💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 251
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Другата България
Нали уж да не се обаждат? Защо подсказаха на Джералдина да си обърне тръбите? Димооооо, спиш! Ами червените кубчета? Зорлем ни направиха на маймуни......
Стана ми мъчно за Олимпиева, дано контузията ѝ не е сериозна.
Тя дори си отстъпва реда на Джералдин.....

# 2 881
  • София
Джералдин може и да победи, ако съдим по калпавия монтаж. Милен нямаше видео с най-добрите си моменти от втори сезон и беше първият загубил ветеран. Джералдин, не само има такова видео, но се и фокусират върху победата ѝ срещу Милен в една капитанска битка.
Чак не мога да повярвам, че логиката на монтирането на епизодите е толкова... семпла. Загубилите участници няма да имат "избрани моменти" в началото? Sweat Smile Самосезирайте се, моля, от продукцията.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 22:09 от La Vikinga

# 2 882
  • София
Според мен Олимпиева просто се предаде като не успя да мине хималайската стълба първия път. Вече не играе с хъс, не бърза изобщо и изглежда, че просто чака играта да свърши. Май с право не са я избрали на кастингите.

# 2 883
Всички от племето днес са резил,включително и Момчил.Нищи спортсменско няма в нито един.
А Димо не трябваше да приема червената  двойка купчета на лиглата защото без да иска бурна второто,ама двойни стандари. Разбира се
Е, това стана без да иска … ако се бяха обърнали различни цветове трябваше ли да й дадат едно допълнително обръщане ?!

# 2 884
Денислава и Мартин са много неприятни! Каквото и да каже Мастагарков се заяждат с него!

# 2 885
  • Другата България
Джералдин може и да победи, ако съдим по калпавия монтаж. Милен нямаше видео с най-добрите си моменти от втори сезон и беше първият загубил ветеран. Джералдин, не само има такова видео, но се и фокусират върху победата и срещу Милен в една капитанска битка.
Чак не мога да повярвам, че логиката на монтирането на епизодите е толкова... семпла. Загубилите участници няма да имат "избрани моменти" в началото? Sweat Smile Самосезирайте се, моля, от продукцията.
То да е само това....промотата редовно ги издават, синхроните, “случайно“ изпуснати реплики от Ралица и Димо, за неща, които “може да се случат“, и те цоп - случват се, “случайно“........аматьорщина.

# 2 886
  • Варна
Момчил егати тъпия коментар
Аз не чух, какво е казал
,"Давай Джери, тя вече се срина"Нещо такова беше.
Точно   от него...

# 2 887
  • София
Според мен се контузи Олимпиева. И усеща някаква много силна болка.
Тя е треньор по плуване, значи може да разпознае травма...
Нещо се секна в нея. А така хубаво ковеше.
Много приятна жена, с много приятна външност и много хубаво излъчване.

# 2 888
Май се очертава в сезон 6 да има възгласи: Браво, БЕ, Едикой си, браво, БЕ!

# 2 889
Не ми харесва тази битка.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 22:10 от Pretty_real8

# 2 890
  • София
"Давай Джери, тя вече се срина"Нещо такова беше.
Точно   от него...
Такива неща редовно се крещят по време на битка, за мен не е фрапиращо. Хората се възмущават, защото имат нереалистични стандарти за държанието на Момчил. Чух този коментар и наистина не ми направи впечатление.

# 2 891
Някой да изрови култовия вик на Джери "Айде бе Владиии бееее!"

Ай сакън!
Вбесяваше ме точно това в нея. Confused

# 2 892
  • София
Поздравления на Джералдин за минаването по трасето (с изключение на коването), справи се по-добре от Мудева и Цвети вчера, според мен.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 22:08 от La Vikinga

# 2 893
  • Другата България
За мен феър плеят е нарушен - не може само едната участничка да пуска пред себе си другата да си минава необезпокоявано хималайската щуротия, а малката да пречи всячески и да клати дъските като хуна, докато възпитаната се опитва да я премине... Чудя се защо водещият не направи забележка, а и не виждам да е широко достатъчно това съоръжение, че преспокойно да минават по двама и повече участника през него без да си пречат.
Не ми харесва тази битка.
Написа мислите ми. Олимпиева спря да играе. Направо да пускат щерките на Марто.
"Давай Джери, тя вече се срина"Нещо такова беше.
Точно   от него...
Такива неща редовно се крещят по време на битка, за мен не е фрапиращо. Хората се възмущават, защото имат нереалистични стандарти за държанието на Момчил. Чух този коментар и наистина не ми направи впечатление.
И ти го направи. Blush
Аз го приех за нормално, това все пак е човек, не е робот. Емоцията и адреналина те карат да си импулсивен, без да се усещаш.

# 2 894
Нов лаф от Мудева: “Падне ли ми канчето, край!”
Не знам къде и пада канчето, на главата ли? Пердето къде и е?! 🤪

От петък е следния лаф:

-- На мен нещата явно ми се получават като спра много да мисля!

Мудева и Гатьо са мозъчни донори 😆

Никак не харесам злопаметни, отмъстителни хора. Това по повод Мартин и отношението му към Мастагарков. Денислава и тя става неприятна, а ми беше фаворитка от жените.

Общи условия

Активация на акаунт