💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 185
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
На Рълев брат му също беше в игрите. Значи имаме 9 човека. Това си е повече от едно цяло племе. Trollface
Всъщност са 29, всички тайно са влезли във формата този сезон заради Рълев и след финала получават едногодишен абонамент за избелване на зъбите и премахване на зъбен камък. Sunglasses

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 16:33 от La Vikinga

# 2 761
  • софия
Ами, всъщност това с познанството по кастингите и кооперирането за пътуване се случва на поне 70%, да не и повече от участниците. Чакалчето е пътувал с Фифо, туджарката с Братоев. Та не виждам нещо различно. Виж, за това, че им щракат акълите...ами, да им щракат и на другите. И ако имат капацитета ще успеят. Мудеви с цялата роднинска линия видяхме до къде стигнаха.

# 2 762
  • София
Радвам се, че Мудева си тръгна, беше ми неудобно да я слушам колко е глупава. Като си мълчеше в началото и играеше както може, дори я харесвах.Що ли й трябваше да си отваря устата изобщо, но явно доби смелост и самочувствие като дойде Румен и лъсна цялата оскъдност на умствен потенциал. Срамота е младо и хубаво момиче да се изостави така. Да сяда да учи и да чете, че красотата и моделството са до време.
Цвети беше по-добра, вкара и мисъл, съвсем заслужено си спечели и нямаше нищо общо с късмет, както просъска Виолета.
Стрина е като една съща хиена - като надуши най-слабия и го захапва като питбул и започва да плюе змии и гущери по него, да лъже и да го каля без никакъв срам. Цвети не си предаде коалицията, което й прави чест. И нямаше никаква вина, че пристъства на онзи разговор. Ако Виолета е искала да го проведе само с двете Теодори, нищо не й пречеше да изчака подходящ момент. Но тя всъщност искаше да привлече и трите и когато Цвети й се опъна и видя, че няма да стане на нейната, яко иззлобя.

Познанствата от кастингите и пътуването не са нещо ново. И да, със сигурност има уговорки и някои издържат във времето, но далеч не всички. Едно е на кастингите, друго е в самата игра като се поопознаят участниците - показва се характер, особености, предпочитания, кой колко е силен физически и в социалана игра, кой с кого се сближил непланирано и неочаквано... Ето Калоян и Радо се познават от плуването, но така и не заиграха заедно.

# 2 763
А Мудева в интервю каза, че Български език и литература са й любим предмет 😉

# 2 764
След като от Димо не му е направил забележка значи не е чак такъв проблем. Предимството не донесе победа на Мудева, така че не е нещо фатално. Добре е и двете коалиции да имат пари 🙂

Всъщност тези 30 гроша може да са решаващи в един момент. Затова е хубаво да се спазват условията на играта. Накрая да не се съдят помежду си, че някой играл нечестно и затова спечелил.

# 2 765
На Рълев брат му също беше в игрите. Значи имаме 9 човека. Това си е повече от едно цяло племе. Trollface
Всъщност са 29, всички тайно са влезли във формата този сезон заради Рълев и след финала получават едногодишен абонамент за избелване на зъбите и премахване на зъбен камък. Sunglasses
Мне, 31 човека са влязли, за да правят мръсно на ТОЙ (знам, че е Него, ама не е толкова впечатляващо). Васил също е сред тях, влязъл е, за да му е гадно като излезе!

# 2 766
  • Другата България
Между другото, по едно време /по нощите мисля, беше/ тук имаше пост от новорегистриран, с малко завоалиран разказ за ТОЙ и малък и голям брат. Не ми се връща да търся, може и да е изтрит, аз уж чета всичко, но понякога понеже е през нощта, по време на работа, по време на път....та и пропускам, а и не помня никове, особено когато не са познати.
Всъщност, вярвам, че е изтрит, защото веднага имаше коментари, че било спойлер, пък то не беше - нямаше и намек за това кой до къде продължава, само за минали събития ставаше въпрос.
Та, доста интересен пост беше, с намек, че големият брат е бил предвиден за племето на Старейшините, но понеже на първата битка се  е контузил, там е влязъл Момчи. И нещо за Мудев имаше намек, както и нещо за грошовете, но съвсем не помня какво беше точно, защо не си го запазих....както и да е. Не мисля, че беше заигравка с Рълев, по-скоро беше с Мудев, но сега ме карате да се чувствам още по-замислена за подпиране на Ръльо И от Дуневи......
Стои си постинга, но е в другата тема.
Значи е преместен. Аз съм сигурна, че го прочетох тук, и веднага имаше хъката мъката, явно е изтрит от тук и преместен там. Всъщност, благодаря на милата съфорумка, която ми го изпрати веднага, постът е много интересен /поне за мен/, защото обичам и харесвам интелигентните намеци и загадки, и с оглед новото инфо сега го “чета“ по различен начин. Но ако не знаеш всичко, което знаеш сега, няма как да схванеш кой се визира. Тогава мисля Мудев още не беше при Амазонките....
Браво, доста интелигентен потребител го е писал, от мен адмирации! Мудев е описан доста....скромно.
Благодаря ти е на теб. Hug

Blush Отново подчертавам, че постът е за Мудев, не за Рълев.
И под “ново инфо“ визирах това за Оряшкова и Мудеви, което тогава не беше официално потвърдено от самия Мудев.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 17:17 от Merri_An

# 2 767
Дайте го насам този коментар.

# 2 768
# 2 769
  • Sunshine state
Много са хубави! 👌🏻

# 2 770
# 2 771
Между другото аз още повече захаресах Момчил като разбрах, че е само на 25, а вече със 7 годишна връзка. През това време той е учил в Китай, а тя все още в Германия. И двамата пътуват заедно и в Китай, и в Германия и на доста други места де. Но се впечатлих на фона на днешните връзки. Явно и в това Момчил е по-различен. Макар че мисля, че и още някой беше в дълга връзка. Дали не беше Крум? Не съм сигурна.

# 2 772
Ако искат от продукцията да сринат рейтинга на Момчи, просто да вкарат за една седмица приятелката. Нищо да не прави девойчето, ей така  да си седи ,  дума да не обелва , само да са мили един към друг ..и не  ми се мисли Joy

# 2 773
  • Другата България
Дайте го насам този коментар.
Аз не бих, щом е изтрит веднъж, значи ....на някой не му е харесало и го е сметнал за спойлер. Blush

Сега, разбирам, че гроздето накиселва в определени моменти, но няма как да съм НЕпредубедена към играчи, които влизат във всякакви формати с предварително подготвени коалиции, тройки, квартети, петоъгълници и всякакви геометрични фигури. Както и към такива, които са подпирани от продуцентите по очеизваден начин, за много може да се правят врътки, но когато стане очеизвадно и системно, определено ме вбесява. Говоря по дефолт. Както беше миналата година с Джаферович. Blush Или с Валери /само явния комфорт, който му бяха осигурили, ме накара да не го харесвам, иначе доста свястно момче/. Обикновено недолюбваните са силните играчи, силни физически имам предвид. Миналата година това беше Фифо. И той не влизаше в коалиции, единствения, с който се събра го изгониха набързо /че и не го вкараха веднага/, но със сила се доказваше постоянно на терен, нямаше си Виктория да го заведе докъдето трябва и хоп - троп - втори.
Сега това е Момчи, само че той е доста по-интелигентен от Фифо /нищо лично към Фифо/. Сам е влязъл, сам трябва да се доказва. Няма как да не му симпатизирам, не само защото е в отбора на онеправданите. Класи над останалите е. Накрая - втори, 99% сигурно. Blush Още от ден едно. Пък и ако е вярно, че не е предвиден за редовен отбор....
Тази година сметките и плановете, предварителните, бяха пообъркани от постоянния карамбол с играчите. Тъкмо си сигурен в коалицията си и - греда. Нов отбор. Но, въпреки него, ако предварително имаш уговорка с някого, съвсем различно е когато най-сетне попаднеш с него в един отбор. Blush И не го казвам заради Момчил, защото според мен той сам може да стигне до където ....може. Така отпадна Цецо, също с помощта на Виолета /и Никол/. Сега Крум ще даде фира, отново Виолета. Сигурна съм, че и Радо ще е аут с помощта на Виолета /дано не и с тази на Рълев, че съвсем ще ме загуби/. Рълев, не Виолета, тя не ме е и печелила. А иначе Виолета играе за Дени. Blush В което вярвам, все още. Единственият, с когото няма да може да се справи Виолета, според мен ще е Марто. Аз затова си го харесвам него, и ще му стискам палци докрай. Но при Марто схемите вече са на друго ниво. Цецо и Крум са просто едни тренирани, силни физически момчета. Марто е акула на етаж две. Определено ще надцака Виолета, пряко или косвено - все тая. А и с жокер помощ от приятел.....опс, продуцент.

# 2 774
Тик Так,
Крум е нисък, плешив и не е нацепен, няма и плочки на корема, за това и не е харесван масово и всяка негова грешка се мултиплицира. Във фейса яко го солят на външен вид.

Ами не е това причината за да не е харесван масово Крум.Гого не беше някакъв левент, нито имаше хубава прическа, а визитката му беше като на някой хахо, а стана най-харесвания.На другият полюс е Мастагарков.Има перфектната физика, а вече и прическа Wink, но не е масово харесван.Явно не външният вид е определящ.

Общи условия

Активация на акаунт