💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 169
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 805
не гледах промото, какво се случва, ако загубят сините облога ? 

Един от тях отива при гладиаторите

# 2 806
Джери ми беше симпатична в сезона си, не е слаб участник и тази битка и подхожда. Въпросът е, че ми се струва понапълняла. Обаче мисля, че и поради факта, че са толкова кът кандидатки жени за Ол Старс няма да има загубила такава кастинг битка. Залагам на Джери!
Не знам дали заради хейт обаче наистина са пъти по-малко жените, които са казали, че биха участвали в Ол Старс. Чудя се как ще съберат и 12.

# 2 807
  • Буркина Фасо
Джери ми беше симпатична в сезона си, не е слаб участник и тази битка и подхожда. Въпросът е, че ми се струва понапълняла. Обаче мисля, че и поради факта, че са толкова кът кандидатки жени за Ол Старс няма да има загубила такава кастинг битка. Залагам на Джери!
Не знам дали заради хейт обаче наистина са пъти по-малко жените, които са казали, че биха участвали в Ол Старс. Чудя се как ще съберат и 12.
ще измислят вариант и  2-3 жени да стигнат до финал. Smiley

# 2 808
Да гледаш една и съща битка, две поредни вечери си е досадно 🥱

# 2 809
мега - гига досадно..
Не бях фен на тази селска хубост мома, Джери. днес съм за претендентката.

# 2 810
Аз си чакам Жорко и Алекса да ги гледам в събота  Hands Muscle  Не чуя ли сръбска песен на плажа ,не е работа .

# 2 811
 Каква звезда е Джералдин? Освен със странното име с нищо не съм я запомнил. И както казах за да запълнят каста ще им се наложи да канят всеки, който се съгласи от предните сезони. Не да победи в кастинг битка , а да се съгласи въобще да участва в цирка.
 Сега гладиаторите ще изгубят човек след две загуби на елиминационни битки. Старейшините може да изгубят човек заради грешен залог. По голяма простотия не можаха ли да измислят?

# 2 812
  • София
Кога ще покажат Алекса? Нямам търпение някой претендент да го размаже по арената.

# 2 813
И много моля да не цапате образа на Круела Девил, като сравнявате Виолета с нея.
Самата Виолета се провъзгласи за Круела, "ние" не сме Simple Smile.

Джералдин е известна само с това, че е най-младият участик в ИВ.

# 2 814
Кога ще покажат Алекса? Нямам търпение някой претендент да го размаже по арената.
Никой няма да го размаже Hands MuscleHands Muscle ,Алекса ще е накрая  чак ,финално  " бой до смърт "и право към Ол старс Satisfied

# 2 815
Дунев пак иска да му сервират Bowtie

# 2 816
Леля на младини

# 2 817
  • София
Денислава е мега дразнеща с тази фиксация в Мастагарков. Тц тц

Приятно гледане! Simple Smile

# 2 818
  • София
Честито няма да ходите на елиминация! За награда ще ходите на кастинг битка и пак ще давате кръв 🤪

# 2 819
  • София
Дано Денислава и Рълев наистина са двойка. Bowtie И на брачното им свидетелство ще се радвам, ако някой го открие - TMZ style. Joy

Иначе, Емануела може би да я канонизират, за това, че е търпяла някого като Мартин, определено обича да слуша собствения си глас.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 21:15 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт