не беше - нямаше и намек за това кой до къде продължава, само за минали събития ставаше въпрос.
Та, доста интересен пост беше, с намек, че големият брат е бил предвиден за племето на Старейшините, но понеже на първата битка се  е контузил, там е влязъл Момчи. И нещо за Мудев имаше намек, както и нещо за грошовете, но съвсем не помня какво беше точно, защо не си го запазих....както и да е. Не мисля, че беше заигравка с Рълев, по-скоро беше с Мудев, но сега ме карате да се чувствам още по-замислена за подпиране на Ръльо И от Дуневи......

# 2 756
Татуирани изглеждат, леко синеещи даже

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 21:09 от cool_style

# 2 757
Татуирани изгреждат, леко синеещи даже

Отвратителни са, много повече от изкуствените цици.

# 2 758
Между другото, по едно време /по нощите мисля, беше/ тук имаше пост от новорегистриран, с малко завоалиран разказ за ТОЙ и малък и голям брат. Не ми се връща да търся, може и да е изтрит, аз уж чета всичко, но понякога понеже е през нощта, по време на работа, по време на път....та и пропускам, а и не помня никове, особено когато не са познати.
Всъщност, вярвам, че е изтрит, защото веднага имаше коментари, че било спойлер, пък то не беше - нямаше и намек за това кой до къде продължава, само за минали събития ставаше въпрос.
Та, доста интересен пост беше, с намек, че големият брат е бил предвиден за племето на Старейшините, но понеже на първата битка се  е контузил, там е влязъл Момчи. И нещо за Мудев имаше намек, както и нещо за грошовете, но съвсем не помня какво беше точно, защо не си го запазих....както и да е. Не мисля, че беше заигравка с Рълев, по-скоро беше с Мудев, но сега ме карате да се чувствам още по-замислена за подпиране на Ръльо И от Дуневи......
Стои си постинга, но е в другата тема.

# 2 759
Голяма драма, че някой се познавал с някой, все едно тия които не се познават вътре не могат за 5 минути да направят много по голяма коалиция - пример оригиналната 6-ца гладиатори.
Отделно Неделчо който лично се познава с Виолета потвърди, че тя със сигурност не се познава отпреди с Рълев, най-мноог да са се срещнали на кастинга, но то от кастинга много хора си стават дружки. И да със сигурност изглеждаше при пристигането си при Гладиаторите, че Вили и Рълев се познават и симпатизират.

Виолета докато беше при Старейшините играеше добре играта, в противопоставянето с Мартин правдата бе на нейна страна, Марто се извъртя тогава. Откак отиде изгнаник обаче много олекна. Нападна Радо и загуби спора с хладилника (цитирам Неделчо:)), накрая само промълви - ей голям философ - а след това с Цвети просто удари дъното с фалшиви натяквания за лицемерие и нечестна игра, точно от човек, който в случая игра честно и лоялно към коалицията си. А после малкото Цвети като и се облещи и не се уплаши на другарския съд се видя, че Виолета разтяга локуми без покритие и неверни неща.  И на съвета също се опетла Виолета. Преди играеше със злоба и добра мисъл, сега само със злоба. За жалост сега е в силна позиция заради Рълев и Радо.
Как може да харесвам толкова много дъщерята, а майката толкова да ме натоварва. Никой обаче не ме е нервирал досега в ИВ колкото Виктория от предния сезон, тая нямаше равна по злоба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт