💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 197
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Тик Так,
Крум е нисък, плешив и не е нацепен, няма и плочки на корема, за това и не е харесван масово и всяка негова грешка се мултиплицира. Във фейса яко го солят на външен вид.

Ами не е това причината за да не е харесван масово Крум.Гого не беше някакъв левент, нито имаше хубава прическа, а визитката му беше като на някой хахо, а стана най-харесвания.На другият полюс е Мастагарков.Има перфектната физика, а вече и прическа Wink, но не е масово харесван.Явно не външният вид е определящ.

Абсолютно не е външния вид. Гогича е такава душица, иска ми се да го осиновя направо.
Сегашният ТОЙ е малко по-различен, него не бих го осиновила Wink

# 2 791
За повечето от участниците, 100К са нищо. Никой, почти, не е там за наградата, а за емоция, реклама и последващи печалби.

Не виждам нито един там за когото 100 000 да са нищо.Дори и за Мартин.Изобщо не мога да си представя който и да спечели примерно да дари парите за някоя кауза, защото 100 000 за него са нищо.

# 2 792
  • Другата България
Скрит текст:
Тик Так,
Крум е нисък, плешив и не е нацепен, няма и плочки на корема, за това и не е харесван масово и всяка негова грешка се мултиплицира. Във фейса яко го солят на външен вид.

Ами не е това причината за да не е харесван масово Крум.Гого не беше някакъв левент, нито имаше хубава прическа, а визитката му беше като на някой хахо, а стана най-харесвания.На другият полюс е Мастагарков.Има перфектната физика, а вече и прическа Wink, но не е масово харесван.Явно не външният вид е определящ.

Абсолютно не е външния вид. Гогича е такава душица, иска ми се да го осиновя направо.
Последно #КОЙ е ТОЙ? Joy
Момчи или Рълев?
Аз първия бих....

И моля потребителя, който пусна поста, ако чете, да не спира да пише, както Дидо например /който между другото къде изчезна?/, който разказа също много интересни неща от “кухнята“, които ако четеш между редовете, си ги разбираш по....правилния /макар и за теб лично/ начин. Нещата от “кухнята“ винаги са ми били по-интересни от самия сериал, колкото и да предполагаш, все има нещо, което ще те накара да се ококориш в даден момент. Blush

# 2 793
На Рълев брат му също беше в игрите. Значи имаме 9 човека. Това си е повече от едно цяло племе. Trollface
Всъщност са 29, всички тайно са влезли във формата този сезон заради Рълев и след финала получават едногодишен абонамент за избелване на зъбите и премахване на зъбен камък. Sunglasses
Мне, 31 човека са влязли, за да правят мръсно на ТОЙ (знам, че е Него, ама не е толкова впечатляващо). Васил също е сред тях, влязъл е, за да му е гадно като излезе!
Иронията е излишна, защото "камъка" не зъбен, да не стане грешка, не е хвърлен в градината на Рълев, а на форматите в бг и в частност на ИВ, които дават възможност да се градят коалиции и да се правят стратегии далеч преди почването на формата.
Верно малка държава сме и е трудно участниците да не се познават, още повече с този бизнес бивши участници да подготвят влизащите, но поне продукцията трябва да прави така кастнигите, че да не се засичат и съответно сезонът да не почва реално месеци преди старта му.
Кой е ТОЙ, не знам, не се досещам пък и не ме брига особено, но от многобройни коалиции съставени преди предаването губят не само другите участници и ТОЙ, който и да е, но и ние като зрители. Trollface
Феърплеят става мираж.

# 2 794
Момчил във визитката при влизане в играта казва ,че иска да купи БДЖ и  да го оправи по китайски модел.Ами  нека   да спечели ИВ  да добие още популярност и да осъществи намерението си.

Аз от вчера отново си мисля, че моя първи фаворит Момчил, все пак може би ще спечели игрите.

А ако някога направи това с БДЖ, ще съм мнооого щастлива и горда с него, че все още има такива хора с големи, непокварени идеи. Аз и в момента се возя във влак - правя го на принципна позиция. И аз като Момчил искам възраждане за родното БДЖ и правилното му модернизиране.

А отделно от това, споделените от Момчил възгледи за живота, хората и вярата в доброто най-много резонират с мен самата. Ако Момчил стане победителят на сезона, това ще е една от най-стойностните победи, за която дори да има някакво побутване и фаворизиране, то ще напълни сърцата на българите (или поне тези, които резонират със същите ценности и се надявам да стават все повече!)

# 2 795
Той с главна буква е названието на Момчил, не знам откъде тръгна, но ми е забавно да го иронизирам.

Аз иначе не се впечатлявам толкова от предварителните коалиции, защото нищо не значат. Всички се виждат малко или много на кастингите, а и не е гаранция, че щом се знаят, се харесват. Някои хора от тази тема гледаме друго предаване - "Къщата на инфлуенсърите" и там точно двама приятели от години играят един срещу друг (Дидо и Перси, за който се чуди).

В сметките иначе е забравена и уговорката на Цецо и Рълев да играят заедно, за която той разказа съвсем в началото. На мен не ми говори, че Рълев е връзкар, а че е амбициозен и вероятно харизматичен.

# 2 796
Най-важни е казал, според цитата ти.
Прочети и последното изречение от цитата де. "Най-давани в игрите"

# 2 797
  • София
Скрит текст:
Тик Так,

Последно #КОЙ е ТОЙ? Joy
Момчи или Рълев?
Аз първия бих....

Именно де, Момчил Wink

# 2 798
Изгледах на запис последните 2 епизода. Чудесна Цвети. Харесва ми това момиче, въпреки, че е недолюбвана в темата. Харесва ми начина ѝ на придвижване по арената, личи си, че се занимава със стийт спортове. Има една свобода в движенията на тези хора, която няма начин да се придобие при занимания с класически спортове. Дори плуването си е подобрила. Давай Цвети!

# 2 799
Момчил влезе с брат си. Иначе го споменавате с някакви недомлъвки, но забравяте, че по техен, на братята, замисъл, те са се надявали да играят заедно, т.е. и Момчил е влязъл с уговорка. Харесвам Момчил, но толкова идеализиране и идолизиране може да му направи лоша услуга.

Браво на Цвети! Много се радвам за нея, нищо че играе с Крум.

# 2 800
  • Другата България
Blush
За какви недомлъвки става въпрос?
Момчил с брат си, това не е тайна.
Рълев с брат си. Радо с брат си. Дени с майка си. Дунев с дъщеря си. Вальо с дъщеря си. Теди със сестра си. Мудеви с Оряшкова - трима. Това не са уговорки, това е сценарий, предварително оповестен от продукцията.
За съвсем други уговорки си драскаме цял ден.
Всички двойки според мен са очаквали да НЕ играят заедно.

Допълвам. Blush
Този състав са били някъде снощи, а днес всички вкупом в Рилския манастир.
За протокола: НЕ двойката Blush Рълев Денислава, Мишо с гаджето, и естествено, Мъдеви.
Ива също е там, май сингъл, или и тя с гадже, не става ясно. Има много снимки в сторитата на участниците, но тел. ми ги сваля много малки и не стават за качване. Тази някак успях. Също много интересни и откровено според мен лицемерни сторита на Мудева с хвалебствия от останалите играчи колко е била велика на снощната игра и колко “достойно“ е отпаднала. Joy

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 20:31 от Merri_An

# 2 801
не гледах промото, какво се случва, ако загубят сините облога ? 
Иначе 100 хилки са си приятна сума,така да ти капне за 2 месеца  Аз бих се жертвала да ме хейти целиО народ колкото си иска. Дяволо да пуска анкети с моето име за най-калпав играч (плувам като талпа),а и ще трябва и трите отбора да ме мъкнат и влачат по трасетата  Но иначе , ми е страшно любопитно , дали ще изпитам, чак такъв адреналин , да не мога да наредя скоростно, тези толкова елементарни пъзели.  Като знам обаче , колко неща в живота, ей така от страни  изглеждат лесни (примерно ако сте се пробвали да правите шпакловка по клипче в ютюб , ще ме разберете )))
По въпроса  за сценариите . Да има фенове на сървайвър . Има си аудитория за "ненагласено" и по-скучно предаване. Но ИВ е продукт който гони най-големият рейтинг на Нова и най -вероятно и продуцентите са притиснати , да правят едно по -масово гледано предаване , по-популистко, отколкото такова само за ценители .

# 2 802
Моите топ 3 са:
1. Крум
2. Момчил
3. Рълев

Надявам се довечера, ако сините не познаят, да пратят някой, който да се коалира с Крум.

# 2 803
  • София
Дени да не е сменила фасетите/ коронките Wink

# 2 804
  • Буркина Фасо
не го искам Крум да продължава.
не ми се гледа как подскача като герест петел. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт