Отново подчертавам, че постът е за Мудев, не за Рълев.
Или с Валери /само явния комфорт, който му бяха осигурили, ме накара да не го харесвам, иначе доста свястно момче/. Обикновено недолюбваните са силните играчи, силни физически имам предвид. Миналата година това беше Фифо. И той не влизаше в коалиции, единствения, с който се събра го изгониха набързо /че и не го вкараха веднага/, но със сила се доказваше постоянно на терен, нямаше си Виктория да го заведе докъдето трябва и хоп - троп - втори.
Още от ден едно. Пък и ако е вярно, че не е предвиден за редовен отбор....
И не го казвам заради Момчил, защото според мен той сам може да стигне до където ....може. Така отпадна Цецо, също с помощта на Виолета /и Никол/. Сега Крум ще даде фира, отново Виолета. Сигурна съм, че и Радо ще е аут с помощта на Виолета /дано не и с тази на Рълев, че съвсем ще ме загуби/. Рълев, не Виолета, тя не ме е и печелила. А иначе Виолета играе за Дени.
В което вярвам, все още. Единственият, с когото няма да може да се справи Виолета, според мен ще е Марто. Аз затова си го харесвам него, и ще му стискам палци докрай. Но при Марто схемите вече са на друго ниво. Цецо и Крум са просто едни тренирани, силни физически момчета. Марто е акула на етаж две. Определено ще надцака Виолета, пряко или косвено - все тая. А и с жокер помощ от приятел.....опс, продуцент.
, но не е масово харесван.Явно не външният вид е определящ. Препоръчани теми