💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 151
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 955
  • София
Онова лигавото момиченце Джери -само как й се дразнех Simple Smile
Изобщо на йота не е мръднала,но сега ми е сладуранка.Браво бе Джери,браво бее Simple Smile
Защо не спомена нищо Димо относно нейно участие в ол старс?Не ми е важно,просто ми направи впечатление.
Денислава стремглаво ми се превръща в дразнител.Порасна й работата откакто мама и Рълев се събраха.
Къде видяхте Радо капитан? Те за един вот не могат да го тренират,представяте ли си за два гласа?!Нереалистично е.
По-естествено ми идва Рълев да е.Аз не мисля,че ще има внезапна смърт.По-скоро Рълев ще си прибере грошове,гердани,чудеса,които Крум не пожела да вземе.

# 2 956
  • София
Как обаче хвърчаха Цвети и Мудева вчера по хималайската стълба! Друго си е опита!

Задачка-закачка! Кой е това?

Денислава Simple Smile
И друго щях да напиша, ама айде.

# 2 957
Битката за територия изглежда интересна от това,което се видя на промото.Има доста плуване,където очаквам Радо да блесне отново и силно се надявам да успее да закара червените на резиденция,но дълбоко се съмнявам това да се случи имайки предвид състоянието,в което се намират.

# 2 958
  • USA
нещо много изкуствено има в играта на Денислава реплики,мимики,пози всичко е фалш
Абсолютно. Много типично за голяма част от американките. Всичко е Ъмейзинг, уникално, омг или "ай сакън" Simple Smile

Какво общо има пък Денислава с американките?
Тук да е била я за 2-3г само. Кисне по баровете в Бг, или скача от реалити на реалити, мама сигурно праща парички и толкова с "пропърти мениджър" от визитката й.

Скучен епизод. Джери си е същата,на мен винаги ми е харесвала - добричка и невинна.

# 2 959
Редовното тропане по Благо. В това племе само това дават трябва да си прекръстят племето на Старейшини тропат Благо. Joy
Новият девиз на старейшините: Един за всички, всички срещу Мастагарков;)

# 2 960
Мартин и Дени няма ли подхванат Дунев вече? Той продължава да е по-нисък от тревата, като стане дума за риск и отговорност, а надига глава само около "софрата".

# 2 961
Скрит текст:
Върнах промото.
Умишлено не го изгледах преди малко, ама ме амбицирахте. Рълев е със знамето. Обърнал се е назад просто. А и още в началото му /на промото/, когато Виолета се кривеше пред Рълев именно това имитираше - как едва ли не всички са били доволни за избора му, а всъщност са се “изяли от яд“. Под всички се визират Крум, Цвети и Калоян. Blush
Значи сценарият върви с пълна сила точно както го предвидихме.
Бях с уж виждащите цайси, ама нека все пак и друг да погледне, щото, нали...все пак така ми се И иска.
Скрит текст:
Скрит текст:
Следят ни.                                            
Хахахахаха, това продукцията ли го е написала? кАжи честно!
Я снимай целия разговор да се посмеем.
То това е, нищо друго не са писали ама ни наблюдават. Затова в темите за спойлери изчезнаха някой информатори. Joy
Ама в какъв контекст е този коментар? Кой какво “друго“ е писал тук?
ааа ами в темата за спойлерите беше пуснат грешен спойлер, че Олимпиева печели и Мастагарков отива при Гладиаторите. Те затва са го написали.
Ясно, благодаря ти.
Тия верно ни четат, и тази, а явно и онази тема.
Да си оправят монтажа викам аз, и промотата, и синхроните, вместо да дебнат в БГ мама кой участник или член на екипа ги издава /ако има такъв изобщо/. Ето в случая инфото е било грешно. Много хора си пишат желанията като факти.
То имаше преди 3-4 седмици много точен информатор, но изведнъж изчезна. Другите информатори са много внимателни разбираемо и често ни ги дават спойлерите чрез загадки, или трохички, и сами ги разгадаваме.
Като в тази тема всъщност. Blush
Въпреки, че вероятно за някой Мудев или Мудева е странно как по промо или синхрон, или разговор между участници, поведение /като го навържеш с други предходни ситуации/ можеш да предвидиш какво ще се случи, но ако си гледал САМО това, и се стремиш САМО към това, и се фокусираш основно върху него, никак не е трудно. Защото продуцентИтИ са го ударили през просото, това монтажа за нищо го нямат. Разбира се, понякога и грешим, аз се хващам, че като им знам “капацитета“ понякога предполагам наистина извращения, ама пък и те си го заслужават. Blush
Сега, не знам дали в темата пишат участници или близки на такива, не знам и ти кой информатор визираш, но тук в тази тема за мен лично постовете на Дидо и този, среднощния потребител, който явно са го изтрили от тук и са го метнали в спойлерната, бяха много полезни. Искрено се надявам да се върнат, Ковид също е много готин, но той не казва нищо, само подхвърля разни неща....така и трябва всъщност. На мен са ми интересни неща от “кухнята“, не ми е важно кой до къде стига, забавно ми е да чета за и да им хващам издънките, вече дори не се ядосвам на очернянето на играчи, и това съм приела. Е, ще се ядосвам за Момчил, знам, каквото и да стане с него, но когато го очакваш, по нормално го приемаш, когато стане факт. Blush
И последно, явно наистина има теч на информация, не знам дали е от тук, но вече трима познати, с които си коментираме игрите ме питат знам ли, че .....Х....ги е спечелил. Blush И то хора, които просто ги гледат, без да задълбават, просто зрители. Не знам как е във ФБ, аз избягах и от там, след като се бълваха постове на кг. хейт, хейт, хейт...потресаващо. Една дружка ми праща интересни снимки, които вече не толкова често публикувам и тук, повечето са от ИГ.
според информатора за трохичките визирах точно Ковид. Joy  Иначе имаше голям теч да още от самото начало имаше големи спойлери подкрепени с доста снимки инстаграмите също помогнаха. Победителя го установихме почти веднага след спойлер. И почти вече оправихме и топ 10, като вече знаем сигурен топ 5 и победителят. Общо взето не е зле положението. Joy

# 2 962
  • Другата България
Мартин и Дени няма ли подхванат Дунев вече? Той продължава да е по-нисък от тревата, като стане дума за риск и отговорност, а надига глава само около "софрата".
Дени няма да каже нищо против Дунев по обясними причини. Дуньо така ще добута до поне ТОП 8 /това отдавна съм го писала, като гледам как го коткат/.
Надеждата ми е в Марто. Само че има много “жерти“, които да изгонят, за съжаление. Преди него, а докато това стане, ще вземат да ги обединят.
Първа ще е Вики, после ще е Оряшкова. Това при син съвет, когато и да е той.
Мишо ще се запази само благодарение на Дени, съответно и на Мартин покрай нея.
Само ако не го отстрелят на някоя капитанска, отново пу-пу. /те ако не него, ще “гръмнат“ брат му, от двамата според мен Мишо ще добута по-напред/.
А Пастъгарков и Момчил ги виждам и двамата вечните биткаджии. И двамата с контузии, обаче и двамата все на терен, когато се наложи. Само заради това няма да ме е яд на Пастъгарков за мястото му, където и да  е то. Дано да е пред Дуньо.

# 2 963
Не искам Старейшините да паднат. Не искам да пратят играч при Гладиаторите. И не за друго, а за да не се подсили по някакъв начин коалицията на Крум.
Това е неизбежно според мен.Дори и днес да не стане, ще измислят начин да им прехвърлят някой.Я ще плен на капитан, я нещо друго.Не могат да оставят едното племе много по-добро от другото.

# 2 964
нещо много изкуствено има в играта на Денислава реплики,мимики,пози всичко е фалш
Абсолютно. Много типично за голяма част от американките. Всичко е Ъмейзинг, уникално, омг или "ай сакън" Simple Smile

Какво общо има пък Денислава с американките?
Тук да е била я за 2-3г само.

Не се интересувам колко години къде е била, все ми е тая. Обаче поведението ѝ е 100% на американска кифла, личи си от ден 1. Достатъчно такива съм виждал в Америка, дразни ме, че и в Европа почнаха да се въдят подобни престорени кифли.

# 2 965
Merri_An, ще е странно поне продукцията да не измисли нещо да постави изпитание за Дунев. Около него не се случва нищо, пълна скука е той и не носи рейтинг. Дразнещо безцелно присъствие.

# 2 966
Денислава и Мартин - не отричам качествата им, но не мога да си затворя очите и за недостатъците им. От тях лъха жестокост. Обичат да подритват падналия и да издевателстват над по-слабия.
Ще се разочаровам от Рълев, ако се окаже, че са двойка с Денка. Още повече, ако са приятелски двойки с Мудеви. В моята скала той е на доста по-висока позиция от тях и приемам евентуалното му загаджване с мамината щерка и сприятеляване с безумните Мудеви като падане на нивото.
Мастагарков - искрено ми дожалява. Наистина прилича на пале, което се гали на стопаните си, а те го подритват. От друга страна, спомняйки си как той мачкаше горката, не особено умна, но добродушна и добронамерена Моника, си казвам, че вселената въздава справедливост. И въпреки това бих предпочела да не го използват за боксова круша на големите си усти. Спомням си как чакаше Мартин да се върне от битка и беше полудял от притеснение. По някаква причина му се възхищава, има респект от него, опитва се да му се доказва по неособено умен начин наистина, срещу което получава подигравки, посритвания и т.н. Ами не е ок. Не говори добре нито за Мартин, нито за Дени.
Виолета - в конфликта им с Мартин бих заела по-скоро нейната позиция. Опитвах се да я разбирам - борила се сама с живота, което я е втвърдило, направило я е тип жена-мъж, но с напредване на предаването и тя изпадна до дъното на класацията ми. Безогледна и несправедлива. Груба повече от допустимото. А изяждането на гласните - каам, чуаш ли, оформят смешен древно-мутренски диалект, който е показателен.
Моите фаворити - Момчил и Рълев. Бяха ми на кантар. Но рълевите обвързаности го свалят до твърдото второ място.
Мудеви - най-жалката двойка в сезона, особено мъжкият представител. Това момче Румен явно е ужасно несигурен в себе си, за да кумулира такива количества жлъч и омраза към хора, които не са му причинили нищо. Пречат му, защото светят. Половинката му е глупава, наивна и влюбена. Думите на любимия са закон. Надявам се да е щастлива в такива отношения. За мен би било невъзможно, но - хора всякакви.
Продукцията - премина всички граници на намеса. Искрено желая ИВ да имат нови продуценти още от следващата година.

# 2 967
Върнах промото.
Умишлено не го изгледах преди малко, ама ме амбицирахте. Рълев е със знамето. Обърнал се е назад просто. А и още в началото му /на промото/, когато Виолета се кривеше пред Рълев именно това имитираше - как едва ли не всички са били доволни за избора му, а всъщност са се “изяли от яд“. Под всички се визират Крум, Цвети и Калоян. Blush
Значи сценарият върви с пълна сила точно както го предвидихме.
Бях с уж виждащите цайси, ама нека все пак и друг да погледне, щото, нали...все пак така ми се И иска.
Скрит текст:
Скрит текст:
Следят ни.                                            
Хахахахаха, това продукцията ли го е написала? кАжи честно!
Я снимай целия разговор да се посмеем.
То това е, нищо друго не са писали ама ни наблюдават. Затова в темите за спойлери изчезнаха някой информатори. Joy
Ама в какъв контекст е този коментар? Кой какво “друго“ е писал тук?
ааа ами в темата за спойлерите беше пуснат грешен спойлер, че Олимпиева печели и Мастагарков отива при Гладиаторите. Те затва са го написали.
Ясно, благодаря ти.
Тия верно ни четат, и тази, а явно и онази тема.
Да си оправят монтажа викам аз, и промотата, и синхроните, вместо да дебнат в БГ мама кой участник или член на екипа ги издава /ако има такъв изобщо/. Ето в случая инфото е било грешно. Много хора си пишат желанията като факти.
То имаше преди 3-4 седмици много точен информатор, но изведнъж изчезна. Другите информатори са много внимателни разбираемо и често ни ги дават спойлерите чрез загадки, или трохички, и сами ги разгадаваме.

Тя тая продукция е като мафията, премахва информаторите.Който не мълчи, изчезва:)

# 2 968
  • Другата България
Merri_An, ще е странно поне продукцията да не измисли нещо да постави изпитание за Дунев. Около него не се случва нищо, пълна скука е той и не носи рейтинг. Дразнещо безцелно присъствие.
Факт.
Пълнеж, и такива трябва да има.
Глас повече за нашите хора.
Дано си права, но съм песимист.

# 2 969
  • София
Ето в случая инфото е било грешно. Много хора си пишат желанията като факти.
Колегата от продукцията сигурно нарочно е пуснал грешно инфо тук, да създаде малко интрига за съботните епизоди, че много лесно ги разгадахме с тези "най-добри моменти", то чак е смешно и сигурно така ще си остане, защото епизодите се монтират със седмици напред. Sob

Общи условия

Активация на акаунт