💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 164
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 940
нещо много изкуствено има в играта на Денислава реплики,мимики,пози всичко е фалш
Абсолютно. Много типично за голяма част от американките. Всичко е Ъмейзинг, уникално, омг или "ай сакън" Simple Smile

# 2 941
  • София
Може и Оряшкова да е капитан. Тъй ми се чини.
(Камерата мина през лицето й, докато седяха на масата за разговора. И някак, изглеждаше "отговорно" - или кахърно.)

# 2 942
  • Дубай

Задачка-закачка! Кой е това?

Дени е това...  никак не и отиваше да каже за Мудева, че е кифла. Прави ми впечатление, че  като цяло обича да поставя някакви квалификации за хората, което е отвратително.

# 2 943
  • Другата България
Как обаче хвърчаха Цвети и Мудева вчера по хималайската стълба! Друго си е опита!

Денислава???
И Рълев да е капитан, срещу Мишо няма да пропуснат елиминационна. Драма да има. Рълев каза, че Радо му е брат.
Пропуснала съм, как се е контузил Момчил? Май след игрите точно това коляно е лекувал.

Дунев все повече ми пада в очите, такова мишкуване, ще скатава до последно.
Това пък вече ще е супер извратено, Рълев да отстрани Мишо!!! Пу-пу, сакън!

# 2 944
Как обаче хвърчаха Цвети и Мудева вчера по хималайската стълба! Друго си е опита!
Ами не, аз мисля , че вчера Мудева доста криволичеше на т.нар. хималайска стълба. Това ново момиче с хубава усмивка се уплаши от падането. Джералдин ми се видя огрубяла. Слава богу ни спестиха прашките. Без да искам се заглеждах в задника и, защото при нейното участие вечно стърчеше навън. Хубава вечер!

# 2 945

Дени е това...  никак не и отиваше да каже за Мудева, че е кифла. Прави ми впечатление, че  като цяло обича да поставя някакви квалификации за хората, което е отвратително.
На кого да се метне с квалификациите…

# 2 946
  • софия
Може и от нашите теми да се учила. ( гледам в тавана и си свиркам разсеяно.)

# 2 947
Как си, Слабе, оздравя ли?

Иначе, колкото и грозно да изглежда отстрани, според мен Мартин и Денислава са прави, че Мастагарков им се подмазва и сервилничи. Голям мъж да прави такива работи си е смешно.

# 2 948
  • софия
Няма да се затрия, ама си ме мъчи. Аз всъщност исках нашия Ковид да се появи в спойлерите, ама грешно са ме разбрали, та ми го натресоха на лично. 😀
 Иначе, от епизода днес най - интересно беше промото. Ще се избият за капитанството в понеделник сините. И всеки ще казва "вземи го ти".

# 2 949
  • Другата България
Как си, Слабе, оздравя ли?

Иначе, колкото и грозно да изглежда отстрани, според мен Мартин и Денислава са прави, че Мастагарков им се подмазва и сервилничи. Голям мъж да прави такива работи си е смешно.
Аз мисля същото, горе долу. И друг път съм писала, че според мен Мастагарков играе повече за публиката и това какво мислят другите за него, отколкото за пари. Тоест, повече за слава, отколкото за пари.
Да, силен е, да, подготвен е, и не, не е много умен. Има някакво самочувствие на красавец и ...явно ухажван мъж /там от моделството, или с каквото се  е занимавал, не съм запозната с битието му/, и много, ама много внимава ай сакън някой да не си развали мнението за него. Затова е готов да се подлага на всеки. Няма изявена мъжка позиция, върти се според зависи. И с Моника правеше същото. Поредният с его, но пък иначе принципен и честен. Не казвам, че не е контузен, и че не го боли, ама и страх го тресе.
Някой питаше за Момчил и неговата контузия. Когато на една от игрите скочи от 4 метрова кула, тогава си контузи десен крак мисля. Това съвсем не беше скоро. И това се замислих....как ще изкара, по-скоро до кога ще изкара с този крак, и дали го обезболяват по някакъв начин. Не само него, по принцип. В първи сезон Март го държаха така чудно време, но и не участваше в битки.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 23:57 от Merri_An

# 2 950
Няма да се затрия, ама си ме мъчи. Аз всъщност исках нашия Ковид да се появи в спойлерите, ама грешно са ме разбрали, та ми го натресоха на лично. 😀
Да не видиш нещо, ей! 😉 Тегава работа, аз се бях панирала,  пък съм корава по принцип, но мина. Вече трябва да си към края, дано си по-добре! 🤗

# 2 951
  • софия
Ако Момчил е спретнал контузията при скока, който изобщо можеше да не прави е голяма глупост от негова страна. При реденето на пъзела,  на който трябваше да носят Дени на платформа.
 Ей, спират да мислят тези мъжове,  като ги халоса адреналина. Хубавата му приятелка още по-хубаво да му издърпа ушите.

# 2 952
  • София
Кога ще покажат Алекса? Нямам търпение някой претендент да го размаже по арената.
Никой няма да го размаже Hands MuscleHands Muscle ,Алекса ще е накрая  чак ,финално  " бой до смърт "и право към Ол старс Satisfied

Не ми убивай мечтите, де Grinning

# 2 953
  • София
Ами честито на Джери. Втора жена от сезон 2 влиза в Ол Старс. 🙂
Двете си поделиха битката. Олимпиева беше по-добра в плуването, цепенето, коването (особено там) и фунийките, а Джери беше по-добра на тегленето на шейната, хималайската стълба и запаметяването на символите.
Според мен Габи се контузи при първото си брутално падане и след това се пазеше. Може би е почувствала ужасна болка и някак си цялата и игра и устрем и спихнаха.
Познахме, че Мартин ще се чуе с щерките.
Никакви изненади в този епизод.

# 2 954
  • Другата България
Скрит текст:
Върнах промото.
Умишлено не го изгледах преди малко, ама ме амбицирахте. Рълев е със знамето. Обърнал се е назад просто. А и още в началото му /на промото/, когато Виолета се кривеше пред Рълев именно това имитираше - как едва ли не всички са били доволни за избора му, а всъщност са се “изяли от яд“. Под всички се визират Крум, Цвети и Калоян. Blush
Значи сценарият върви с пълна сила точно както го предвидихме.
Бях с уж виждащите цайси, ама нека все пак и друг да погледне, щото, нали...все пак така ми се И иска.
Скрит текст:
Скрит текст:
Следят ни.                                            
Хахахахаха, това продукцията ли го е написала? кАжи честно!
Я снимай целия разговор да се посмеем.
То това е, нищо друго не са писали ама ни наблюдават. Затова в темите за спойлери изчезнаха някой информатори. Joy
Ама в какъв контекст е този коментар? Кой какво “друго“ е писал тук?
ааа ами в темата за спойлерите беше пуснат грешен спойлер, че Олимпиева печели и Мастагарков отива при Гладиаторите. Те затва са го написали.
Ясно, благодаря ти.
Тия верно ни четат, и тази, а явно и онази тема.
Да си оправят монтажа викам аз, и промотата, и синхроните, вместо да дебнат в БГ мама кой участник или член на екипа ги издава /ако има такъв изобщо/. Ето в случая инфото е било грешно. Много хора си пишат желанията като факти.
То имаше преди 3-4 седмици много точен информатор, но изведнъж изчезна. Другите информатори са много внимателни разбираемо и често ни ги дават спойлерите чрез загадки, или трохички, и сами ги разгадаваме.
Като в тази тема всъщност. Blush
Въпреки, че вероятно за някой Мудев или Мудева е странно как по промо или синхрон, или разговор между участници, поведение /като го навържеш с други предходни ситуации/ можеш да предвидиш какво ще се случи, но ако си гледал САМО това, и се стремиш САМО към това, и се фокусираш основно върху него, никак не е трудно. Защото продуцентИтИ са го ударили през просото, това монтажа за нищо го нямат. Разбира се, понякога и грешим, аз се хващам, че като им знам “капацитета“ понякога предполагам наистина извращения, ама пък и те си го заслужават. Blush
Сега, не знам дали в темата пишат участници или близки на такива, не знам и ти кой информатор визираш, но тук в тази тема за мен лично постовете на Дидо и този, среднощния потребител, който явно са го изтрили от тук и са го метнали в спойлерната, бяха много полезни. Искрено се надявам да се върнат, Ковид също е много готин, но той не казва нищо, само подхвърля разни неща....така и трябва всъщност. На мен са ми интересни неща от “кухнята“, не ми е важно кой до къде стига, забавно ми е да чета за и да им хващам издънките, вече дори не се ядосвам на очернянето на играчи, и това съм приела. Е, ще се ядосвам за Момчил, знам, каквото и да стане с него, но когато го очакваш, по нормално го приемаш, когато стане факт. Blush
И последно, явно наистина има теч на информация, не знам дали е от тук, но вече трима познати, с които си коментираме игрите ме питат знам ли, че .....Х....ги е спечелил. Blush И то хора, които просто ги гледат, без да задълбават, просто зрители. Не знам как е във ФБ, аз избягах и от там, след като се бълваха постове на кг. хейт, хейт, хейт...потресаващо. Една дружка ми праща интересни снимки, които вече не толкова често публикувам и тук, повечето са от ИГ.

Общи условия

Активация на акаунт