💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 156
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 925
Скрит текст:
Следят ни.                                            
Хахахахаха, това продукцията ли го е написала? кАжи честно!
Я снимай целия разговор да се посмеем.
То това е, нищо друго не са писали ама ни наблюдават. Затова в темите за спойлери изчезнаха някой информатори. Joy
Ама в какъв контекст е този коментар? Кой какво “друго“ е писал тук?
  ааа ами в темата за спойлерите беше пуснат грешен спойлер, че Олимпиева печели и Мастагарков отива при Гладиаторите. Те затва са го написали.

# 2 926
# 2 927
  • Другата България
Върнах промото.
Умишлено не го изгледах преди малко, ама ме амбицирахте. Рълев е със знамето. Обърнал се е назад просто. А и още в началото му /на промото/, когато Виолета се кривеше пред Рълев именно това имитираше - как едва ли не всички са били доволни за избора му, а всъщност са се “изяли от яд“. Под всички се визират Крум, Цвети и Калоян. Blush
Значи сценарият върви с пълна сила точно както го предвидихме.
Бях с уж виждащите цайси, ама нека все пак и друг да погледне, щото, нали...все пак така ми се И иска.
Скрит текст:
Скрит текст:
Следят ни.                                            
То това е, нищо друго не са писали ама ни наблюдават. Затова в темите за спойлери изчезнаха някой информатори. Joy
ааа ами в темата за спойлерите беше пуснат грешен спойлер, че Олимпиева печели и Мастагарков отива при Гладиаторите. Те затва са го написали.
Ясно, благодаря ти.
Тия верно ни четат, и тази, а явно и онази тема.
Да си оправят монтажа викам аз, и промотата, и синхроните, вместо да дебнат в БГ мама кой участник или член на екипа ги издава /ако има такъв изобщо/. Ето в случая инфото е било грешно. Много хора си пишат желанията като факти.

# 2 928
Как ви мина през акъла,че ще направят Радо капитан и ще разполага с два гласа да направи някоя поразия?Виолета никога не би го позволила. Grinning

# 2 929
Еха, продукцията следи БГ мама?! Astonished Така ми се ще ако има Игри на волята 10 да се явя на кастинг, ако съм здрава де 🤣
Продукцията, много прецаквате добрите хора… Защо си мислите, че на народа му харесват лошите, интригантите, злобарите, тези тип прецакай другарчето максимално? Напротив, това нещо го харесва малка част, останалите все още имаме останало чувството, че доброто винаги трябва да побеждава и това ни харесва! Моля ви оправете си малко представите… Ще сте много по-гледани, повярвайте! А интригите и подлата игра си я оставете, ама накрая да си печели доброто - ще сте топ!

# 2 930
Върнах промото.
Умишлено не го изгледах преди малко, ама ме амбицирахте. Рълев е със знамето. Обърнал се е назад просто. А и още в началото му /на промото/, когато Виолета се кривеше пред Рълев именно това имитираше - как едва ли не всички са били доволни за избора му, а всъщност са се “изяли от яд“. Под всички се визират Крум, Цвети и Калоян. Blush
Значи сценарият върви с пълна сила точно както го предвидихме.
Бях с уж виждащите цайси, ама нека все пак и друг да погледне, щото, нали...все пак така ми се И иска.
Скрит текст:
Скрит текст:
Следят ни.                                            
Ясно, благодаря ти.
Тия верно ни четат, и тази, а явно и онази тема.
Да си оправят монтажа викам аз, и промотата, и синхроните, вместо да дебнат в БГ мама кой участник или член на екипа ги издава /ако има такъв изобщо/. Ето в случая инфото е било грешно. Много хора си пишат желанията като факти.
То имаше преди 3-4 седмици много точен информатор, но изведнъж изчезна. Другите информатори са много внимателни разбираемо и често ни ги дават спойлерите чрез загадки, или трохички, и сами ги разгадаваме.

# 2 931
То и оня къдравия от пролетното предаване на БТВ се смееше на Бг Мама, ама му бяхме разкрили всичко, както е и сега Wink пишат се много глупости, но освен и информатори, има четци по промота, физиономисти и гадатели и нареждаме пъзели по-добре и от Неделчо.

За понеделник се надявам на лъжливо промо, защото май Сините ще плеснат капитанството на Михаил.

# 2 932
Еха, продукцията следи БГ мама?! Astonished Така ми се ще ако има Игри на волята 10 да се явя на кастинг, ако съм здрава де 🤣
Продукцията, много прецаквате добрите хора… Защо си мислите, че на народа му харесват лошите, интригантите, злобарите, тези тип прецакай другарчето максимално? Напротив, това нещо го харесва малка част, останалите все още имаме останало чувството, че доброто винаги трябва да побеждава и това ни харесва! Моля ви оправете си малко представите… Ще сте много по-гледани, повярвайте! А интригите и подлата игра си я оставете, ама накрая да си печели доброто - ще сте топ!
Продукцията не само чете, но и пише тук. Дава наклон на някои мнения. Не е трудно да се разпознае.

# 2 933
  • Дубай
Ми четат хората, дано и четат с разбиране между редовете, да не си мислят, че ние  пасем трева.

Мислих, че плувкинята ще бие Джери и ще ги местят, ама на, опроворгаха ме.

# 2 934
  • Някъде там...
И Рълев да е капитан, срещу Мишо няма да пропуснат елиминационна. Драма да има. Рълев каза, че Радо му е брат.
Пропуснала съм, как се е контузил Момчил? Май след игрите точно това коляно е лекувал.

Дунев все повече ми пада в очите, такова мишкуване, ще скатава до последно.

# 2 935
Ми четат хората, дано и четат с разбиране между редовете, да не си мислят, че ние  пасем трева.

Мислих, че плувкинята ще бие Джери и ще ги местят, ама на, опроворгаха ме.
Имаше мегдан, но падането и ударът на бедрото в гредата май не бяха съвсем елементарни!

# 2 936
Как обаче хвърчаха Цвети и Мудева вчера по хималайската стълба! Друго си е опита!

Задачка-закачка! Кой е това?

# 2 937
  • Буркина Фасо
мандрилчето няма ли да поиска някога да стане капитан?
да опита и тази битка с тяло, а не само с устата да нарежда.

# 2 938
  • Другата България
Мери Ан, не познахме 😃
Наистина бях сигурна, че ще ги поразместят. Бях се настроила, не съм доволна 😃
А, сефте! Аз редовно си греша, за разочарование на ...“фенове и любимци“, нещо като Мудеви, или по Юлиян /за Елена и Стефания нали казваше, че двете са с общо една мозъчна клетка/. Blush Просто като снощи не дадоха изобщо Вики Пенелова /или аз не я видях/, и след като вярвам, че тя ще е пушечно месо за хиената Марто, а и за Денислава, просто се почувствах замислена, че може да я пратят на стрина да си подсили женската коалиция. За Пастъгарков изобщо не ми е минало през ум, за него съм сигурна, че тримата /той, Дунев и Мартин/ няма да сменят цвета до края на престоя си в сериала.
Та, и аз не съм доволна, защото много харесвам Пенелова. А оставането ѝ в Старейшини я прави много лесна мишена.
Сега и за капитанството ще се позабавлявам. При червени вече е ясно, че е Рълев.
При сини обаче, не е Мишо. 100% не е. Щом каза, че е съгласен, значи не е той. В промото. След като го изгледах, мисля, че все пак ще е или Момчил, или Оряшкова. Много спекулират с тази капитанска елиминация, не ми се иска Мишо да отпадне сега, ако я има.
И много ми “хареса“ Дуньо как се ската за пореден път. Голям страх го тресе, той единствен май НЕ е с контузия, свива се като мишок, и гледа като такъв.....тотално разочарование!

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 23:54 от Merri_An

# 2 939
  • София
Джерито беше нагласена да спечели- всичките и двойки кубчета бяха едно до друго с изключение на черните.

Общи условия

Активация на акаунт